en son güncellemeden sonra tam ekran olmuyor dizi izlerken falan alttaki o menü gözüküyor
F11e başonca oLuxor. Bende de antivirüs yüzünden olmuyordu F11e basinca oldu. Ayrıca restart yaparsan sorun duzelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
sekmeyi kaldırıp yeniden yükleyebilirsin. olmazsa yeni tarayıcı sayfası açıp yükleyebilirsin yeniden. o zaman açılabilir. çünkü ben öyle yapıyorum çoğu kez. yada f11 yaparsın arkadaşın dediği gibi. öyle yöntemde var.
quote:
Orijinalden alıntı: strongergo
sekmeyi kaldırıp yeniden yükleyebilirsin. olmazsa yeni tarayıcı sayfası açıp yükleyebilirsin yeniden. o zaman açılabilir. çünkü ben öyle yapıyorum çoğu kez. yada f11 yaparsın arkadaşın dediği gibi. öyle yöntemde var.
normalde daha öncede karşılaşmıştım f11 yapınca tam ekran oluyodu ama bu kez f11 yapınca bile başlat menüsü hala gözükmeye başladı
bu en son ki update yerle bir etti bilgisayarımı kahretsin. şimdide ethernet driverı kopuyo sürekli
RobinHood35
kullanıcısına yanıt
ben yükseltmeyle geçtim. ama mesela ekran kartı driveri modeli bende ati mobile radeon hd 530v iken. 4300 olarak yüklendi sanırım windows tarafından otomatik olarak. elle silerek yüklemek istedim sürücüyü(driver). genede 4300 olarak tanımlanıyor sonra.
durum böyle. ama format atacağım olmazsa ve redstone güncellemesini yapmadım. windows updateden otomatik güncelleme seçeneği dışındakini seçtim. bazı ayarlarda yaptım sanırım ayrıca. şu ana kadar gelmedi güncelleme. yüklemedim çünkü dahada zorlanmasın dedim sistem. dediğim gibi format atacağım zaten.
çünkü bazen bazı şeyler çıkıyor uğraştırıyor. mesela benim bilgisayar windows 7 idi. kullanırken bazı hatalar oluyordu düzeltmede kolay kolay olmuyordu. harddisk bozuldu yeni ssd ile format atınca bu problemler görülmedi pek. çünkü format atıldı o nedenle görülmedi tahminime göre. o nedenle daha sonra format atacağım bir sorun olmazsa inşallah. sizde format atarsanız belki sorunlarınız çözülür. olmazsa başka alternatiflere bakarsınız. ama tabiiki tercih sizin.