Bildirim
WinXP görüntüsünü beklerken siyah ekran geliyor 20 sn bekliyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
formattan sonra anakart sürücüsünü cd sinden yüklerken ide sw sürücüsünü yükleyimmi sorusunuz hayır de.sorunun çözülecektir.amd sistemlerde bunu bazı anakartlar bunu yapıyor malesef -
quote:
Orjinalden alıntı: WoXeD
formattan sonra anakart sürücüsünü cd sinden yüklerken ide sw sürücüsünü yükleyimmi sorusunuz hayır de.sorunun çözülecektir.amd sistemlerde bunu bazı anakartlar bunu yapıyor malesef
elimde anakartımın sürücü cdsi yok ben nvdia setup ve ses kartının sürücüsünü özel olarak yükledim o kadar -
Anakartınız modeline ait driverleri sitesinden indirip yükleyin. İndiremezseniz modeli buraya yazın,yardımcı oluruz. -
farketmez.yüklerken gene sorar ide sw sürücüsü yüklensinmi die.ama anakartın tam modelini söyle.diğer arkadaşın dediği gibi biz sana link verelim ordan indir -
anakartım Asus A7V8X-X -
Burada çipset için bi sürücü görünmüyor...sen sadece ses kartı ve etherneti tanıt win kurduktan sonra via çipseti zaten işletim sistemi tanıyor demekki.adamlar sürücü kurmamış.birde sormak istediğim;dikkat ettinmi ne yükledikten sonra bunu yapmaya başladı? -
quote:
Orjinalden alıntı: WoXeD
Burada çipset için bi sürücü görünmüyor...sen sadece ses kartı ve etherneti tanıt win kurduktan sonra via çipseti zaten işletim sistemi tanıyor demekki.adamlar sürücü kurmamış.birde sormak istediğim;dikkat ettinmi ne yükledikten sonra bunu yapmaya başladı?
Herhalde yazılımsal degilde donanımsal bir sorun PC 4 yıllık zaten. ben kabloları bi kontrol etsem iyi olucak bide şu rami iyi takmışmıyım ona bakıyım sizlere dönücem
-
donanımsal olduğunu sanmıyorum ama kontrol etmekte fayda var.çipset için extra bir yazılım yüklemezsen sorun gider gibi.benim önüme aynı soruyla 10larca makina geldi hepsinde de aynı şeyi yapıp verdim donanımsal olarak kontrol yapacağım diosanda ide kablolarını gözden geçir
-
arkadaşlar
Benim bilgisayarım anakart yandığı için yeni anakart işlemci ram ve ekrankartı alarak upgrade ettim. anakartım asus m2a-mx şimdi benim sorunum windows yüklenirken takılıyor ve açılmıyor. ama bilgisayarı kapatıp elektrik prizini ve ya kablosunu çıkarıp yeniden taktımmı açılıyor. eğer elektrik kablosunu çıkarıp takmassam yeniden açılmıyor. aynı yerde takılıyor. sorunum ne olabilir yarım ederseniz sevinirim. Bu arada anakartın sürücüleri yüklenirken ide sw yüklensinmi diye bir soruyla karşılaşmadım. şu an işyerindeyim akşam sizin dediklerinizi yapıcam. bakalım olacakmı. teşekkürler. -
quote:
Orjinalden alıntı: cüneyt78
arkadaşlar
Benim bilgisayarım anakart yandığı için yeni anakart işlemci ram ve ekrankartı alarak upgrade ettim. anakartım asus m2a-mx şimdi benim sorunum windows yüklenirken takılıyor ve açılmıyor. ama bilgisayarı kapatıp elektrik prizini ve ya kablosunu çıkarıp yeniden taktımmı açılıyor. eğer elektrik kablosunu çıkarıp takmassam yeniden açılmıyor. aynı yerde takılıyor. sorunum ne olabilir yarım ederseniz sevinirim. Bu arada anakartın sürücüleri yüklenirken ide sw yüklensinmi diye bir soruyla karşılaşmadım. şu an işyerindeyim akşam sizin dediklerinizi yapıcam. bakalım olacakmı. teşekkürler.
güç kaynağı ile ilgili bir sorun olabilir, bu durumda başka bir güç kaynağı ile dene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveon -- 26 Ağustos 2008; 9:40:25 >
-
güç kaynaım yokki direk prize takılı olarak çalışıyor voltajlardan kaynaklanabilirmi acaba -
mbr yaz -
Arkadaşlar ben sorunu buldum ama çözümleyemedim. Bu sorun Atheros L1 gigabite eternet sürücüsünden kaynaklanıyor. sürücüsünü yükledimmi açılışta takılıyor devre dışı bıraktımmı yada kaldır dığım zaman hiç bir problem oluşmuyor. onun için şu an usb modem den bağlanıyuorum çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. -
help me !!!
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- video kodeki desteklenmiyor ne demek
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- wifi geçerli bir ip yapılandırmasına sahip değil
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- ekran kaydı alma
- dlss nedir
- bilgisayardan ses gelmiyor
- video boyutu küçültme
- amd freesync nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X