|
witcher 3 çok mu uzun?

-
-
Sadece ana hikaye oynarsan kısa sürer
Kapsamlı oynarsan 65 70
Dlclerle de 100 saat
2. Oyun kısa ama steam de baktım 20 saat oynamışım
İyi oynarsan o da 17 18 saatte biter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 16 Ocak 2020; 2:26:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam. Gayet uzunmuş dediğinize göre. Youtubedan bakayım dedim ama spoiler yerim diye burdan sorayım dedimquote:
Orijinalden alıntı: Elric.
Sadece ana hikaye oynarsan kısa sürer
Kapsamlı oynarsan 65 70
Dlclerle de 100 saat
2. Oyun kısa ama steam de baktım 20 saat oynamışım
İyi oynarsan o da 17 18 saatte biter
uzun ama asla sıkılmazsın. -
Arkadaşlar witcher 3 yeni başladım bi görevde canavarın inini yok et diyor ama bende bomba yapacak malzeme yok etraftada yok orada takılı kaldım yardımcı olurmusunuz?
Oyunun süresi nasıl oynayacağınıza bağlı olarak değişiyor.İlk oynayışımda ek paketlerde dahil 175 saatlik bir sürede tamamlamıştım.Yakın vakitte New Game + ile modlu olarak tekrar başladım ve ondada 50 saati geride bıraktım.Sadece ana görevlerden gitseniz bile bir yerden sonra görevlerin seviye gereksinimi arttığından dolayı seviyenizi yükseltmek ve "?" yerleri keşfedip yan görevleride yapmak gerekiyor.Bu nedenle henüz oynamayanlar için ek paketleride dahil ettiğimizde süre olarak uzun bir oyun olduğunu ayrıca her anında aynı kaliteyi koruyan ve tekrar oynasanız bile ilk kez oynandığındaki gibi bir etki oluşturan bir oyun olduğunuda belirtmem gerekiyor.
Aynen hocam. Witcher bir nerdeyse 11-12 senelik oyun ama dövüş mekaniğine alışınca insanın bilgisayarın başından kalkası gelmiyor. 1.nci oyunu 30-35 saatte bitirdim. Kolay modda oynadığım halde bu kadar uzun sürdü. 3.ncü oyun daha uzun diyosunuz. Geceleri uyumayacaz yine o zaman .d
minimum 103saat ben şahsen biraz seri oynuyorum.
Çok fazla keşfetmeyi side questlerin hepsini yapmayı en yüksek zorlukta oynamayı düşünüyorsanız 200saati geçer
witcher 2'yi 17 saatte
witcher 1'i 29saatte bitirmişim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rektifier -- 16 Ocak 2020; 22:57:20 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1. Oyunu 52 saatte her şeyi yaparak bitirmişim. 2’de 25 saat falandı galiba. 3. Oyun diğer ada adı şuan aklıma gelmiyor orada bazı yan görevleri bıraktım 65-70 saat bir şey oynamıştım. Daha dlc’lere bile geçmedim ve bir sürü kontrat, gwent, yan görevlerim duruyor daha. Haritadaki soru işaretlerini sayarsam 200 saati bulur sadece ana oyun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Meditasyon yaparsan yenilenirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:2:48 > -
Çokta uzun sayılmaz ama zevkini çıkara çıkara oynarsan yan görevler felan bayağı bir süre götürür birde dlc ler var tabi -
Başlarda güzel oynuyordum 22 saate geldim hafiften sıkmaya başladı. Çok gereksiz görev koymuşlar bir adamdan yardım istiyoruz yok çocuğum kayıp onu bul, adamım kayıp onu bul falan sırf uzatmak için konulmuş. Evet oyun güzel ama böyle uzatınca insanı bayıyor tadında bırakamamışlar. Yarım bırakmakta istemiyorsun, full ana görev focus ta yapmak istemiyorsun (ki yapamıyorsun zaten level yetmiyor bi yerden sonra) Çok iğrenç bir hissiyat. Şöyle 20-30 saat olsa tadında kalsaydı keşke. Daha koskoca 40-50 saat daha oynamam gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4BB9945F7 -- 17 Şubat 2021; 0:42:26 > -
2 defa oynadım oynamak istedim ama ikisinde de alkarısı görevine geldiğinde bıraktım. Çöp demeyeyim de ona yakın bir oyun.
-
Witcher 3 bir şeyi halletmek için 10 şeyi halletmeniz gereken oyunlardan. Çoğu rpg/jrpgde var bu durum ama witcher 3'te mokunu çıkartmışlar. Witcher 3'ün ana hikayesi 45-50 saat civarı sürüyor ve bunun yüzde 70'i "Prenses başka kalede"den ibaret. Aslında ana hikayesi benzer uzunlukta olup yine birini aradığımız, birinin peşinden gittiğimiz başka bir oyun daha var: "Legend of Heroes Trails in the Sky Second Chapter." Hangisi bu olayı daha iyi kotarıyo, sıkmadan-baymadan yapıyor, diye bir soru sorulacak olursa cevabım tartışmasız "Trails SC" olur. Nedeni şu:
-Kül rengi saçlı bir kız arıyorum, hiç gördün mü öyle birini veya duyduğun bir şey var mı?
-Öyle bi kız görmedim ama handa kül rengi saçlı bi kızdan bahsediyolardı.
-Ne diyolardı peki?
-Onu söylemem için önce senin bana yardım etmen lazım.
...
Bir yanda bu durumun yani "önce sen bana yardım edersen" olayının defalarca yaşandığı ve bi yerden sonra "lan yeter birinizde şartsız yardım edin be" dedirten bir oyun diğer yanda "önce sen bana yardım edersen" olayının neredeyse hiç yaşanmadığı bir oyun.
Bir karakteri uzun süre aradığımız, o karakterin peşinden saatler geçirdiğimiz belki başka oyunlar da vardır, orasını bilmiyorum. Benim bildiklerim w3 ve Trails SC. Ama şundan eminim; oyuncuyu bir karakterin peşinden uzun süre koşturtup witcher 3 kadar baydıran 2. bir oyun yoktur. Benim gibi oyunları sindire sindire oynayan birini bile bu konuda fena baydırmıştı witcher 3. Çünkü "önce sen bana yardım edersen" muhabbetinin mokunu çıkarmışlardı.
...
Şimdilik böyle bırakayım devamını mesajı editleyip daha sonra yazacam. Dahası var yani...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X