Şimdi Ara

windows media player 11 Nasıl kaldırırız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben windows media player 11 i yükledim ama sonradan vazgeçtim. Görüntü net değil. Ben tekrar wmp 10 u yüklemek istiyorum. Ama hata veriyo. Diğerini kaldır diyo. Nasıl wmp 11 i kaldırırız???

• Mediaplayer 11 kaldırmanın bir yolu var oda sistem geri yükleme noktasına dönmektir Eğer siz mediaplayer 11 kurarken sistem geri yükleme aracı kapalı yinede devam etmek istiyormusunuz diye bir uyarı verdiyse sizde bunu onayladıysanız mediaplayer 10 kurulmaz kanımca.Kolay gelsin...
  • denetim masasından program ekle ve kaldıra giriyoruz burda güncelleştirmeleri göster diyoruz ve media player 11'leri kaldırıyoruz
  • Dostum ben senin dediğin olayı unistall programlarının bi tanesiyle yapmıştım ve bütün mediaplayer 11 güncellemelerini kaldırmıştım ama yinede mediaplayer 10 kurulmamıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB8CA096B -- 18 Ocak 2007; 22:15:01 >
  • Evet nolamaz arkadaşım senin dediğin yöntemle kaldırdım. Ama senin attığın mesajı görmeden yaptım. Çünkü internet bağlantısı gitti. Bende uğraşınca buldum. Hepinize teşekkür ederim. Saolun....
  • ekle kaldırdan kaldıramayan herşeyi denedim deyip de deliren arkadaşlar bu yazı sizin iiçin ben de sizin gibi delirdikten sonra bir de tüm forumları okuyup bazı denyo mesajlara rastladıktan sonra ( regediteen olur ama söylemem aga prof olmanız lazım iyi bilecen işi ama herkes yapamaz gibi mesajları bol bol okuduktan sonra) doğru dürüst bir cevap buldum ingilizce ..
    olay regedit le başlıyor sırasıyla alt alta yazan yerlere tıklayın
    BAŞLAT
    Çalıştır
    Çalıştır açıldıktan sonra aç yazan yerin yanındaki boşluğa şunu yazın regedit
    daha sonra açılan pencerede tıklamaya devam edin
    HKEY_LOCAL_MACHINE
    SOFTWARE
    MICROSOFT
    WINDOWS
    CURRENTVERSION
    UNINSTALL
    WMP11 (şimdi hatırlamıyorum ama heralde wmp11 yazıyordu :D windows media player 11 ya da 10 işte hangisi ni silecekseniz)
    buraya kadar geldiğinizde yandaki tabloda display name görürüsünüz orada programın adı yazar bir de altında
    UNINSTALLSTRING
    yazısı vardır buna çift tıklayın "değer verisi" yazan yerdeki yazının hepsini seçip kopyala deyin
    Mesela bende bu yazıyordu...

"C:\WINDOWS\$NtUninstallwmp11$\spuninst\spuninst.exe"

kopyala dedikten sonra tekrar sırasıyla
    BAŞLAT
    ÇALIŞTIR
    aç yazan yerin yanındaki boşluğa kopyaladığımız yazıyı yapıştırın ve tamam deyin sonrada şu lanet olası media playerdan kurtulun oooOOh be !!!! ne illet bişeymiş

• ya ben kaç kere kaldırıp yükledim. ne güncelleştirme aramayla ne de kayıt defteri ayarlarıyla uğraştım. direk program ekle kaldır dan kaldırdım. yerine de wmp 10 çıktı. siz ne yapıyonuz böyle ya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence gayet wmp11 wmp10 dan çok daha güzel.. ne gereği var wmp10 a dönmeye...
  • arkadaşlar ben vista kullanıyorum ve wmp11 i istemiyorum. nasıl kaldırabilirim?
  • Program Ekle Kaldırdan "Windows Bileşenlerini Ekle-Kaldır" Seçeneğine Tıkla Oradan da WMP11'in Chechbox'ın İşaretini Kaldır . Ve İleri De Tamamdır Kardeşim ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxantihackersxx

Program Ekle Kaldırdan "Windows Bileşenlerini Ekle-Kaldır" Seçeneğine Tıkla Oradan da WMP11'in Chechbox'ın İşaretini Kaldır . Ve İleri De Tamamdır Kardeşim ;)

ekle- kaldır'da böyle bi secenek göremedim.
    "windows özelliklerini aç veya kapat" diye bir şey var ama wmp11 yok listede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: discogolf

ekle kaldırdan kaldıramayan herşeyi denedim deyip de deliren arkadaşlar bu yazı sizin iiçin ben de sizin gibi delirdikten sonra bir de tüm forumları okuyup bazı denyo mesajlara rastladıktan sonra ( regediteen olur ama söylemem aga prof olmanız lazım iyi bilecen işi ama herkes yapamaz gibi mesajları bol bol okuduktan sonra) doğru dürüst bir cevap buldum ingilizce ..
    olay regedit le başlıyor sırasıyla alt alta yazan yerlere tıklayın
    BAŞLAT
    Çalıştır
    Çalıştır açıldıktan sonra aç yazan yerin yanındaki boşluğa şunu yazın regedit
    daha sonra açılan pencerede tıklamaya devam edin
    HKEY_LOCAL_MACHINE
    SOFTWARE
    MICROSOFT
    WINDOWS
    CURRENTVERSION
    UNINSTALL
    WMP11 (şimdi hatırlamıyorum ama heralde wmp11 yazıyordu :D windows media player 11 ya da 10 işte hangisi ni silecekseniz)
    buraya kadar geldiğinizde yandaki tabloda display name görürüsünüz orada programın adı yazar bir de altında
    UNINSTALLSTRING
    yazısı vardır buna çift tıklayın "değer verisi" yazan yerdeki yazının hepsini seçip kopyala deyin
    Mesela bende bu yazıyordu...

"C:\WINDOWS\$NtUninstallwmp11$\spuninst\spuninst.exe"

kopyala dedikten sonra tekrar sırasıyla
    BAŞLAT
    ÇALIŞTIR
    aç yazan yerin yanındaki boşluğa kopyaladığımız yazıyı yapıştırın ve tamam deyin sonrada şu lanet olası media playerdan kurtulun oooOOh be !!!! ne illet bişeymiş

discogolf
    kardesim verdigin bilgi icin tesekkür ederim abuk subuk onca sey denedım yukarda bahsettıgın gıbı dogal olarak hıc bırıde ıse yaramadı sırf sana tesekkur etmek ıcın uye oldum tekrar tesekkur ederım.

• Kayıt Defteri Düzenleme, Yöneticiniz Tarafından Devreden Çıkarılmıştır

Hatası alıyorum :(/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.