Şimdi Ara

@@@...WINDOWS VISTA ile ılgılı tum testler ve ss ler burada...@@@ (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.631
Cevap
3
Favori
375.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: macrolight

Arkadaşım o iconların öyle gözükmemesi için başlata gir ondan sonra ico olarak gösterilen programı seç mesela (gta san anderas)
    sonrada masaüstüne kısayol ekleyi seç sorun düzelecek

malesef sorun düzelmedi dostum

başka önerisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tony hawk

beyler notebook um xp home ben vistaya ücretsiz geçebilirmiyim

hayır ücretsiz değil lisanslı xp lere vistaya geçiş daha ucuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

Microsoft, 30 Ocak 2007’de Windows Vista’nın bağımsız bir ürün olarak veya yeni PC’lere önceden yüklenmiş olarak yaygın bir şekilde kullanılabilir olacağını duyurdu.

Windows Vista, Kasım 2006’nın sonuna doğru Toplu Lisans müşterilerinin kullanımına hazır olacak.

Windows Vista için hazır olun.

30 ocakda cikacak olan vistanin surum numarasi kac olacak.6xxx?

• ya siz bukadar cabuk nerden cektiniz vistayi ben emulede hala sürünüyorum

Allah rizasi icin bi ftp linnki yollayin bana ya

torentler felaket %99.9 da dosya takiliyo
  • selam benim pc 512 mb ram intel celeron 2.2 ghz ati 9550 120 gb hard disk var sizce vista bu sistemde çalişr mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

ya siz bukadar cabuk nerden cektiniz vistayi ben emulede hala sürünüyorum

Allah rizasi icin bi ftp linnki yollayin bana ya

torentler felaket %99.9 da dosya takiliyo

kardeş flashgetin en son çıkanını indir sonrada torente tıkla inecektir ben indirdim 100 kb iniyor
  • selam benim pc 512 mb ram intel celeron 2.2 ghz ati 9550 120 gb hard disk var sizce vista bu sistemde çalişr mi? çok merak ediyom diyelim bunu indirdim benim dvd yok cd rw var cd yükleniyor mu? birde bunu indirdim türkçeleştirebilirmiyim sonra bir türkçe full çiktiktan sonra bunlarla ne farki var . arkadaşim bir sorusuda var yanimda 40 gb hard disk yüklenir mi?diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sekobaba

selam benim pc 512 mb ram intel celeron 2.2 ghz ati 9550 120 gb hard disk var sizce vista bu sistemde çalişr mi? çok merak ediyom diyelim bunu indirdim benim dvd yok cd rw var cd yükleniyor mu? birde bunu indirdim türkçeleştirebilirmiyim sonra bir türkçe full çiktiktan sonra bunlarla ne farki var . arkadaşim bir sorusuda var yanimda 40 gb hard disk yüklenir mi?diyor

sisteminde çalışır, ama iyi bir performans da bekleme.
    dvd bul.
    diğer sorularının yanıtlarını başlık içerisinde biraz dolaşırsan bulacaksın.

• bende çalışır mı acaba
  • quote:

selam benim pc 512 mb ram intel celeron 2.2 ghz ati 9550 120 gb hard disk var sizce vista bu sistemde çalişr mi? çok merak ediyom diyelim bunu indirdim benim dvd yok cd rw var cd yükleniyor mu? birde bunu indirdim türkçeleştirebilirmiyim sonra bir türkçe full çiktiktan sonra bunlarla ne farki var . arkadaşim bir sorusuda var yanimda 40 gb hard disk yüklenir mi?diyor

Deneme hem pcne hem sana eziyet

quote:

bende çalışır mı acaba

sen kimsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 28 Aralık 2006; 6:04:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: orhan66

bende çalışır mı acaba

çalışmaz gibi gözüküyor
  • quote:

cd versiyonlarını verden indirebilirim birde sonra tr yapabilirmiyim sizce sanal dvd sürücü ile yüklenebilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekobaba -- 27 Aralık 2006; 15:17:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: lunarstrain

ya bende indiriyodum bu billgates olanı ama 2 gündür %94.1

dostum pm attım
  • diyelim yükledim vistayi benim bazi sürücülerimi tanimadi xp geri yüklediğimde ozaman bir sorun olmadan tanir demi?
  • quote:

quote:

cd versiyonlarını verden indirebilirim birde sonra tr yapabilirmiyim sizce sanal dvd sürücü ile yüklenebilirmi?

cd versiyonu olduğunu sanmıyorum.Belki gerçek sürümüyle çıkabilir ama sanmıyorum.zaten sistem gereksinimlerinde DVD-ROM isteniyor.
    sanal dvd ile yapabilirmisin;denemedim ama olmaz gibi geliyor bana.Sonuçta sanal dvd sistem açıkken kullanılabiliyor.yani boot sırasında faal olmaz.ozamanda dvd rom ayrıca almaya gerek kalmazdı.

Daha sonra Türkçe yapmak yerine Türkçesini yüklesen emin ol daha iyi olur kanaatimce

• tr yok ki daha olsa yüklerdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: steward

quote:

quote:

cd versiyonu olduğunu sanmıyorum.Belki gerçek sürümüyle çıkabilir ama sanmıyorum.zaten sistem gereksinimlerinde DVD-ROM isteniyor.
    sanal dvd ile yapabilirmisin;denemedim ama olmaz gibi geliyor bana.Sonuçta sanal dvd sistem açıkken kullanılabiliyor.yani boot sırasında faal olmaz.ozamanda dvd rom ayrıca almaya gerek kalmazdı.

Daha sonra Türkçe yapmak yerine Türkçesini yüklesen emin ol daha iyi olur kanaatimce

2 arkadaş içinde cevap olsun sanal dvd ile yüklenebiliyor ben şimdiye kadar indiriip kurduğum hiç bir vista sürümünü dvd ye yazmadım hdd den kurulum yaptım kullandığım program daemon tools ayrıca nero nun da kullanılabiliyor

• arkadaşlar vista ultimate final edition kullanıyorum. ama bazı programlar da güvenlik nedeniyle açmıyor. mesela nero start smart yada nero expres ten cdyada dvd yazdırmaya kalktığım zaman hata veriyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  • peki nasıl yükleniyor sanal sürücü ile yani ben tamam xp silip yüklemak istiyom
  • xp silikken yüklenmez.xp kuruluyken farklı bir partitiona yükleyebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.