Şimdi Ara

Windows Phone 7 takımı rakipleri için cenaze töreni düzenledi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
0
Favori
15.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan_guney
    kendileri ne ara mezardan çıktılar ki???

    
  • çok iddaalı geliyorlar,bekleyip görelim
  • ms e saydıran üstün zekaların %90 ının bilgisizce saydırdığını aynı zamanda şuraya da korsan xp veya win7 üzerinde girerek saydırdığını hesaba katarsak işin ironisi oldukça ortada yani, madem beğenmiyorsun linux dağıtımlarından birini kullan dediğin zaman hede hödö anca

    wm zaten 5.0 dan beri ciddi şekilde adam gibi bir yenilik görmedi bunu bilen bilir, hele hele 6.5 zaten 6 temelinin üzerine sadece görsel ve işlevsel bağlamda bir kaç yenilikle geldi, beceremedikleri kazmalıklarını da (start menüsünü aşağı çekmek, gui üzerine daha büyük butonlar yerleştirmek gibi) 6.5.x sürümlerinde düzelttiler, yani sonuç ne bir kernel değişikliği ne bir os sürüm değişikliği oldu ki zaten bunu da wm6 dan sonra 6.5 bizim planımızda yoktu diyerek steve ballmer da açıklamıştı yani o zamandan beri wp7 üstündeler, üreticiler android e geçiyormuşmuş bu yüzden wm bitmişmiş falan hepsi hikaye bunların sallamayın, android os açık kaynak ve üretici bir ücret ödemiyor, milyonlarca cihaz üretecek bir firmayı düşünün, htc nin mesela bütün işi ppc ve smartphone üretmektir, bu adamlar ne yapacak elbette yavaş yavaş kayacak wm den android e, ancak wp7 yenilik olarak xbox gaming olarak falan birşey çıkarırsa yeni olarak o zaman yeniden android bırakılır oraya dönerler kullanıcı bunu ister çünkü biz üretmiyoruz deme şansları var mı yok çünkü satışları azalır

    application store meselesine gelince, amerikalıların nerdeyse alayı iphone kullanıyor, iş adamları blackberry ve wm, yazılım ve bilgisayar işiyle uğraşanların ayrıca da açık kaynak destekçilerinin çoğu da android kullanıyor, android markete giriş 25 dolar yıllık ücrete tabi sadece, herhangi bir giriş aidatı yok, apple da 300 dolar giriş aidatı ve 99 dolar da yıllık aidat var, siz burda 3-5 tane apple kullanıcısı o pazar için birşey değilsiniz yani mongol amerikalı adam siyah ekranda beyaz noktayı takip etmeye yarayan programa bile 1 dolar verdiği için birşey değil diyerek marketin kapsamının genişlemesi çok normal, iphone a para baymayarak bugün ppc almak isteyenlerin tercihi de eskiyen ve yükseltilemeyecek bir windows mobile yerine android olunca normal olarak android market de hızla gelişiyor, hatta biz de girdik yani çünkü program yazması basit sonuçta java ile yazılıyor apple gibi herşey benim olsun bildiğimiz c yi alırım objective c yaparım onu kullanırım mantığı ile zamanında yaptığı saçma sapan bir dil üzerinde yazılmıyor, ki bu da normal olarak androidin önünü daha açık kılıyor, ayrıca markette herhangi bir baskı da yok steve jobs ın yaptığı gibi, adam binlerce satan bir uygulamayı ses tuşları ile kameraya zoom yaptığı için telefonun temel özelliklerini değiştirmekten marketten attı yani, aslında bizim insanımızın neden sevdiğini iphone u daha iyi anlıyorum yeni yeni, baskıcı rejimi severiz biz malum iktidarda da aynısı olduğu için bir sempati ile yaklaşıyor millet normal karşılamak gerek

    ha bu kadar övülen wp7 ye de açın bakın yani msdn de channel 9 da demosu var, şahsen gui si berbat geldi bana htc sense arayüzünü uyarlayınca nasıl olur görmek gerekir öbür türlü şu an için wp7 asla almam çünkü görselliği rezalet olmuş android de sense ile froyo çok daha iyi durumda, ki zaten android gingerbread sürümü çıkınca daha da iyi duruma gelir gibi 2.6.32 versiyon linux kerneli zaten oldukça başarılıydı, .33 ve .34 de aynı şekilde olacağı için stabilitesi de artmış olacak ve oldukça tercih edilebilir olacak, isteyen otursun izlesin aşağıdaki linkte var videosu wp7 demonun

    http://channel9.msdn.com/posts/LauraFoy/First-Look-Windows-Phone-7-Series-Hands-on-Demo/




