Şimdi Ara

Windows10 Pro Kalktı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoftun sitesinden Windows 10 Pro iso dosyası indirip usb belleğe yazmak istiyorum ama tek indirdiği Windows 10 Home Single Language.
    Kaldırıldı mı Pro sürümü?
    Nereden edineceğiz? Bana güncelleştirmeleri dayatmasını istemiyorum.

• Windows 10 Home, Home Single Language, Pro, Education, Pro Education, Pro for Workstations hepsi bir arada iso dosyasını indirmiş olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

Windows 10 Home, Home Single Language, Pro, Education, Pro Education, Pro for Workstations hepsi bir arada iso dosyasını indirmiş olabilir misiniz?
    Hocam şuan Microsoftun sitesinden indirmeye çalıştığınız zaman Media Creation Tool sadece Windows 10 olarak indiriyor sürüm seçemiyorsunuz ama kurarken hiç pro mro diye sormuyor bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Hocam şuan Microsoftun sitesinden indirmeye çalıştığınız zaman Media Creation Tool sadece Windows 10 olarak indiriyor sürüm seçemiyorsunuz ama kurarken hiç pro mro diye sormuyor bile.

Alıntıları Göster
    Sizin bilgisayarınız Windows 10 Home Single Language olarak lisanslı ise kurulum sırasında bunu otomatik olarak tesbit edip hiç sormadan da kurulum yapabiliyor böyle durumla da karşılaştım.

Ben Microsoft'un sitesinden Media Creation Tool ile indirmiyorum. iso dosyası olarak indiriyorum.

• quote:

Sizin bilgisayarınız Windows 10 Home Single Language olarak lisanslı ise kurulum sırasında bunu otomatik olarak tesbit edip hiç sormadan da kurulum yapabiliyor böyle durumla da karşılaştım.

Ben Microsoft'un sitesinden Media Creation Tool ile indirmiyorum. iso dosyası olarak indiriyorum.

Alıntıları Göster
    Pro kullanıyordum pro indirmesi lazımdı öyle olsaydı hocam.
    İso dosyası olarak nasıl indiriyorsunuz link verir misiniz? Flasha yazmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 28 Ağustos 2019; 22:44:15 >
  • Aynı sayfadan indiriyorum.

...Link...

Biraz browser hilesi kullanacağız

Sayfa açılınca klavyeden CTRL+SHIFT+I tuşlarına sonra CTRL+SHIFT+M tuşlarına Böylece Browser sayfayı cep telefonu veya tablet gibi görüntüleyecek. Şimdi sayfayı yenileyin. Artık Media Creation Tool aracı yerine iso dosyası indirmek için "Sürüm Seçin", "Dil Seçin" işlemlerinden sonra 64-bit ve 32-bit iso dosyaları indirme linkleri verecek. Yalnız bu linkler 24 saat geçerli oluyor. 24 saatten sonra linkleri elde etmek için tekrar bu işleri yapmak gerekiyor.

Alternatif olarak TechBench sitesinden de indirebilirsiniz.

• Microsoft'un sitesinden yapacağın indirmenin içerisinde Home, Home Single Language, Education, Workstation, Pro sürümleri bir arada bulunmakta eskisi gibi hangisini istersin diye sormuyor. 4.5GB ISO'nun içine hepsini dayamışlar yersen 4.5GB indir demişler ayrı ayrı daha düşük boyutta indirtmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C703CA97F

Microsoft'un sitesinden yapacağın indirmenin içerisinde Home, Home Single Language, Education, Workstation, Pro sürümleri bir arada bulunmakta eskisi gibi hangisini istersin diye sormuyor. 4.5GB ISO'nun içine hepsini dayamışlar yersen 4.5GB indir demişler ayrı ayrı daha düşük boyutta indirtmiyor.
    Ben de öyle dedim ama "Media Creation Tool ile indirdim, kurulumda versiyon sormadı" diyor. Siz "Media Creation Tool" ile mi indiriyorusunuz yoksa dosyayı iso olarak mı indiriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C703CA97F

Microsoft'un sitesinden yapacağın indirmenin içerisinde Home, Home Single Language, Education, Workstation, Pro sürümleri bir arada bulunmakta eskisi gibi hangisini istersin diye sormuyor. 4.5GB ISO'nun içine hepsini dayamışlar yersen 4.5GB indir demişler ayrı ayrı daha düşük boyutta indirtmiyor.
    Hocam sormuyor ama kurarken

• Benim dediğim şekilde iso dosyasını indirdiniz mi?
  • quote:

Benim dediğim şekilde iso dosyasını indirdiniz mi?
    Windows 10 May 2019 Update
    Windows 10
    Windows 10 October 2018 Update
    Windows 10
    seçenekleri var alt alta seçeneklerde
    Pro yine yok seçeneklerde hocam

• Daha önce dediğimiz gibi bütün versiyonlar tek iso dosyasında olması lazım. Ben indirip kontrol etmedim. Ekim 2018 veya Mayıs 2019 dosyalarından birini indireceksiniz.
  • Technopat'ın forumunda Windows 10 başlığı altında Recep Baltaş'ın Windows 10 ISO linki bulunuyor oradan indir Rufus ile USB'ye yaz, içerisinde bütün Windows 10 sürümleri var o ISO dosyasının bende oradan indirdim.
  • Kontrol ettim. "Aşağıdaki Windows 10 sürümleri hem Windows 10 Home hem de Windows 10 Pro için geçerlidir." yazıyor. Yani Microsoft'un sitesinden benim tarif ettiğim şekilde indirdiğin zaman hem home hem de pro versiyonunu indirmiş oluyorsun.

Windows10 Pro Kalktı Mı?
  • quote:

Kontrol ettim. "Aşağıdaki Windows 10 sürümleri hem Windows 10 Home hem de Windows 10 Pro için geçerlidir." yazıyor. Yani Microsoft'un sitesinden benim tarif ettiğim şekilde indirdiğin zaman hem home hem de pro versiyonunu indirmiş oluyorsun.

Rufusla yazayım o zaman bunu.
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.