ben sigara içmiyorum. Fakat bi arkadaş içiyor. Yakında doğum günü. 1 paket alıcam. Fakat fiyatı hakkında kesin bi bilgim yok. Tam fiyatını ve adını söylerseniz sevinirim. Teşekkürler
Googleda da baktım fakat. Bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaş ala ala sigara mı alacaksın? Boşver hiç hediye alma en azından zarara katkıda bulunmazsın.
quote:
Orjinalden alıntı: Pretender
Arkadaş ala ala sigara mı alacaksın? Boşver hiç hediye alma en azından zarara katkıda bulunmazsın.
+1907
Şöyle bir arkadaşım olmadı 2 paket sigara hediye eden
3,75
almışken bir karton al da işe yarasın
Arkadaşa sigara almak pek mantıklı değil. En azından sigara sakızı, badı veya kitabı gibi daha yararlı bişi alabilirsin.Ama ila cigara alcam diyosan 5liradan fazladeğildir.
hacım bence siqara alma gercekten arkadasına zarar tabi hosuna gider beles siqara da alma derim....hem 5 den fazla degildir demisler ama winston premier 5.15 ....ama illa siqara hediye alcam diyosan git Parliament Reserver al piyasadaki en pahalı ve en kaliteli siqaradır...marlboronun agırlıgı parlamentın fıltresındekı tadla bulusmus :)) Fiyatıda 6.00 TL..
quote:
Orjinalden alıntı: OzanCB
3,75
Eyvallah teşekkürler. Fakat internette ararken. "Eski adı light olan sigaradır" vs yorumlar gördüm. Şimdi ki adı ne ? silver mı ?? Yorum yapan diğer herkeze teşekkür ederim. Sigara alacağımdan süphelenmesin diye ona sormadım. Kaç para adı ne filan diye. O yüzden size sordum. Ben düşündüm taşındım onun için sigaradan baska bi hediye olmadığını anladım. Bi günlük sigarasıda benden olsun.
Millet arkadasinin sagligina yardimci olmaya calisiyor sen zehirlemeyemi calisiyorsun?
al bitane west 2.75 hem tipide pahalı sigaralar gibi
almışken bundan alda birşeye benzesin 6 lira
quote:
Orjinalden alıntı: ChapkiN
almışken bundan alda birşeye benzesin 6 lira
bu ne ya ilk defa görüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: NER0
Millet arkadasinin sagligina yardimci olmaya calisiyor sen zehirlemeyemi calisiyorsun?
Bilader adam zaten sigara içiyor. Ben zorla içirmeyecem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme