Şimdi Ara

winston silver mıdır. light mıdır nedir. Kaç para ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben sigara içmiyorum. Fakat bi arkadaş içiyor. Yakında doğum günü. 1 paket alıcam. Fakat fiyatı hakkında kesin bi bilgim yok. Tam fiyatını ve adını söylerseniz sevinirim. Teşekkürler

Googleda da baktım fakat. Bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Arkadaş ala ala sigara mı alacaksın? Boşver hiç hediye alma en azından zarara katkıda bulunmazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Arkadaş ala ala sigara mı alacaksın? Boşver hiç hediye alma en azından zarara katkıda bulunmazsın.

+1907
  • Şöyle bir arkadaşım olmadı 2 paket sigara hediye eden
  • 3,75
  • almışken bir karton al da işe yarasın
  • Arkadaşa sigara almak pek mantıklı değil. En azından sigara sakızı, badı veya kitabı gibi daha yararlı bişi alabilirsin.Ama ila cigara alcam diyosan 5liradan fazladeğildir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hacım bence siqara alma gercekten arkadasına zarar tabi hosuna gider beles siqara da alma derim....hem 5 den fazla degildir demisler ama winston premier 5.15 ....ama illa siqara hediye alcam diyosan git Parliament Reserver al piyasadaki en pahalı ve en kaliteli siqaradır...marlboronun agırlıgı parlamentın fıltresındekı tadla bulusmus :)) Fiyatıda 6.00 TL..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzanCB

3,75

Eyvallah teşekkürler. Fakat internette ararken. "Eski adı light olan sigaradır" vs yorumlar gördüm. Şimdi ki adı ne ? silver mı ??
    Yorum yapan diğer herkeze teşekkür ederim. Sigara alacağımdan süphelenmesin diye ona sormadım. Kaç para adı ne filan diye. O yüzden size sordum. Ben düşündüm taşındım onun için sigaradan baska bi hediye olmadığını anladım. Bi günlük sigarasıda benden olsun.
  • Millet arkadasinin sagligina yardimci olmaya calisiyor sen zehirlemeyemi calisiyorsun?
  • al bitane west 2.75 hem tipide pahalı sigaralar gibi
  •  winston silver mıdır. light mıdır nedir. Kaç para ?

almışken bundan alda birşeye benzesin
    6 lira
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChapkiN

winston silver mıdır. light mıdır nedir. Kaç para ?

almışken bundan alda birşeye benzesin
    6 lira

bu ne ya ilk defa görüyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: NER0

Millet arkadasinin sagligina yardimci olmaya calisiyor sen zehirlemeyemi calisiyorsun?

Bilader adam zaten sigara içiyor. Ben zorla içirmeyecem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.