Şimdi Ara

@@@...WINDOWS VISTA ile ılgılı tum testler ve ss ler burada...@@@ (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.631
Cevap
3
Favori
375.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ender

pekı ocak ayında cıkan olan nıhayı vistadaki kurulumda mi bu kadar basıt hıc bır gorsellıgı olmayan seklı ılemı olacak... kurulum bıtınce acılıstakı acılıs ekranı felan oyle gosterıssızmı olacak... yada taskbar oyle sıyahmı olacak alısmısız xp de mavılı goruntulere felan..

Yok açılışda çiçeklerle karşılayacak bizi allah allah nasıl açılış olacak ki ayrıca nasıl görsellik yok diyorsun ki anlamadım
    tabii ki basit olacak linux mu bu ?
    millet neden windowsu tercih ediyor next-next olayı
    Evet siyah renk ağırlıkda ama pencerelerin rengini istediğin renkte ve tonda ayarlayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 22 Aralık 2006; 16:20:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

Yok açılışda çiçeklerle karşılayacak bizi allah allah nasıl açılış olacak ki ayrıca nasıl görsellik yok diyorsun ki anlamadım

linux demek görsellik yok mu demek, linux demek zor mu demek...
    önyargılarımızı ne zaman aşacağız bilmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

millet neden windowsu tercih ediyor next-next olayı
    Evet siyah renk ağırlıkda ama pencerelerin rengini istediğin renkte ve tonda ayarlayabilirsin

pardus 2007 kullanmanı öneririm
    senin basit dedğin linux, vistadan hem görsel olarak daha üstün hemde performans olarak daha hızlı
    sırf bu önyargılar yüzünden insanlar linux kullanmaktan çekiniyorlar, siz de bu sözleri böyle forumlarda söyleyerek insanları caydırıyorsunuz
    kullanımı mı zor, neresi zor istediğin programın adını yazıyorsun kendi kurup düzenliyor restart fln yok, yani nesini beğenmiyorsunuz anlamıyorum
    bakalım 30 ocakta kimler orjinal alacak o zaman göreceğiz, kimler 300$'ı ABD'nin kasasına atacak, o zaman belli olacak

• quote:

pardus 2007 kullanmanı öneririm
    senin basit dedğin linux, vistadan hem görsel olarak daha üstün hemde performans olarak daha hızlı
    sırf bu önyargılar yüzünden insanlar linux kullanmaktan çekiniyorlar, siz de bu sözleri böyle forumlarda söyleyerek insanları caydırıyorsunuz
    kullanımı mı zor, neresi zor istediğin programın adını yazıyorsun kendi kurup düzenliyor restart fln yok, yani nesini beğenmiyorsunuz anlamıyorum
    bakalım 30 ocakta kimler orjinal alacak o zaman göreceğiz, kimler 300$'ı ABD'nin kasasına atacak, o zaman belli olacak

Amerikancılıkda sınır olmaz bizde biliyorsun. Ben demiyorum vista berbat ancak bir gercek var, eğer microsoft boyle bir ürün piyasaya sürüyor ise tek sebebi linux ve macosx'in masaustunde su anda windows'dan cok daha gelismis olmasından dır ki vista'da da bunu taklit etmişler. Ama ne diyelim bir microsoft klasiği bu yani eğer geçemiyorsan benzerini yap (örn. Java benzeri c#, c++ benzeri visual c++, linux , macosx benzeri vista , xp). Ne diyelim tebrik edelim ve Ulusal işletim sistemimiz Pardus'u kullanalım aynen askerimizin yaptığı gibi.

• Arkadaşlar valla Windows Media Center'ı kullanmaya başladıktan sonra Windows Media Player'ı daha az açıyorum desem yeridir. Çünkü çok hoşuma gitti süper birşey. Media Player'dan daha kolay, daha fazla görsellik var, daha gelişmiş medya yönetimi var. Valla bütün şarkıları, videoları Media Center'da açmaya başladım.

Başta kasıyor (özellikle tam ekran boyutta açarsanız) ama sonra hafifliyor (pencere boyutunda kullanırsanız daha iyi oluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 22 Aralık 2006; 20:15:10 >
  • hocam cıcek bocegı sormuyorum kurulum cok sadece bısıy yok..acılısındada sadece bır bar gıdıp gelıyor
  • Windows Media Center zaten müthiş bir olay onun için ayrı özel DvD'ye benzeyen Pcler bile satılıyor şöyle kumandalı fiyakalı sıkı durun Windows Vista geliyor ellerine sağlık Microsoft
    Öptüm Bill amca ellerini

Windows Vista güvenli savunması
    22 Aralık 2006 Cuma 23:21
    Geçen haftalarda İngiliz internet güvenliği şirketi Sophos’un, mevcut işletim sistemlerini etkileyen virüslerin şimdiye dek yapılmış en güvenli işletim sistemi Vista’yı da etkileyeceğini açıklamıştı. Sophos hatta yayınladığı bir raporda Vista’yı tehdit etmesi muhtemel önceki işletim sistemleri için yazılmış üç virüsü de açıklamıştı; Stratio-Zip, Netsky-D and MyDoom-O.

