Şimdi Ara

Windows Xp için Yararlı İpuçları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
2
Favori
28.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şöyle bir şey söyleyeyim xp sp3 kullanmaktayım. türkçe değil ve düzenlenmiş fakat gpedit.msc dosyasının içinde anlatılan hiçbirşey yok çıldırmak üzereyim. bu çok daha hızlı fakat ayarları daha önce dediğiniz gibi yaptığımda diğer kullancı profilim silindi artık yok. yardımcı olursanız sevinirim.
  • "gpedit.msc"yi yukarida anlatildigi bicimde görebilmek ve istedigin degisiklikleri yapabilmek icin yönetici olarak oturum açmis olmalisin. Yönetici haklarina sahip degilsen ve gecerli yönetici sifrsini bilmiyorsan BS açilirken (siyah ekrandayken) F8'e bas, "Güvenli Mod"u seç. Windows yüklendiginde Oturum Acma Ekraninda "Administrator"u sec, eger klasik oturum acma penceresi geldiyse kullanici adini "Administrator" yap. Gerisi sana kalmiş..
  • arkadaşlar merhaba,

excel sayfamı açtığımda aynı zamanda ekran klavyesininde beraber açılmasını istiyorum.excel'i simge durumunda küçülttüğümde klavyede beraber küçülsün.yani bu iki ögeyi (excel ve ekran klavyesi) birbirine bağlamak mümkünmü?

bilen ve yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibanez130

arkadaşlar merhaba,

excel sayfamı açtığımda aynı zamanda ekran klavyesininde beraber açılmasını istiyorum.excel'i simge durumunda küçülttüğümde klavyede beraber küçülsün.yani bu iki ögeyi (excel ve ekran klavyesi) birbirine bağlamak mümkünmü?

bilen ve yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Böyle bir şey hiç duymadım şimdiye kadar.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.