Şimdi Ara

Windows Bağlantısı uygulaması güncellendi: Android ve Windows artık daha entegre (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy şu anda #7
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok, biz Windows kullanacağız oldu mu? Millete sataşacağına al eline silahını git savun nereyi savunuyorsan.

• ulytau2 U kullanıcısına yanıt
    NE DİYONUZ ASIL EN ÖNEMLI ŞEY ONLARIN YAZILIMLARINI KULLANMAMAK!!! BİZİM PARDUS VE PİSİ LİNUXUMUZ NSOSYALİMİZ VAR ELHAMDÜLİLLAH YETER Kİ EL ATALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinoeis -- 20 Aralık 2025; 19:58:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinoeis kullanıcısına yanıt
    Kullanalımda bilgisayar çöksün patlasın donsun
    Cpu%100

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

NE ?? HE WINDOZE İÇİN DİYOSUNUZ TM

2026 yılına girince ne oluyor uzaya mı ışınlandın kendi kendine ? öyle bir söylüyor ki sanki paralel evrende yaşıyor çocuk. Kullanmasını bilene gayet de düzgün çalışıyor fazla zırlamanın alemi yok.

Hayır pardus için☺️

Orijinalden alıntı: Keronikos

Hayır pardus için☺️
    Söyledim

öyle bişi YOK. Önce kullanın sonra yorum yapın. YERLİ VE MİLLİ PARDUSUMUZUN YANINDAYIZ!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinoeis -- 21 Aralık 2025; 17:50:49 >

Ya bi sg

SEN GİD LAN WELED! ANCA GİDERSİN YÜRRÜ TAŞ ARABASI O TAŞ GİBİ AĞIR WINDOZEUNLA Bİ DE İOS KULLANIYOMUŞ 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinoeis -- 21 Aralık 2025; 17:50:21 >

KÜFÜRDEN DOLAYI ŞİKAYET KAYDI OLUŞTURULMUŞTUR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinoeis -- 21 Aralık 2025; 17:54:9 >

• fettah7ve7 kullanıcısına yanıt
    Tamam anladık windows!a gıcıksınızda windows'u aratmayacak bir sistem yapın millet geçsin 1 ay linuxta kaldım olan saçlarımın 3/ 2 si döküldü pardusta aynı yok kapat derim kapanmaz dil sorunları klavye sorunları sahip olduğum uygulamaları çalıştıramaz yazılım desteği yok

Tamam anladık windows'a gıcıksınızda kimse severek windowsta kullanmıyor ama gelin görün ubuntuda aynı tüm sürümleri aynı windows'u aratmayacak bir sistem yapın millet geçsin 1 ay linuxta kaldım olan saçlarımın 3/ 2 si döküldü pardusta aynı yok kapat derim kapanmaz dil sorunları klavye sorunları sahip olduğum uygulamaları çalıştıramaz yazılım desteği yok - Kaynak: donanimhaber.com

• Yeni Pc alınca eski pcyi server yapmak istedim. Önce tiny11 kurdum. Baya sorunsuz şekilde kullandım. Sonra Linux tabanlı bir işletim sistemi buldum daha performanslı çalıştığı yazıyordu her yerde bende serveri silip bu linux tabanlı işletim sistemini kurdum. Biraz uğraştırdı ama sunucumu ayarladım. 2-3 gün falan kullandıktan sonra sorunlar çıkmaya başladı. server pc sinin kapat tuşu çalışmıyor. tek monitör var 2 pc yi aynı anda kullanma için team viewer tarzı programlar denedim. windows olmadığı için onu da çok zor ayarladım. klasörler açılmıyor falan. Dosyalara yönetici izni vermek tam bir kabus zaten. Terminalden saatlerce uğraştım. sorunları çözemedim. İşin ilginç tarafı durduk yere bozuldu işletim sistemi. en son 2 gün boyunca uğraştım. youtube tan videolar izledim falan ama hala sorunlar devam etti. Dayanamadım. Silip Tiny 11 kurdum. Şimdi kafam rahat. Bir daha da zorunda kalmazsam linux tabanlı işletim sistemi kurmayı düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.