Şimdi Ara

Wireless Bağlı Fakat Simge Bağlı Değil Gösteriyor (Win7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wireless bağlı fakat simge bağlı değil gösteriyor. Bir sorun olmadığının bende farkındayım fakat takıntı işte :D Nasıl düzeltebilirz araştırdım ama bulamadım...
     Wireless Bağlı Fakat Simge Bağlı Değil Gösteriyor (Win7)

• Merhaba,

Driver yada işletim sistemin de oluşan bir Bug olsa gerek..

Dilersen Wireless driverını tamamen sisteminden kaldır ve üretici web adresinden güncel driverı indirip kur bakalım.
  • Merhaba

Bu durum ADSL modemde ADSL sinyali gittiginde yani kesldiginde oluşur...
    Siz modeme bağlanırsınız fakat modem servis sağlayıcı tarafından ip alamaz ise bu tip durum oluşur...
    Win7 işletim sistemide böyle bir uyarı vererek size internet bağlantısının kesik olduğunu bildirir...
  • windows un yazılımı yetersiz kalıyor ise...
    laptopun üretici firmasının bu işe bakan kendi yazılımını kurun...
  • 17 yada 18 nisanda aynı durum bendede hasıl oldu. Ne yaptıysam düzelmedi sanırım o gün yuklediğim windows güncellemesinden sonra oldu bu. Bi yardım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofdemon

17 yada 18 nisanda aynı durum bendede hasıl oldu. Ne yaptıysam düzelmedi sanırım o gün yuklediğim windows güncellemesinden sonra oldu bu. Bi yardım arkadaşlar

sıstemı gerı yuklemeyı deneyın ..eger guncellemelerden olduysa .ayrıca aygıt yonetıcısınden ethernet kartına bır bakın bakalım sorunsuz yuklenmısmı ..bu arada surucuyu sılıp tekrar kurabılrsınız ..
  • Bütün söylediklerini denedim ama olmadı yinede sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ılgınc .. belkı fızıksel bır arıza olabılr o zaman ..bahsettıklerımı yapıp sonuc alamadınızsa ıstısna bır durum var demek ..
  • Baya zaman geçmiş ama bu soruna yeni rastlayan olur diye aygıt yöneticisine girip ag bagdaşcıların dan wifi ayğıtını kaldırın yazılımı silmeden sonra aynı yerden donanım degişikligini taratın tekrar yükleyince sorun kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: joole

Baya zaman geçmiş ama bu soruna yeni rastlayan olur diye aygıt yöneticisine girip ag bagdaşcıların dan wifi ayğıtını kaldırın yazılımı silmeden sonra aynı yerden donanım degişikligini taratın tekrar yükleyince sorun kalmıyor

Çok sağolun hocam
  • bir sürü araştırdım bir sürü yöntem denedim ve sonunda şu işimi gördü

Bilgisayarınızı Komut İstemi İle Güvenli Mod seçeneğiyle açtıktan sonra aşağıdaki komutu uygılayıp bilgisayarınızı yeniden başlatarak sorunu kontrol ediniz. Bilgisayarınızı ilgili konumda açmak için işletim sisteminiz açılırken devamlı olarak F8 tuşuna basıp çekerek Siyah ekranda gelen seçeneklerden ilgili seçeneği seçerejk ENTER tuşu ile ilerlemeniz yeterli olacaktır.

net localgroup "Administrators" "local Service" /add

Sorunun devam etmesi durumunda Başlat\Aramaya Başla bölümüne CMD yazdığınızda arama sonucu olarak CMD.EXE göreceksiniz. Üzerine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Açılan Komut İstemi penceresine aşağıdaki komutları yazarak dosyaların başarıyla kayıt edildiğini onaylayınız.

regsvr32 netshell.dll
    regsvr32 netcfgx.dll
    regsvr32 netman.dll

işlem bitince bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol ediniz. Sorunun devam etmesi halinde Aygıt Yöneticisindeki Ağ Bağdaştırıcılarının altında yer alan tüm aygıtları kaldırıp güncel sürümlerini yükleyerek deneyiniz. (Bluetooth aygıtı mevcutsa güncel sürümünü yükleyiniz.)

Benzer problem ile ilgili olarak BURADA yer alan çözüm adımlarınıda deneyebilirsiniz. ( Answer by Zulfir - Submitted on 11/28/2004 tarihli yönlendirmeyi deneyebilirsiniz. )

KAYNAK :http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_7-hardware/windows-7-ult-x64-a%C4%9F-ba%C4%9Flant%C4%B1/106afcb4-14e0-42f1-931e-24184048e370

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.