  • hocam söylediklerine tamamıyla katılmakla beraber microsoftun bu pazarı kaybetmeyi umursamıyoruz tavırları beni bıktırmış durumda.. yani görüyorsun ki rakiplerin iyi ve gün geçtikçe de güçleniyorlar ama microsoft neye güveeiyosa artık sessiz kalmayı yeğliyor..
    bu da bi stratejidir umarım ama pek işe yaradığı söylenemez..

    bu arada hd2 de android kullandığını söylemişsin.. bende de hd2 var ve android yüklemek isterim.. flash için özellikle.. nasıl yüklediğini anlatırsan çok ama çok sevinirim.. hasta yatağında olduğum için ayrıca bilgisayar ile uğraşmak istemiyorum..telefondan izlemek isterim dizileri..
    umarım yardımcı olursun.. ingilizcem iyi olmadığı için bir türlü yükleyemedim şu meleti..

    şimdiden teşekkürler..
    quote:

    Orijinalden alıntı: hakanxml

    2 sene önceye kadar üreticiler bize dandik donanıma sahip cihazları kakaladılar donanımlar hep birbirinin aynıydı sadece kasalar farklı olurdu o kadar. Kimi 400 mhz işlemcili kimi 200 mhz rakama bakın 200 mhz pes yani birde buna 64 MB RAM koyarlardı bu kadar RAM ile ne yapılabilirki? işletim sistemi yarısını kullanacak geriye kalacak 30 MB RAM bozdur bozdur harca!

    Ancak microsoft bu defa akıllı davrandı 1 ghz sınırı koydu aslında demek istediği şu: Dandik cihazlara windows yükletmeyeceğiz ey üreticiler bizi artık rezil edemeyeceksiniz.

    Sayfalar dolusu umutsuz mesaj okuyorum microsoft beceremez diyorlar beceremeyecek olanda Microsoft bu firma bu kadar mı beceriksiz. Masaüstü PClerde kullandığımız windows 7 tam anlamıyla harikulade! Onu yapan mobile işletim sistemini yapamaz mı?

    Bu başlıkta yok ama bazı başlıklarda da bazı arkadaşlar ben felanca konuda mühendisim hedö hödö şöyle böyle deyip sürekli microsoft ürünlerini kötülemektedirler. Yani piyasayı 1-2 yıl boş bıraktılar diye sanıyorsunuzki microsoftun elleri portakal topluyor. Bendeki HD2'de Android yüklü gayet hızlı çalışıyor ancak windowstan tek farkı webde sörf yaparken çok hızlı olması ve videoları sorunsuz oynatması. Windowsta ise HTC sense arayüzü androiddeki arayüzden kat kat daha kullanışlı arada dağlar kadar da fark var bu konuda daha 6.5i bile geçemedi android. Arayüze kocaman butonlar konabiliyor çok boşluk var aralarında oysaki windowstaki Sense arayüzünde ekrana 3 sayfa halinde 75 kısayol eklenebiliyor bu sadece minik bi ayrıntı daha onlarca sebep var.

    benim düşüncem windows phone 7 belkide bazı konularda sıradan olabilir ama bu firma bu kadar zaman boşuna beklemedi bence fark yaratacak pek çok yenilikle gelecekler. Yoksa bütün Dünya'ya rezil olmaları kaçınılmazdır. Adama sorarlar 2 yıldır yapa yapa bunu mu yaptın? diye. Ayrıca duyduğuma göre bir tek wp7 lisansını telefon üreticilerine 15 dolara satıyorlarmış elbetteki üreticilerde hiçbir işe yaramayan bir işletim sistemine 15 dolar verecek kadar aptal değillerdir. Demekki telefonun işlemcisi kadar pahalı bir ürün için bu riske giren firmalar bu ürüne büyük bir talep olacağını düşünüyorki bu parayı veriyorlar.

    Ağzı olan konuşuyor ama bu kadar firma HTC, Samsung, LG, Dell vs. bu adamların hiç mi kafası çalışmıyor? Siz uzmansınızda bu firmalarda hiç mi UZMAN yok? Kralı var kralı bunu sizde biliyorsunuz ama klavye başında saydırırken pek çok kişi kendini bulutların üzerinde görüyor adeta OTERİTELEŞİYOR. bizim "uzmanlarımız" diyorki WP7 fos çıkacak. Adeta adam kullanmış denemiş ya da gelecekten haber almış. Lütfen biraz ADİL olalım. Bursaspor'ada aradan sıyrıldı şampiyon oldu dediler ama lig başladı adamlar 4te 4 yaptılar hala Bursaspor kötü diyenler çıkıyor akıl alır gibi değil adamlar oynuyor öyle ya da böyle kazanıyorlar sizde kazanın görelim.


