Şimdi Ara

Windows logosu gelince pc kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FreeDos pc aldım Windows 10 kurucam bütün ayarı yapıyorum sonra usb den Windows 10 u boot ediyorum fakat Windows logosu çıkıp alttaki çark işareti dönmeye baslar başlamaz pc kapanıyor veya reset atıyor ne yapıcam :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• farklı bir sistem dosyası ile kurulumu dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

farklı bir sistem dosyası ile kurulumu dene.

Denedim olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semper Fidelis S kullanıcısına yanıt
    Ramleri kontrol etmeni önericem ama sıfır bir bilgisayar aldığından bahsediyorsun, ben hala usb 'ye attığın windows dosyalarından kaynaklı olduğundan şüphelenmiyorum farklı bir sistem dosyası denedim dedin orjinal microsoftun sitesindenmi indirip attın flash belleğe ?

temiz kurulum dediğimiz modifiyesiz/birşey eklenip çıkartılmamış microsoftun kendi sitesinden indirdiğin windows 10 'u kurmayı ve sonucu buraya yazmanı isticem senden.

usb hazırlama

kurulum

• quote:

Orijinalden alıntı: Extrem Gamer

Ramleri kontrol etmeni önericem ama sıfır bir bilgisayar aldığından bahsediyorsun, ben hala usb 'ye attığın windows dosyalarından kaynaklı olduğundan şüphelenmiyorum farklı bir sistem dosyası denedim dedin orjinal microsoftun sitesindenmi indirip attın flash belleğe ?

temiz kurulum dediğimiz modifiyesiz/birşey eklenip çıkartılmamış microsoftun kendi sitesinden indirdiğin windows 10 'u kurmayı ve sonucu buraya yazmanı isticem senden.

usb hazırlama

kurulum

bios güncelledim ve şuan microsoftun sitesinden indirdiğim iso yu usb ye yazıyorum rufus ile.Bakalım yarım saate belli olur sonuç..Ama bilgisayarda başka sıkıntıda var bilgisayar zor açılıyor mesela ilk basışta değil üçüncü beşincide açılıyor.Sanırım vatan bilgisayara goturup geri iade istiyeceğim.

• Semper Fidelis S kullanıcısına yanıt
    şimdi fark ettim diğer konuyu da sen açmışsın , tek basışta pc açılmıyorsa güç kaynağı yada anakart sıkıntılı olabilir bence hiç vakit kaybetme sistem yüklemeye çalışarak direk götür iade yada değişim yaptır kafan rahat olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silindi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.