Bildirim
wista kurdum.. ama beğenmedim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sistem geri yüklemesini dene bi -
onlara bay bay diyosun ve vistayı kaldırıyosun ismi bile itici vista -
-
olum sapıkmısın ya vista olacağına win95 olsun daha iyi
şaka bir yana bu vista yüzünden pc yi kıracam artık çok yavaşlatıo -
Vista' yı kuralı(6 ay oldu) XP nin yüzüne bakmıyorum. -
Vista kurduktan sonra xp masaüstünde kalan dosyaların aynı disk bölümüne kurduysa ve yükseltme yapmadıysan silinmiş oluyor.
Vista gerçekten gereksiz görselleştirmeler ile oldukça ağır bir işletim sistemi. -
xp de zamanında böyleydi,iki seneye kadar standart olur,şimdi kaç kişi win95/98 kullanıyor ki??? -
Vista çok karmaşık geldi gözüme,eninde sonunda geçeceğiz ama... -
quote:
Orjinalden alıntı: bigen
xp de zamanında böyleydi,iki seneye kadar standart olur,şimdi kaç kişi win95/98 kullanıyor ki???
Ben 98 kullanıyorum dermişimAbi neydi o 98ler yaa.O işletim sistemleri aklımda ne hikmetse hep oyun canavarı olarak kalmıştır
Ulee bende bi ara Wista Business kurdum bilgisayara.Kasmadır oyunları oynatmamadır gibi bi sorunla karşılaşmadım ama bi gün ne olduysa hatırlamıyorum "Yerim Lan Sen Gibi Sistemi.Xp nin gözünü seveyim deyip Xpye geçmişdim ama görünen o ki şu oyunlardan sonra Vista'ya zorunlu bi geçiş yapacağız.
-
vista 10 numara valla kullanmayi bilmeyen kotuluyor... kullanmayi bilene -
ya fena değil aslında ama sanki çok gözboyamak için yapılmış gibi.. yani ekstra bi özellik göremedim henüz.. belkide daha kullanmayı bilmediğimizdendir...! -
wista ne ki
vista olmasın
-
quote:
Orjinalden alıntı: fable
sistem geri yüklemesini dene bi
onu nassı yapcam?
hadi yaptım dielim eski dosyaya ulaşabilcekmiyim? -
başlat-çalışır ve msconfig yaz
ekrana gelen pencereden sistem geri yüklemeyi başlat de takvim çıkacak oradan istediğin tarihe ulaşabilirsinn
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
formatladğın içinn desktoptaki dosyaalrına ulaşamazsınnnnn
puzzle yapmak vista ile uğraşmaktan daha kolay -
Microsoft Wista ----------> IN
Microsoft XP ----------> OUT -
Abi kullanmayı bilmiyorlar sonra vistayı kötülüyorlar.
Ben gayet memnunum. Forever Vista -
quote:
Orjinalden alıntı: vethakan
Microsoft Wista ----------> IN
Microsoft XP ----------> OUT
popülarite olarak öle ama kullanım kolaylığı olarak tam tersi bence! -
Vista'ya iyi diyebilmek için bir 30 gün kullanıp alışmak lazım. Bir de P4 işlemci ve 1 Gb bellek olunca XP'deki randıman alınamadığı için insan hemen XP'yi özleyip geri dönmek istiyor. -
sağlam bir sistem varsa bence vista güzel ama kötü bir sistemde kullanmak sıkıyor
Benzer içerikler
- e kolay net
- başkasının aracını muayene ettirmek
- sönmez reis kimdir
- metrobüsle esenyurt"a nasıl gidilir
- abazalık nedir
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X