Şimdi Ara

windows güvenlik duvarı kapanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda e-mule kullanıyorum. Bilgisayarı formatlayıp tekrar kurdum fakat bu seferde e-mule high id alamıyor.

Windows güvenlik duvarı sürekli açık, güvenlik duvarı seçeneklerinde kapalı gözüküyor ama güvenlik merkezinde açık gözüküyor. Bu yüzden e-mule da high id alamıyorum. Hizmetlerden girip güvenlik duvarını devre dışı bıraksamda açık kalıyor!!
    Bilgisayarda güvenlik programı olarak zone alarm, ad-aware, mcafee, spybot, avg yüklü

Ne biçim anlamadım. Muhtemelen bir programı yükleyince oluyor.
    Yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codep -- 18 Aralık 2006; 11:51:41 >

• Belki güvenlik merkezinde gördüğün firewall Zone Alarm'dır.
  • avg,zonealarm,mcafee sistemin çalışır durumda olduğuna şükredin.
  • sadece zone alarm ve mcafee sürekli çalışıyor
    Diğerleriyle arada bir taratıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: ferdcasx

avg,zonealarm,mcafee sistemin çalışır durumda olduğuna şükredin.
  • Zone Alarm da 4662 ve 4672 UDP, TCP portlarını açtım, hatta windows güvenlik duvarında da açtım fakat hala high id alamıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Belki güvenlik merkezinde gördüğün firewall Zone Alarm'dır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: codep

sadece zone alarm ve mcafee sürekli çalışıyor

quote:

hem zonealarm'ın hem de mcafee'nin firewallu çalışır durumda ise çakışma yaparlar.bu arada kullandığınız router cihazının kendi firewall'u varsa bununda ilgili programa izin verdiğinden emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdcasx -- 18 Aralık 2006; 15:39:24 >
  • Modemin firewall u açık hatta 1-2 senedir böyle, mcafee sadece virüs programı, firewall u yok. Firewall olarak sadece zonealarm var, orda da gerekli portlar açık.

quote:

quote:

quote:

hem zonealarm'ın hem de mcafee'nin firewallu çalışır durumda ise çakışma yaparlar.bu arada kullandığınız router cihazının kendi firewall'u varsa bununda ilgili programa izin verdiğinden emin olun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha önce de aynı programlar yüklüydü, e-mule den hep high id alıyordum. Şu an sadece modemin arayüz programı yüklü değil, ondan olabilir mi acaba?

quote:

Modemin firewall u açık hatta 1-2 senedir böyle, mcafee sadece virüs programı, firewall u yok. Firewall olarak sadece zonealarm var, orda da gerekli portlar açık.

quote:

quote:

quote:

• "modemin firewallu çalışır durumda ise o engelliyordur" diyeceğim sizde "önceden engellemiyordu şimdi mi engelliyor" diyeceksiniz.
    modemin firewallu durdurup deneyin birde bakalım o zaman high-id alacak mı?
  • Modemin firewall ı ile değilmiş, tcp ip leri otomatikte bırakmışım o yüzden oluyormuş
    Şimdi düzeldi, yardımlarınız için çok teşekkürler

quote:

"modemin firewallu çalışır durumda ise o engelliyordur" diyeceğim sizde "önceden engellemiyordu şimdi mi engelliyor" diyeceksiniz.
    modemin firewallu durdurup deneyin birde bakalım o zaman high-id alacak mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.