|
Windows Bağlantısı uygulaması güncellendi: Android ve Windows artık daha entegre
-
-
2026 yılına gireceğiz hala windows mu kullanıyorsunuz yazık...
-
Evet, kusura bakma seni tatmin edemedik ama, pek çok program windowsda gardaş, 3dsmax'ı mac yada linuxde çalıştır geçelim bunun gibi binlerce örnek verebilirim.
-
Sanal makine altyapısıyla normal uygulama gibi çalıştırılabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sürücüleri de sanal makine altyapısıyla çalıştırabiliyor musun peki :)) ?
Ya da sürücüler Windows 11 deki gibi randımanlı mı hani uyumlu resmi sürücüler için diyorum üstelik :)) ?
Güncel durumu çok iyi biliyorum bilenler de vardır.
Keşke her firma destek sunsa özellikle tam destek tam uyum. Hiç olmazsa Windows 11 deki kadar uyumlu olsa ...
Olursa bir cihazım sürekli Linux dağıtımlılarında olur du ...
_____________________________ -
Millet ne işine geliyorsa onu kullanıyor.. Burası facebook, instagram sayfası değil ki iki aklıevvelin windows kullandığı için kendisine yazık olduğuna inansın..
zorla dayatılan şeyi savunandan ne hâyır gelir ki...
-
Telefon ekranı kilitliyken neden bilgisayardan hala kullanamıyoruz? Var mı yöntemi acaba? Tüm izinler verilmiş görünüyor.
_____________________________ -
İçinde bulunduğumuz durumdan biz de çok memnun değiliz.
Büyük yazılım firmaları bile Linux'a destek vermiyor. İnsanlar adam akıllı seçenek olsa windows kullanmaz zaten.
hani su Windows u gomwnlerin coguna bakıyorum, sade windows a garezleri var.
misal ben windows u cok sevetim ama fanatikgi degilim. obdan modlu windows kullanirim. cunku deneyim olarak stock dan cok daha iyi. sizin sikayet ettiginiz tum telemetriler background app ler hepsi de kapali. e neden siz de kullanmıyorsunuz, yok linux kullanilacak.
linux u da kullandim. hem windows hem linux, oyle fanatik olmaya gerek yok. kendi baslatiba OS lardir. kim kime yariyorsa o kullanilir.
oyle sanildi kadar bjr performans ftklari da yok hani. laptop ta kullandim, piller ayni giduyor.
ha ram kullanimi az ama zaten ram sorunum hic olmadi.
kisacasi, kim isine ne yariyorsa onu kullansin.
-
Konu da üç tane yorumun var, dön bir geriye oku ve ne kadar dolu dolu olduğunu kendi gözlerinle gör..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
boş yapma maaşlı köle...
-
nerde windows konusu açılırsa açılsın kesin linuxçu spamlanır. Elemanların windows kullandıgında eminim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
FANATİK OLMAYAN GEREK VAR! ITRAIL DESTEKÇİLERİNE KARŞI FANATİK OLMAYAN GEREK VAR! ÖZGÜR YAZILIM KONUSUNDA FANATİK OLMAYA GEREK VAR!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yardımlaşan ve paylaşan bir topluluk umut verir. -
ÇOK PARDONDA ZORUNUZA GİDEN NEY? HERKES ITRAIL DESTEKÇİLERINİN REKLAMINI YAPMIYOR DEMEK Kİ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yardımlaşan ve paylaşan bir topluluk umut verir. -
YAŞASIN LİNUX, YAŞASIN ÖZGÜR YAZILIM, YAŞASIN YERLİ VE MİLLİ PARDUS VE PİSİMİZ!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Yardımlaşan ve paylaşan bir topluluk umut verir.
En Beğenilen Yanıtlar
|
Evet, kusura bakma seni tatmin edemedik ama, pek çok program windowsda gardaş, 3dsmax'ı mac yada linuxde çalıştır geçelim bunun gibi binlerce örnek verebilirim.
|
|
2026 yılına gireceğiz hala windows mu kullanıyorsunuz yazık...
|
|
Sürücüleri de sanal makine altyapısıyla çalıştırabiliyor musun peki :)) ? Ya da sürücüler Windows 11 deki gibi randımanlı mı hani uyumlu resmi sürücüler için diyorum üstelik :)) ? Güncel durumu çok iyi biliyorum bilenler de vardır. Keşke her firma destek sunsa özellikle tam destek tam uyum. Hiç olmazsa Windows 11 deki kadar uyumlu olsa ... Olursa bir cihazım sürekli Linux dağıtımlılarında olur du ... |
Benzer içerikler
- youtube video indir
- görüntülü sohbet uygulamaları
- instagram güncelleme
- youtube arka planda oynatma iphone
- autocad sistem gereksinimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt