Windows'un etkinleştirilmemiş sürümlerinde Edge özellikleri kısıtlanacak
-
-
Edge kullanan varmı ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
biri microsofta soylesin, insanlarin buyuk kismi edge kullanmiyor, isterse edge in tamamini kisitlasin.
-
Edge kullanmayanlar:
-
Hahahaaa. Ulan zaten yıllardır dünyanın çoğu etkinleştirmeden kullanıyor microsost abd bile bile göz yumuyor nede olsa bu sayede bütün insanların sırlarını özelini öğrenip menfaatine göre kullanıyor.
-
Çok üzüldük
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Masa üstü pc de etkinleştirilmemiş sürüm yüklü. Daha bi eksiğini görmedim. Günlük kullanımda yormuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Böyle saçma bir uygulamadan vazgeçer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interwap -- 11 Mayıs 2024; 22:10:40 >
-
Sırf denemek maksatlı ortalama 2.5 yıldır kullanıyorum. 100%100 Chrome'dana tepkisel ve animasyon hızı yüksek hz'li monitörlerde daha da lezzetli. Chrome hala hantal. Neredeyse 15 yıldır Opera kullanıcısıyım fakat Chrome'un eklenti ve makaleler için ya da sayfalar vs çeviri hızı gündelik hayatta daha çok is görüyor. Ama İOS'de hala safariye hastayım. Keşke pc tarafında da herkes kullanabilse. Belki de bana öyle geliyordur bilmiyorum, ciddi keyifli safari :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yuphiiiiiii....
-
20TL'ye windoz etkinleştirmeyen kaldı mı?
-
Firefox ve brave nedir nasıl kurulur.
-
Bu haberi okuyanlar içinde edge nedir diye soracak o kadar fazla kişi var ki, acaba Microsoftun bundan haberi var mı?
-
bunu yapma sebepleri muhtemelen edge üzerinden bağzı yapay zeka araçlarını kullanamasınlar diye galiba.
-
Birisi şu Amerikalılara saçma sapan yöneticileri kovmalarını söylesin yazılım işini iyice bka sardılar
-
Zaten chrome kullanıyoruz
-
chrome kullanıyoruz ama sıkıntılı ya. chrome kasmaya başlıyorsa anla ki; arka planda bekleyen güncellemesi var. ben çoğunlukla fabrika ayarlarına yüklemeyi ve geçmişi de silerek kullanmayı tercih ediyorum. bana sanki zamanla şişiyor gibi geliyor. aslına bakarsan daha başlangıçta şişiyor.
-
Kesinlikle hocam geçmişi sil yaparım her akşam gün değil hattta tüm geçmişi sil yapıyorum faydalı bence de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"ayarlar/ bellek tasarrufu/ enerji tasarrufu/ hız" seçenekleri normalde hepsi açık. bunları kapatsan bile cpu, güç ve bellek kullanımında fark görem,yorum ben. açıkken işe yaraması lazım ama bir fark göremiyorum ben.
"bu tarayıcı otomatik güncelleme yapamıyor" şeklinde kaç sefer geri bildirim yaptım ama fark yok. hala kendin gireceksin ayarlara, chrome hakkındaya bakacaksın o zaman güncelleştirme yapmaya başlıyor. hatta bir zamanlar bu kısımda bol bol güncelleme yapılamıyor hatası çıkıyordu. en azından bunu düzelttiler.
nedense bırakamıyoruz da.
-
Hocam eski laptop var wşndows 7 ona güncelleme gelmiyor ad block ta yüklenmiyor onun çözümü var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
biri microsofta soylesin, insanlarin buyuk kismi edge kullanmiyor, isterse edge in tamamini kisitlasin.
|
Edge kullanmayanlar: |
Benzer içerikler
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- netflix hesap paylaşımı
- whatsapp hesabı silme
- instagram hdr kapatma
- instagram telefon numarası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X