|
Merhaba durum şöyle; pc de birden çoğu şey düzgün çalışmamaya, bazı şeylere erişememeye başladım, donmalar, çökmeler oldu ben de virüsten şüphelendim, aygıt yöneticisine girmeye çalışırken hata aldım (hatayı bilgisayarım , özellikleriden girerken aldım, ayarlardan girebiliyordum, windows güncellemesinde hata veriyordu, hatta geforce experiments'e girmeye çalıştığımda da bir hata verdi, birşey indirdiğimde indikten sonra hata veriyordu, chome aniden kapanıyordu, hatalar bu şekildeydi; ![]() ![]() ![]() ben de virüsten şüphelendim son çare format atayım dedim, rufus ile usb'e yazdırarak yaptım bu sefer de windows yüklemeden sonra restart atarken siyah ekranda takıldı hep, bir denememde siyah ekrana düşmedi hatta dil seçme ekranı falan geldi ama bu sefer de mavi ekran verdi, en son şimdi o aşamaya da gelmiyor, win yüklemede disk oluşturma aşamasında hata veriyor, dosyaları yükleyemiyor falan diye, bu hatalar da şu şekilde; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() böyle iyice saçmasapan hal aldı, disk seçme aşamasında biçimlendirdiğim için windows da yok bilgisayarda, giremiyorum, artık ssd'den şüphelendim ama ssd sıkıntılı olabilir mi? pc yeni birde ssd bozulması da çok saçma, virüs olsa a da saçma geliyor, her şeyi denedim, hatta BIOS'tan SSD secure earese ile SSD bile sıfırladım, bios güncelledim, son çare yarın yeni ssd alacağım. çaresiz kaldım. sistem: Anakart: ASUS Z790p D4 Wi-Fi RTX 4070 SSD: Kingston KC3000 RAM: Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16 GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 İşlemci: i5-13600K < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebowskia -- 23 Mart 2024; 4:12:42 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı