Şimdi Ara

WİTCHER 3 > RDR 2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hoşgörüsüzlük sorunu var insanlarda size göre doğru veya yanlış bir önergede bulunmuş katılmadığını söyleyebilirsin bunu eleştirebilirsin hakaret etmeye asla hakkın yok. Üstelik hakaret içeren yorumun beğeni almasıda ilginç bir durum...

Bu durum birtek benim mi canımı sıkıyor bilmemde biri öneri veriyor görüş paylaşıyor mesela araba alacaksan bence şu araba iyidir ardından birisi senin önereceğin arabanın .... bırak bu işi , biri konu açar 3 ayda 20 kg vermeyi planlıyorum vs bir yorum yazılır başaramazsın şişman adam , hukuk okumak istiyorum diyor gelen yorum açlıktan gebereceksin vs

Bunlar örnek rastgele yazdım. Bunlar yorum eleştiri tavsiye değil. Bana göre bir çeşit sosyal şiddet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher3>RDR2 Aksi ihtimal söz konusu dahi olamaz. Tartışma konusu olarak bile kabul etmeyiz.

• Witcher ne kadar başarılı bir romansa, Rdr 2 de o kadar harika yazılmış karakterlere sahip. Oynanış olarakta tabi ki Rdr 2 çok ileride. Ben iki oyunu da birer kere keyifle bitirdim. Benin oyum Rdr 2 den yana.

• TheWitcher 3 ü yaklaşık 190 saat hiç sıkılmadan oynadım. Bütün ıvır zıvırı yaptım. RDR 2 yi de sanırım 30 saat civarı ana hikayeyi oynayıp bitirdim. her ne kadar tw3 ü daha severek oynasam da bence rdr2 ayrı bir dünya

• İki oyunun stili çok farklı. Ben de RDR2 ye alışmaya çalışıyorum pek fırsat bulamasam da ama alışınca güzelleşecektir.

• İki oyun da birbirinden harikadır. Her ikisini de iki kez bitirdim.

• rpg ile open world oyunu kıyaslamak nedir? neyin kafasıdır? o yüzden witcher ile RDR2 saçma kıyaslamasına yorum bile yapamam.

ama Witcher'ı illa bir oyunla mukayese edeceksem oynadığım oyunlar arasında; Diablo serisi ile kıyaslayabilirim 2 side rpg

ve açıkça söyleyebilirim ki en kötü olan Diablo 3 bile Witcher'a bin basar...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.