Şimdi Ara

Windows Key neren görülür ?/bulunur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda yüklü olan orjinal windows CD key'ine nereden bakabilirim ?

• Hiçbir yerinde görünmez. Fakat yardımcı programlarla öğrenebilirsin. Mesela speecy. Programı kur, operation system yazan sekmede ürün anahtarını görebilirsin. Bunun yanında, eğer laptop kullanıyorsan biosa gömülü ürün anahtarı bulma yolları var. Ben bilmiyorum ama google'da ararsan bikaç makaleye rastlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biosa gömülü olan etkinleştirme keylerinden bi haberim yoktu, teşekkür ederim. Bir sorum daha olacaktı kusura bakmazsanız, 2 tane key var hangisi ney için bilgilendirirseniz sevinirim
  • Bir mesaja cevap yazarken sağ üstte alıntı veya cevap seçeneğini kullan ki o kişiye de bildirim olarak gitsin yani cevap verdiğinden haberdar olsun.

W8 ise, bildiğim kadarıyla 1.si format atarken diğeri ise format tan sonra etkinleştirmek için. W8 bir kere deneme amaçlı kurdum. Aynen dediğim şekilde olmuştu. Ancak detayını bilmiyorum.

• Çok sağolasın artık format atarken bir problem olursa cep telefonundan buraya yazarım
    Teşekkürler konuyu kapatabilirsiniz.
  • Sen de sağol kardeşim. Format atacağın zaman forumda mühendis murat arkadaşımızın w8 ana konu bölümüne bakabilirsin.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=68174390

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.