Şimdi Ara

MONİTÖRÜM BİR SÜRE SONRA SİYAH EKRAN OLUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo kasasız masaüstü monitörüm var. Örnek veriyorum 10 saat boyunca kullanılmadı. 5 dakika boyunca kullanabiliyorum açınca sonrasında Pixel olup siyah ekran veriyor. Mesela yarım saat boş bıraktım bilgisayarı bir dakika dayanıyor sonrasında kapanıyor. Ne kadar uzun süre boş kalırsa o kadar ekran dayanıyor. Ekran kartını resetliyorum düzelmiyor. Kasa monitörde olduğundan bir inceleme şansım da yok. Güç kablosunda mıdır sorun, yoksa ekran kartı mı bozuk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghostxfpss55 -- 4 Mayıs 2025; 1:56:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ghostxfpss55 G kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağı veya monitör sorunu harici monitör dene olmazsa güç kaynağı

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Kasasız monitör yani sadece monitör var. Güç kablosunu değiştirmeyi deneyeceğim.

• Ghostxfpss55 G kullanıcısına yanıt

hocam biz bu bilgisayarlara all in one pc diyoruz yinede harci monitör görüntü çıkışı vardır başka bir monitöre görüntü verebilir veya içindeki mini psu değişmeli gibi

Playstationcuyum fazla bilgim yok bilgisayarlarla takılma yedek monitörüm var ama buna nasıl bağlayacağım bilmiyorum

Bilgisayar düzeldi sorunsuz şu anda bilgisayar sorunsuzdu Başta ilk geldiğinde valorant indirmeye çalıştım ondan sonrasında durum bu farklı bir türde mi indirmem gerekiyor bilgisayar sistemi Kaldıramadı galiba 256 GB ssd 4 GB RAM AMD ryzen 3 var

• Aşırı yüklenmeyin sistem kaldırmamıştır...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.