Microsoft Başkan Yardımcısı Jim Allchin, bu eleştirilere yanıt vererek, Vista kullanıcılarının eski işletim sistemlerini etkileyen virüslerden yana hiçbir güvenlik sorunu yaşamayacağına dair garanti verdi. Allchin, Sophos’un iddia ettiği gibi Vista dışında üçüncü şirketlerin yazılımlarının bilgisayarı virüslere açık hale getirmeyeceğini savundu. Allchin, kullanıcıların çıktığında Vista’nın güncellemelerini ve güvenlik duvarlarını kullanmalarını önerdi.

Not: Dikkat ederseniz İngiliz güvenlik şirketi Sophos şimdiyedek yapılmış en güvenli işletim sisteminin Windows Vista olduğunu yazıyor ama tabii ki virüslerden etkilenecek demek istediğim Vista'nın Xp'den daha da gelişmiş GÜvenlik Duvarına sahip olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RafiQ_Shia -- 23 Aralık 2006; 9:42:13 >

• Arkadaslar vista hakkında bişey duydum korsan oyunları calıstırmıyormus dogru mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 23 Aralık 2006; 18:49:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: song_31

Arkadaslar vista hakkında bişey duydum korsan oyunları calıstırmıyormus dogru mu

Öyle birşey yok kardeş ben kurdum bütün korsan oyunlar çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

anket sonuclanmıstır
    katılan herkese tsk ederım

lutfen herkes ımzasına eklesın

tabıkı bu konuya aıt lınkıde eklemeyı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 23 Aralık 2006; 19:40:20 >
  • geçen gün Vista RC2 yi yükledim. Bence Xp Professional dan daha stabil çalışıyor.Takılmalar pek yaşanmıyor.
    bir çok program yükledim ve çalıştı.

Oyunlarda ise NFS Carbon u çalıştıramadım
    Far Cry çalıştı. Performanstada bir problem olmadı.

Gadgetler çok hoşuma gitti. Xp üzerine kurulanları denemiştim ama sistemi çok yoruyordu. Kısa zamanda geliştirilse bari...

Ram kullanımı %40tan düşmüyor herşey kapalıyken.

Şu anda Vista Ultimate kullanacam gibi. Sistemi iyi olanlar ve zamanı olanlar yükleyip denesinler.

bu arada sistemim:

core duo 2.0
    1,5gb ddr2 533 ram
    100gb 5200
    256mb GF GO 7600
  • Vista'da screenshot almak için Snipping Tool diye güzel bir program eklenmiş.

Açtıktan sonra ekranda istediğiniz kısmı kesiyorsunuz ( + imleci ile) veya bütün ekranı ya da o an simge durumunda olmayan bir program penceresini çekiyorsunuz. Pratik, kullanışlı bir program. (Ancak, fare imlecini SS'ye almama durumu yine var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 24 Aralık 2006; 11:06:24 >
  • microsoft Vista sayfasında güvenlik için program önerisi veriyor. AVG, Trend micro...vs
    hangisi Vistada stabil çalışır.Avg yi indirdim biraz kastı gibi.diğerlerini deneyeniniz varmı?
  • ben avg kullanıyorum sorun yok.
  • arkadaşlar bende kurucam bugün..hangi version unu kurayım acaba?bide driver sorunu yaşanıyormu acaba?kullandığım bazı programlar var.cubase gibi FL studio gibi..bunların çalışmasında bi sorun olurmu?bide benim sistemde stabil çalışırmı?sistem imzamda..şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RS

arkadaşlar bende kurucam bugün..hangi version unu kurayım acaba?bide driver sorunu yaşanıyormu acaba?kullandığım bazı programlar var.cubase gibi FL studio gibi..bunların çalışmasında bi sorun olurmu?bide benim sistemde stabil çalışırmı?sistem imzamda..şimdiden teşekkürler..

donanımında problem olacağını zannetmiyorum.Ses kartın neydi?belki onda olabilir.
    programları hiç denemedim.Yükle test et sen:)
    bu sayfanın ortalarına doğru versiyonların açıklaması var.hangisi sana uyuyorsa onu yükle.
    Stabilite önemli ama sistem özelliklerinin çok iyi olması gerekiyor.
    benim sistem core duo 2,0 1,5gb ddr2 ram 256mb Geforce 7600 ekran kartı buna rağmen çok da iyi değil.
  • ses kartım onboard AC97.benim sisteme göre sen hangisini önerirsin?stabil olması açısından?senin sistem baya iyiymiş canım..peki sen hangi version kullanıyorsun?
  • beyler notebook um xp home ben vistaya ücretsiz geçebilirmiyim
  • Arkadaşlar masaüstüne eklediğim kısayol ikonlarının önünde başka bir ikon var. arkalarında gerçek ikonlar var. önlerindeki ikonu nasıl kaldırabilirim. daha önce böyle bir sorun yoktu. daha sonra ortaya çıktı. ikonları large haline getirince düzeliyor fakat onun dışındaki boyutlarda aynı sorun devam ediyor :(

• Arkadaşım o iconların öyle gözükmemesi için başlata gir ondan sonra ico olarak gösterilen programı seç mesela (gta san anderas)
    sonrada masaüstüne kısayol ekleyi seç sorun düzelecek
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.