Şimdi Ara

WİNDOWS UPDATE HAKKINDA YARDIM LAZIM. SS'Lİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben yaklaşık 1-1.5 ay önce büyük bi updatedeyi bir süre sonra durdurdum falan sonra tekrar başlatınca hata verdi o gün bugündür her gün uptade geliyo eset smart ta işletim sisteminiz güncel degil diyor güncelle diyorum sonrasında hep 6,9 mb bi güncelle oluyo 3-4 sn içerisinde güncelliyo.Güncellemeleri denetle falan yapınca yine 6,9 mb bi tane geliyo hep böyle bunu nasıl düzeltirim ?
     WİNDOWS UPDATE HAKKINDA YARDIM LAZIM. SS'Lİ WİNDOWS UPDATE HAKKINDA YARDIM LAZIM. SS'Lİ WİNDOWS UPDATE HAKKINDA YARDIM LAZIM. SS'Lİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RyMaN99 -- 16 Mart 2016; 12:10:54 >







  • RyMaN99 kullanıcısına yanıt
    İlk olarak eset antivirüsü bilgisayarından kaldır.

    Ondan sonra güncellemeyi tekrar dene. Yine aynı şekilde güncelleme olmuyorsa eseti kurmadan internet üzerinden resim de adı geçen programı kendin elle indirip bilgisayara kurmaya çalış.

    "Microsoft Visual C++ 2012 update 4" adını veya "KB3119142" kodunu internette arat indirip bilgisayarına kur. Sonrada windows update de güncellemeleri kontrol et de. Durumu gözle.


    Çok da emin olmamak kaydı ile eset antivirüsün bu güncellemeyi engellemeye çalıştığına dair bir his var için. Ben neredeyse 4-5 senedir bilgisayarımda özel olarak antivirüs kullanmıyorum.


    Microsoftun windows için hazırladığı microsoft security esentiel'i kullanıyorum. Diğer antivirüs programları çok fazla detaylı tarama ve her şeye karıştığı için hiç sevmiyorum. Bana göre kendi bilgisayarınızı sizden resmen alıkoyuyor. Benim izin verdiğim kadarını kullanabilrisin. İşine gelirse diyor. Bana göre tabi :)


    Neyse kolay gelsin.




  • teşekkürler hocam cevabınız için yakın zamanda format atıp orjinale çevircem windows u sizin dediğiniz gibi windows un programını kullanabilirim başka konularda da bana engel oluyodu cidden saolun
  • Güncelleştirmeye sağ tıkla, gizle de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.