Şimdi Ara

Wisdom nasıl admin oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dh nin en popüler trollerinden biri olan wisdom nasıl olduda admin oldu ben anlamadım daha

• haftalık wisdom nasıl admin oldu konusuna hoşgeldiniz
  • Yardımcı olmaya çalıştı iyi niyetine benim dahi inandığım mesajlarına bile 300-400 eksi aldığını biliyorum.Kartal civarında yol tarifi isterseniz sizde bir gün wisdom'u görebilirsiniz
  • Büyüyim bende admin olucam bekleyin abiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasaasdasdasdaddasdasdasddasasaasdasdasdaddasdasdasddasasaasdasdasdaddasdasdasddasasaasdasdasdaddasdasdasdda
  • Wısdom trollük falan yapmıyordu çok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KutsalBakire kullanıcısına yanıt
    admin değil bölüm yetkilisi oldu aralarında kocaman bir fark var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 21 Ocak 2016; 20:16:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Treth'e ne oldu?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rivayete göre Wisdom yolda gaz lambası almış. Bu ne falan derken üstün dh çözümlerini uygulamış. Önce lambayı emmiş, olmamış. Lambaya merhaba, yoksa s.a. mı demeliydim ehe :) demiş, olmamış en son olarak lambayı yan yatırmış. İçinden çıkan cin 1 dilek hakkın var dile ne dilersen istersen seni abd başkanı yapayım demiş. Wisdom ise dh konu dışı admini olmak istiyorum demiş. Ben de bu hikayeye inanırım.

•  Wisdom nasıl admin oldu?
  • ben forma ilk üye olduğum zamanlar wisdowu tanımıştım ilk çok sevmiştim hala severim adamsın wısdoMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

WISDOM WISDOM DİYE BAĞIRIYORDU HALK VE İLKM EMİR GELDİ SALDIRIN TROLLERE ONLARA VCEHENNEMİ YAŞATIN
  • ziyarete giderek
  • wisdom dhnin kolektif bilincidir wisdom üzülünce hiçbiriniz dayanamadınız ve pşişik algı ile bunu adminlere hissettirip wisdomu admin yaptınız.helal wisdom reyiz teşekkürler dh.
  • Ben yaptım.

• emmiş
  • *küçükişaretinebitişiküç*

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

*küçükişaretinebitişiküç*
  • Emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Emin değilim
    Hocam seni çok sefiyom ya çok tatlı trollsün
  • Moruk bi haftasonu geldi ofise. Abi çekti nasılsınız iyi misiniz de bilmem ne, bi kilo da baklava getirmiş. Fıstıklı getirmiş çok da severim. Kıramadım yönetici yaptım. O gün bugündür ziyaretime gelir. Ayda bir baklava partisi yaparız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.