    Adeta sırf daha fazla mesaj yazmak için alt alta saydırın:

    -WP7 işe yaramaz
    -microfost yeaaaah bi nane yapamaaaaaz
    -Appledan şaşma
    -yine çuvallayacaklar vs. vs.

    Tekrar söylüyorum şu memlekette bir tane firma gösterin çıksın LG'nin karşısına ya da Samsung'un bizim mühendis arkadaşları görelim bakalım icraatları ne olacak? Koca koca holdinglerimiz Malezya'da Çin'de yapılan ürünlere markalarını yapıştırmaktan kısacası üretim değil PAZARLAMA yapmaktan teknoloji üretemez hale geldiler. Bir tane çok bilen uzmanımızda ya da bir ekip çıksında bırakalım işletim sistemini adam gibi bir program üretsin bizde burada onu doya doya övelim. Anca burada microsofta androide saydırır dururlar.

    IOS iki üç maç öne geçmişti şimdi kadrolar değişti takımlar kendini yeniledi derslerine sıkı çalıştılar ortalık kızışacak. Sağda solda okuyoruz sadece mobil oyunlar için microsoft milyonlarca dolar parayı gözden çıkarmış adamlar uyumuyor çalışıyor ama burada uyudukları iddia ediliyor. Onbinlerce çalışana windows 7li telefon verilecek ve bu adamlar WP7 programları yazacaklar kısacası çok çalıştılar ve daha da çok çalışacaklar bu mesajı veriyorlar ama bazıları buna kulaklarını tıkıyor gözlerini kapatıyor.


    Bende adeta adamların avukatı gibi konuştum :D Onlarda da bu konularda kabahat var kardeşim çıkın takır takır konuşun ezdirmeyin kendinizi. Arada şöyle mesajlar çıkıyor WP7 microfostun yeni vista faciası olacak diye eh pes yani. Ne zaman denedin kullandın arkadaşım bu kehanette bulunabiliyorsun?


    Apple tapınaklarından çıkında artık objektif düşünebilme ferahlığına kavuşun. piyasandan 10 tane model seçeyim 10'uda aşağı yukarı aynı şeyleri yapıyor aralarındaki tek fark bazıları bazı işlemleri 10 saniyede yapabilirken diğerleri mesela 14 saniyede yapabiliyor. Ama hepsinde wi-fi, GPS, bt vs. var. Arada dağlar kadar fark yok Samsung'un yeni modelleri yeni HTCler ya da iphone hepsi aşağı yukarı dönüp dolaşıp aynı şeyleri yapıyor. Hiçbiride uzaydan gelmedi. Herkes bir gün geçilebilir.

    Şimdi aşağıda şu mesajlar çıkacaktır kalıp mesajlara örnek:

    "MİCROFOST MU? "
    Appledan şaşmam
    iphone ve diğerleri


    Şimdi uzmanlarımız bana saydırmaya başlasın bakalım WP7 çıkıncada biz saydırırız eminimki bu adamlar bu işi becerecekler yapamazlarsada buraya gelicem ve microsofta bizzat ben saydıracağım hemde avaz avaz bağırarak. 2 yılda bunu mu yaptınız diye.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dracos

    ms e saydıran üstün zekaların %90 ının bilgisizce saydırdığını aynı zamanda şuraya da korsan xp veya win7 üzerinde girerek saydırdığını hesaba katarsak işin ironisi oldukça ortada yani, madem beğenmiyorsun linux dağıtımlarından birini kullan dediğin zaman hede hödö anca

    wm zaten 5.0 dan beri ciddi şekilde adam gibi bir yenilik görmedi bunu bilen bilir, hele hele 6.5 zaten 6 temelinin üzerine sadece görsel ve işlevsel bağlamda bir kaç yenilikle geldi, beceremedikleri kazmalıklarını da (start menüsünü aşağı çekmek, gui üzerine daha büyük butonlar yerleştirmek gibi) 6.5.x sürümlerinde düzelttiler, yani sonuç ne bir kernel değişikliği ne bir os sürüm değişikliği oldu ki zaten bunu da wm6 dan sonra 6.5 bizim planımızda yoktu diyerek steve ballmer da açıklamıştı yani o zamandan beri wp7 üstündeler, üreticiler android e geçiyormuşmuş bu yüzden wm bitmişmiş falan hepsi hikaye bunların sallamayın, android os açık kaynak ve üretici bir ücret ödemiyor, milyonlarca cihaz üretecek bir firmayı düşünün, htc nin mesela bütün işi ppc ve smartphone üretmektir, bu adamlar ne yapacak elbette yavaş yavaş kayacak wm den android e, ancak wp7 yenilik olarak xbox gaming olarak falan birşey çıkarırsa yeni olarak o zaman yeniden android bırakılır oraya dönerler kullanıcı bunu ister çünkü biz üretmiyoruz deme şansları var mı yok çünkü satışları azalır

    application store meselesine gelince, amerikalıların nerdeyse alayı iphone kullanıyor, iş adamları blackberry ve wm, yazılım ve bilgisayar işiyle uğraşanların ayrıca da açık kaynak destekçilerinin çoğu da android kullanıyor, android markete giriş 25 dolar yıllık ücrete tabi sadece, herhangi bir giriş aidatı yok, apple da 300 dolar giriş aidatı ve 99 dolar da yıllık aidat var, siz burda 3-5 tane apple kullanıcısı o pazar için birşey değilsiniz yani mongol amerikalı adam siyah ekranda beyaz noktayı takip etmeye yarayan programa bile 1 dolar verdiği için birşey değil diyerek marketin kapsamının genişlemesi çok normal, iphone a para baymayarak bugün ppc almak isteyenlerin tercihi de eskiyen ve yükseltilemeyecek bir windows mobile yerine android olunca normal olarak android market de hızla gelişiyor, hatta biz de girdik yani çünkü program yazması basit sonuçta java ile yazılıyor apple gibi herşey benim olsun bildiğimiz c yi alırım objective c yaparım onu kullanırım mantığı ile zamanında yaptığı saçma sapan bir dil üzerinde yazılmıyor, ki bu da normal olarak androidin önünü daha açık kılıyor, ayrıca markette herhangi bir baskı da yok steve jobs ın yaptığı gibi, adam binlerce satan bir uygulamayı ses tuşları ile kameraya zoom yaptığı için telefonun temel özelliklerini değiştirmekten marketten attı yani, aslında bizim insanımızın neden sevdiğini iphone u daha iyi anlıyorum yeni yeni, baskıcı rejimi severiz biz malum iktidarda da aynısı olduğu için bir sempati ile yaklaşıyor millet normal karşılamak gerek

    ha bu kadar övülen wp7 ye de açın bakın yani msdn de channel 9 da demosu var, şahsen gui si berbat geldi bana htc sense arayüzünü uyarlayınca nasıl olur görmek gerekir öbür türlü şu an için wp7 asla almam çünkü görselliği rezalet olmuş android de sense ile froyo çok daha iyi durumda, ki zaten android gingerbread sürümü çıkınca daha da iyi duruma gelir gibi 2.6.32 versiyon linux kerneli zaten oldukça başarılıydı, .33 ve .34 de aynı şekilde olacağı için stabilitesi de artmış olacak ve oldukça tercih edilebilir olacak, isteyen otursun izlesin aşağıdaki linkte var videosu wp7 demonun

    http://channel9.msdn.com/posts/LauraFoy/First-Look-Windows-Phone-7-Series-Hands-on-Demo/

    Katılıyorum. Ayrıca o kalınlaştırdığım yer de şimdiye kadarki gördüklerim içersinde en saçma kısıtlamaydı bence.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zoridon

    WM7:Özellikleri hazzır gelir fazla bişi yüklenemez.
    iOS:Özelliksiz ama doldur doldurabildiğin kadar.
    Basit.


    maşşallah!!!! kullandın denedin araştırdın ve görüşünü burada belirtiyorsun yani bravoo sana

    Andorid için şunu söylemek istiyorum ben 6.5 androidden iyidir demedim. Ayrıca sense arayüzünü microsoft yapmış HTC yapmış ya da Mahmut Abi yapmış banane beni ilgilendiren WM 6.5'e harika bir arayüz yüklenebiliyor mu yüklenemiyor mu? bu androidte var mı yok mu? yok işte bu. Bütün gün en çok kullandığımız şey telefonun arayüzü değil mi? e ben adam gibi bi arayüz göremediğim için androidi şimdilik kullanmıyorum. yoksa nette gezerken android çok verimli. Gel gelelim özellikle arayüz çocuk oyuncağı gibi basit yapıda. Tabiiki hızla ilerliyor android büyük ihtimalle birkaç ay içinde bu eksikliklerini düzelteceklerdir bende kısmen olumsuz olan görüşümü bu durumda olumluya çeviririm. Hala microsoft beceriksiz video iddialı ama adamları kendi yerime koydum ve düşündüm ben bu kadar iddialı bir video uyapabiliyorsam demekki o derece üstün birşey yaptımki kendime çok güvenirsem böyle bi video yaparım. Bu adamlar okumuş aklı başında yenetekli insanlar içlerinde bir tane orta zekada adam olmadığını hepimiz biliyoruz. Birazda olaya esprili dille yaklaşmışlar Steve JOBS beyefendi rakipleriyle bizzat kendisi dalga geçmiyor mu? Siz diğerlerinede bakın bu işleri herkes yapıyor beyler.

    Alıntı yaptığım mesajdaki gibi HALA KALIP MESAJLARA DEVAM EDİYORLAR

    ÖNYARGI hala devam ediyor
    Adeta Musa peygamberin kızıldenizi yarması gibi olacak bu iş. Yani adamlar denizi ikiye ayırsa siz sihir yaptı diyeceksiniz yav firavun bile diz çöküp tövbe etmiş. Bazılarınız açık açık diyorki bu WP7 işletim ssitemi mucizede yaratsa kullanmam! Neden? Çünkü UYGULAMALARI YETERSİZ! Sabahtan akşama kadar o kadar boş vaktiniz varki 300 bin uygulamayı demekki çılgınca yükleyip kullanıyorsunuz çoğunun çöp olduğunu bile bile. Birkaç tane kaliteli oyun, video müzik, e-kitap, GPS ve birkaç eğlenceli uygulama dahi bi telefon için yeterli. Ama adamlar sırf böyle düşünenlerin laflarını ağızlarına tıkamak için binlerce program hazırlayacaklar ve bunlarıda susturacaklar. Burada hep olumsuz haberler yazılıyor. Microsofttan çıkan olumlu haberleri neden yazmıyorsunuz? Siz boş boş konuşmaya devam edin adamlar daha ssitem çıkmadan 60'tan fazla 3D oyunu hazırlamış bile. Ama tabii yetersizdir hepsini bir günde oynayıp bıkacağınız için yetersiz. Adamlar sadece sistemi kurmak için bir uzmanın tahmininr göre 400 milyon dolar para harcamış. Bu kadar parayı harcayan bir firma para kazanmayacağını bile bile aptallamaya bunu yapar mı? Ki bu firmada çalışanlar sizde çok iyi biliyorsunuzki son derece eğitimli, zeki ve yetenekli insanlar. Ama cevap hazır microsoft yapamaaaazzz yeaaaaaah!

    Bazıları boş boş konuşup kalıp mesajlarla post kasmaya devam etsin işte bi tanede benden

    microsoft mu? o apt..lar mı yapacak hadi canım ben daha akıllıyım onlar yapamazzzzz beceremezzzz bi tane akıllı adam yok içlerinde

    illaki yukarıdaki smileylerde eklenecek o şart zaten.


    Forumu bilgi paylaşma platformu olarak kullanalım hep beraber daha konforlu yaşamak, bilgiye daha kolay ulaşmak için. Ağacın dallarını budamak için yapılanları yıkmak için değil. olumsuzsa olumsuz yönlerini görünce yazalım eleştirelim elbet o firmalardan birileride gelip bunları okuyacak gerekli özeleştiriyi yapacaklardır. Görmediğimiz şey hakkında kesin yargıda bulunmayı bırakalım artık. Ben anamın karnından windowslu telefonla doğmadım bir işe yaramazsa deneriz görürüz sonrada burada hep beraber yerden yere vururuz azıcık sabır diyorum dişlerinizi bileyin ve birkaç hafta daha sabredin sonra isteyen önceden ahzırladığı kalıp mesajları ardı ardına sıralayabilir isteyende deneyimlerini bize aktarabilir...




  • Orijinalden alıntı: excalibur21

    hocam söylediklerine tamamıyla katılmakla beraber microsoftun bu pazarı kaybetmeyi umursamıyoruz tavırları beni bıktırmış durumda.. yani görüyorsun ki rakiplerin iyi ve gün geçtikçe de güçleniyorlar ama microsoft neye güveeiyosa artık sessiz kalmayı yeğliyor..
    bu da bi stratejidir umarım ama pek işe yaradığı söylenemez..

    bu arada hd2 de android kullandığını söylemişsin.. bende de hd2 var ve android yüklemek isterim.. flash için özellikle.. nasıl yüklediğini anlatırsan çok ama çok sevinirim.. hasta yatağında olduğum için ayrıca bilgisayar ile uğraşmak istemiyorum..telefondan izlemek isterim dizileri..
    umarım yardımcı olursun.. ingilizcem iyi olmadığı için bir türlü yükleyemedim şu meleti..

    şimdiden teşekkürler..
    HD2'ye android yüklemek için xdanın malum sayfasına giriyorsun oradan HD2 başlığında android bölümü var oradan yeni çıkan android romlarından birini yükle bunlar NAND hafızaya değil hafıza kartına yüklenebiliyor doğal olarakta hafıza kartının hızlı bir kart olması lazım bendeki kart class 6 bu sebeple sorun çıkarmıyor. dosyayı indirdiğinde muhtemelen hazır bir andoird klasörü karşına çıkacak tek yapacağın o klasörü hafıza kartına o şekilde ismini değiştirmeden atmak olacak. sonra windowstaki file explorer'a gir Android klasörüne tıkla oradaki CLRCAD buna bir defa tıkla ardından HARET buna tıkla ve yüklenmesini bekle kartının hızına bağlı olarak birkaç dakikada android kurulacaktır. Bir dahaki sefere android her açıldığında bu kurulumu beklemeyeceksin.

    Ancak HD2'de androidte şöyle bir problem var: Bazen programlar çalışıyor tuşlarla uygulamaları kullanıp değişiklik yapabiliyorsunuz ama ekran hissetmiyor donuyor görüntü donmuyor program çalışıyor ama ekran parmak hareketlerini birkaç saniye hissetmiyor sonra tekrar devam ediyor çalışmaya. Bunun sebebi büyük ihtimalle hafıza kartından çalıştırdığımız için olabilir. Sorunu çok azaltan bir çözüm var tabii. G-sensoru kapatacaksın bu durumda donmalar çok çok azalıyor. Ama işine gücüne giderken problem yaşamaman için gün boyunca windows kullanmanı akşam evde vakit geçirirken ya da yoğun olmadığın günlerde android kullanmanı tavsiye ederim yoksa saç baş yoldurabiliyor.




  • eyvallah hocam.. teşekkürler..
    ama sorum olacak.. hafıza kartına format atın gibi bişiler duymuştum.. ondan sonra android klasörünü yükleyin yoksa çalışmaz tarzında..bu ne kadar doğrudur..yani hafıza kartına format atmadan direk android dosyasını yüklesem ve ardından çalıştırmaya kalksam bişi olur mu..
    bide ilk yüklediğin zaman clrcad ve hareti çalıştıracan demişin ya.. bundan sonra androidi çalıştırmak için nerden gireccem.. yani ilk yüklemeden sonra androidi kullanmak için nereden açacam..?
    son olarak orada çok fazla rom var.. senin güvendiğin bi tanesinin sayfasının linkini yollarsan sevinirim...:)
    Orijinalden alıntı: hakanxml


    Orijinalden alıntı: excalibur21

    hocam söylediklerine tamamıyla katılmakla beraber microsoftun bu pazarı kaybetmeyi umursamıyoruz tavırları beni bıktırmış durumda.. yani görüyorsun ki rakiplerin iyi ve gün geçtikçe de güçleniyorlar ama microsoft neye güveeiyosa artık sessiz kalmayı yeğliyor..
    bu da bi stratejidir umarım ama pek işe yaradığı söylenemez..

    bu arada hd2 de android kullandığını söylemişsin.. bende de hd2 var ve android yüklemek isterim.. flash için özellikle.. nasıl yüklediğini anlatırsan çok ama çok sevinirim.. hasta yatağında olduğum için ayrıca bilgisayar ile uğraşmak istemiyorum..telefondan izlemek isterim dizileri..
    umarım yardımcı olursun.. ingilizcem iyi olmadığı için bir türlü yükleyemedim şu meleti..

    şimdiden teşekkürler..
    HD2'ye android yüklemek için xdanın malum sayfasına giriyorsun oradan HD2 başlığında android bölümü var oradan yeni çıkan android romlarından birini yükle bunlar NAND hafızaya değil hafıza kartına yüklenebiliyor doğal olarakta hafıza kartının hızlı bir kart olması lazım bendeki kart class 6 bu sebeple sorun çıkarmıyor. dosyayı indirdiğinde muhtemelen hazır bir andoird klasörü karşına çıkacak tek yapacağın o klasörü hafıza kartına o şekilde ismini değiştirmeden atmak olacak. sonra windowstaki file explorer'a gir Android klasörüne tıkla oradaki CLRCAD buna bir defa tıkla ardından HARET buna tıkla ve yüklenmesini bekle kartının hızına bağlı olarak birkaç dakikada android kurulacaktır. Bir dahaki sefere android her açıldığında bu kurulumu beklemeyeceksin.

    Ancak HD2'de androidte şöyle bir problem var: Bazen programlar çalışıyor tuşlarla uygulamaları kullanıp değişiklik yapabiliyorsunuz ama ekran hissetmiyor donuyor görüntü donmuyor program çalışıyor ama ekran parmak hareketlerini birkaç saniye hissetmiyor sonra tekrar devam ediyor çalışmaya. Bunun sebebi büyük ihtimalle hafıza kartından çalıştırdığımız için olabilir. Sorunu çok azaltan bir çözüm var tabii. G-sensoru kapatacaksın bu durumda donmalar çok çok azalıyor. Ama işine gücüne giderken problem yaşamaman için gün boyunca windows kullanmanı akşam evde vakit geçirirken ya da yoğun olmadığın günlerde android kullanmanı tavsiye ederim yoksa saç baş yoldurabiliyor.




  • O tabutun içine kendileri girmesinde
    Umarım stabil ve hızlı çalışan işletim sistemi yapmışlardır.
  • windowsa geçsin gitsin. Blackberry akarr.
  • android ve ios a rakip olacak bir firma varsa o da windows dur.wp7 nin hızlı ve stabil bir işletim sistemi olmasının yanında ekstraları lazım.Yukarıda bir arkadaş dandik app store uygulamaları demiş.Bilmiyorum aklı alıyormudur o dandik app. ile apple ne kadar para ve müşteri kazandı?Bugün çakmak yakarsın yarın cod 5 i oynarsın.Tabiki bunları windows ta yapabilir ... yapabilir mi?İnşallah diyelim bekleyelim.Şahsi beklentim ios un pc ile yapılan bağlantılarına oranla, wp7 ile win 7 arasında güzel bir bağlantı ile kontrol etmesi olacaktır.İki işletim sistemi arasında kullanışlı güzel bir bağ kurarsa windows un zaten store kurmasına gerek kalmayacaktır firmalar bu yönde çalışmaya başlayacaklardır.Bu iki işletim sistemi arasında bütünlük sağlanırsa wp7 ve gelecek sürümleri piyasada iyice söz sahibi olabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 12 Eylül 2010; 14:28:51 >
  • microsoft gibi elinde milyonlarca yazılım adamı olan bir firma istediği zaman çok çok iyi şeyler çıkartabilir.aslında vista bile oldukça başarılıydı bana göre.sadece ram yönünden biraz sıkıntısı vardı.windows 7 ile onuda aştılar zaten.benim çok umudum var windows 7den ama bakalım görecez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

    quote:

    Orijinalden alıntı: hakanxml

    quote:

    Orijinalden alıntı: _KadirşinaS_

    Fazla uzatmaya gerek yok. MS bir halt yapamaz. 2x2=4 :)


    Formülüde vermişsin maşallah senin hesaba göre MS bi hiç :D
    ama hem beceriksiz hemde malı götürüyor :D siz post kasmaya devam edin onalrda piyasayı kasacaklar

    Biz hic icin post kasiyoruz en azindan dostum sen komple kendini kasmissin. Ya şurada kac GUNLUK android bile toz yutturuyor MS'e hala, orhun kitabeleri gibi uzuuun uzuuun savunma yaziyorsun kendini gelistirmek ve savunmaktan aciz MS'e. Ne diyeyim hakkinda hayirlisi olsun. Ama bu kadar yorma kendini sagliga zarar.

    Biz ne yapıyoruz dedikodu..pöff




  • microsoft konusunda yoruma gerek yok. zombi olarak ayağı kalkmışlar mezarlarından herhalde....

    not : bizim cenaze arabaları daha güzel..
  • Telefon için olan işletim sistemi hariç ki bu senede fos çıkar... Diğer yazılım üzerine olan herşeyde Ms la kimse boy ölçüşemez bide bu taraftan bakın.
  • Bu beğenmediğiniz işletim sistemi winmo'da android bile çalıştırabiliyorsun.neyini sevmiyorsunuz anlamış değilim bütün işletim sistemleri kendine has bir kitleye sahip.bence hepsinin artıları ve eksileri var.Kullanıcının ne isteyip ne istemediğine bağlı.benim wp7 konusundaki görüşümde umarım güzel olur ,çıksın çıkınca görecez
  • Valla açıkçası Microsoft bugüne kadar Windows Mobile ile pek bir şey yapamadı. Yani sürenin uzunluğuna bakacak olursak Android e bakın ne kadar kısa sürede nerelere geldi.

    Şu an Microsoft son silahını ateşliyor. Tutarsa iyi tutar , tutmazsa Android ve IOS arasında erir gider. Veya ortanın altı seviyelerinde seyreder.

    Ha özelliklerine baktım sitesinden. Güzel özellikleri var ama yahu 1.2 Ghz lik işlemcisi olan telefonda bile yavaş çalışıyor. Yuh diyorum. Oysa 1Ghz telefonda Android 2.2 resmen uçuyor.

    Bunları aşması lazım Microsoft'un.
  • HTC HD2 kullandim ve iPhone a geri dondugumde o kadar derin bir OH cektim ki cevre illerden sesim duyuldu herhalde... ve o zaman dedim, BIR DAHA WINMO LU TELEFON ALIRSAM O SEKIL OLAYIM.

    burada windows mobile i savunan arkadaslar demis ki, kullanmadan atip tutuyorsunuz, sunu bunu yapiyorsunuz... kullandim denedim kurcaladim vs... Winmo , iOS un yaninda tras... en buyuk nedeni ise, uygulama desteginin kisitli olmasi.. bu sadece 1 etken.. pil omru, karmasikligi vs daha saysak bircok sey cikar..

    100 satir yazi yaziyorsunuz, ne kadar cok satir o kadar cok bilir kisi oldugunuzu mu gosteriyor?? oyle herhal de ki, winmo ya sallayan bilgisizler diye baslayan ve 100 satir yazi yazmis tonla adam var baslik altinda

    onlarca adam , kisa ve net olarak winmo dan adam olmaz, iOS dan sasmayacaksin vs diye kisa ve oz, hani sizce bilgisizce mesaj yaziyor ya.. aslinda o bilgisizce mesaj degil, insanlar biseyi biliyor da soyluyor... 100 satir yazi yazip, sanki SENSE arayuzu her winmo da varmis gibi konusursaniz zaten inandiriciliginiz kalmiyor :P

    baktim da daha 100 satir olmamis biraz daha mi yazayim, o zaman belki yazdiklarim daha inandirici olur
    bu arada KORSAN windowsumdan yazmiyorum :P MAC BOOK PRO mdan yaziyorum

    Android ya da iOS dur olay... winmo 7 ne kadar iyi olur bilmem ama.. tamamen 6.x den kopup yeni birsey yapmamislarsa o da tras oolur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur

    HTC HD2 kullandim ve iPhone a geri dondugumde o kadar derin bir OH cektim ki cevre illerden sesim duyuldu herhalde... ve o zaman dedim, BIR DAHA WINMO LU TELEFON ALIRSAM O SEKIL OLAYIM.

    burada windows mobile i savunan arkadaslar demis ki, kullanmadan atip tutuyorsunuz, sunu bunu yapiyorsunuz... kullandim denedim kurcaladim vs... Winmo , iOS un yaninda tras... en buyuk nedeni ise, uygulama desteginin kisitli olmasi.. bu sadece 1 etken.. pil omru, karmasikligi vs daha saysak bircok sey cikar..

    100 satir yazi yaziyorsunuz, ne kadar cok satir o kadar cok bilir kisi oldugunuzu mu gosteriyor?? oyle herhal de ki, winmo ya sallayan bilgisizler diye baslayan ve 100 satir yazi yazmis tonla adam var baslik altinda

    onlarca adam , kisa ve net olarak winmo dan adam olmaz, iOS dan sasmayacaksin vs diye kisa ve oz, hani sizce bilgisizce mesaj yaziyor ya.. aslinda o bilgisizce mesaj degil, insanlar biseyi biliyor da soyluyor... 100 satir yazi yazip, sanki SENSE arayuzu her winmo da varmis gibi konusursaniz zaten inandiriciliginiz kalmiyor :P

    baktim da daha 100 satir olmamis biraz daha mi yazayim, o zaman belki yazdiklarim daha inandirici olur
    bu arada KORSAN windowsumdan yazmiyorum :P MAC BOOK PRO mdan yaziyorum

    Android ya da iOS dur olay... winmo 7 ne kadar iyi olur bilmem ama.. tamamen 6.x den kopup yeni birsey yapmamislarsa o da tras oolur.



    4.3" ekranlı bir telefon ile iphone u kıyaslayarak pil ömrü diyerek sonra da traş diyerek konuştuğuna göre, hiçbir şey bilmiyorsun demektir, wm ile şu an hd2 da exchange server dan maillerimi alarak işime bağlı kalıyor muyum evet, bilgisayara uzak masaüstü ile bağlanıyor muyum evet, istediğim gibi kasmadan her türlü işimi yapabiliyor muyum evet, siz oyun oynayacaksanız gidin psp alın birader, uygulama olarak bana olmazsa olmaz wm de olmayan neyi gösterebilirsin, hiçbir şeyi gösteremezsin, hd2 da şu an parlaklık otomatikte değil %40-50 civarlarında değişimli kullanımda ve sıkıntı var mı yok 2 günü rahat deviriyor mu koca navigasyon cihazı kadar ekranı olan alet evet, e daha ne, sense arayüzü paket olarak çıkarılmış mı, samsung cihaza bile kuruluyor mu evet, e daha ne, iphone ben de kullanıyorum milletten alıp oyun oynamak için, başka bir işe yaramıyor zaten fark olarak da birşey yok, ayrıca darkstone froyo da yüklü alette dual boot a verilmiş durumda, genel olarak android de kullanıyorum çünkü java ile program yazmak daha kolay oluyor daha içli dışlı olduğumuz için, visual studio üzerine sdk entegrasyonu yaptım eskiden ordan yazardım ama java dediğim gibi daha rahat olunca öyle devam ettim, bana iphone da program yazıp çalıştırsana hadi üstün zeka size göre palm de rezalet ama iş insanı kullanır, çoluk çocuk veya sıradan adam ne anlar yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dracos -- 13 Eylül 2010; 9:41:06 >




  • Microsoft'tan ağır reklem kokan hareketler bunlar arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.