Şimdi Ara

Windows tek seferde açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım alalı 1 hafta kadar oldu başta hiçbir sorun yoktu ama son 2 gündür windows tek seferde açılmıyor. Bilgisayarı açma düğmesine basıyorum çalışıyor anakart ekranı geliyor ama sonra ki windows başlatılıyor ekranı gelmiyor onun yerine siyah bir ekranda kalıyor kapatıp tekrar çalıştırdığımda ise sorunsuz şekilde hiçbirşek yokmuş gibi çalışıyor. Daha önce birinizin başına geldiyse yada nedenini biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum

Sistemim:
    Anakart: Asus M5A97 R2.0
    İşlemci: AMD Fx 6300
    EkranKartı: Asus hd7850 DirectCUII
    Ram: Kingston Hyperx 4gb 1600mhz tek modül
    Kasa: XIGMATEK Asgard 600w
    Harddisk: Seagate Barracuda 1tb
    İşletimSistemi Windows 7 Ultimate 64bit

• Bilgisi olan yok mu ?
  • Biosu defaul ayarlarina çekip dene
  • Bilgisayarın teknik yapısına girmek gerek birazda,donanımları tek tek kontrol edin harddiskin kabloları cıkartıp yeniden takın,ramlerin slotlarının mandallarının oturduguna emin olun daha sonra biosta first bios var, onun karşısında CD ROM yazıyorsa harddisk olarak değiştirin deneyin.
  • arkadaşlar hala çözüm bulamadım konu hakkında bilginiz varsa esirgemeyin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkuutku01

arkadaşlar hala çözüm bulamadım konu hakkında bilginiz varsa esirgemeyin lütfen

Anakart bios güncelleyin sorun hallolabilir..
  • quote:

aynı sorunu biraz önce kasayı açtıgımda bendede yaptı zaten yapıyorduda konuyu görünce yazayım dedim win 8 mi seninki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

quote:

aynı sorunu biraz önce kasayı açtıgımda bendede yaptı zaten yapıyorduda konuyu görünce yazayım dedim win 8 mi seninki

Hayır win 7
  • Evet bendede aynı şikayet var ve benimki win8 bilgisayarın markası Casper lütfen yardımcı olun !
  • kardes casper ilgilenir bu konuyla servisine götür garantisi gecmediyse bedavaya yaparlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.