Şimdi Ara

Windows Xp için Yararlı İpuçları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
28.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel paylaşım emeğine sağlık teşekkürler
  • bilgiler için teşekkürler kopyalayıp arşivledim
  • üstünde uğraşıldığı belli oluyo saol
  • paylaşım yapan herkese çok teşekkürler...
  • Bilgiler için teşekkürler
  • sağol
  • yararlı olduu
  • çok teşekkürler uğraşmışsın
  • peki resimdeki sağ tuş menüsünde kırmızı alanla işaretlediğim öğeleri nasıl kaldırırız.. regeditten yerini bilen varmı?
     Windows Xp için Yararlı İpuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sno -- 2 Nisan 2008; 14:19:04 >
  • çok yararlı çok tşkler..
  • tşk ederim güzel bilgiler
  • İlgili programların kendi seçenekler kısmından düzenlenebilir belki. Reg ten nasıl olacak bilmiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: sno

peki resimdeki sağ tuş menüsünde kırmızı alanla işaretlediğim öğeleri nasıl kaldırırız.. regeditten yerini bilen varmı?
     Windows Xp için Yararlı İpuçları

• emeğe saygı...
  • Teşekkürler...
  • arkadaşlar xp'yi kurdum ilk olarak administrator vardı.. sonra kendim kullanıcı oluşturdum ama bilgisayar açıldığında administrator'e giriyo.. ancak oturumu kapattığımda kendi kullanıcıma girebiliyorum... bunun için lütfen yardım edin arkadaşlar.. direk kendi kullanıcıma nasıl girmesini sağlayabilirim...
  • saol
  • Merhaba, ilk önce emeğin için teşekkürler. Benim bir sorum olacaktı.
    "[Windows 2000, XP]
    Birlikte Aç komutunun tekrar etkinleştirilmesi

Dosyaları genellikle farklı programlar kullanarak açıyorsunuz ve bunun için de sağ tuşa tıklayarak ekrana gelen nesne menüsündeki Birlikte aç komutunu kullanıyorsunuz. Ancak bir süredir bu komut görünmüyor ve sadece bir hata mesajı ekrana geliyor.

İpucu: Söz konusu komutu yeniden kullanabilmek için sistem veri tabanında küçük bir değişiklik yapmanız yeterli olacaktır. Bunun için Kayıt Defteri'ni açın ve buradaki "HKEY_CLASSES_ROOTUnknownshellopenascommand" anahtarını açın. Ardından pencerenin sağ tarafındaki (Varsayılan) değerine çift tıklayın. Şimdi aşağıdaki satırı değer verisi kutusuna girin.

%SystemRoot%system32 undll32. exe
    %SystemRoot%system32shell32. dll,
    OpenAs_RunDLL %2

Ardından yaptığınız değişikliği Tamam düğmesine tıklayarak onaylayın ve Kayıt Defteri'ni kapatın. Artık daha önceden de olduğu gibi istediğiniz dosyanın nesne menüsünü kullanarak Birlikte Aç komutunu çalıştırabilirsiniz."

Birlikte aç komutunu nasıl kapatabiliriz.

• valla helal olsun kardes baya zahmete girmissin degmışte durmak yok yola devam :):)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.