Merhaba arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldım alalı 1 hafta kadar oldu başta hiçbir sorun yoktu ama son 2 gündür windows tek seferde açılmıyor. Bilgisayarı açma düğmesine basıyorum çalışıyor anakart ekranı geliyor ama sonra ki windows başlatılıyor ekranı gelmiyor onun yerine siyah bir ekranda kalıyor kapatıp tekrar çalıştırdığımda ise sorunsuz şekilde hiçbirşek yokmuş gibi çalışıyor. Daha önce birinizin başına geldiyse yada nedenini biliyorsanız yardımlarınızı bekliyorum
Sistemim: Anakart: Asus M5A97 R2.0 İşlemci: AMD Fx 6300 EkranKartı: Asus hd7850 DirectCUII Ram: Kingston Hyperx 4gb 1600mhz tek modül Kasa: XIGMATEK Asgard 600w Harddisk: Seagate Barracuda 1tb İşletimSistemi Windows 7 Ultimate 64bit
Bilgisi olan yok mu ?
Biosu defaul ayarlarina çekip dene
Bilgisayarın teknik yapısına girmek gerek birazda,donanımları tek tek kontrol edin harddiskin kabloları cıkartıp yeniden takın,ramlerin slotlarının mandallarının oturduguna emin olun daha sonra biosta first bios var, onun karşısında CD ROM yazıyorsa harddisk olarak değiştirin deneyin.
arkadaşlar hala çözüm bulamadım konu hakkında bilginiz varsa esirgemeyin lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: utkuutku01
Anakart bios güncelleyin sorun hallolabilir..
quote:
Orijinalden alıntı: utkuutku01
aynı sorunu biraz önce kasayı açtıgımda bendede yaptı zaten yapıyorduda konuyu görünce yazayım dedim win 8 mi seninki