Şimdi Ara

Windows 8 Sorun Giderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar. pcde internetle ilgili sorunları gideremiyorum. Sorun gidermeye bastığım zaman internette sınırlı erişim olsa bile sorun yok diyor. formatla uğraşmak da istemiyorum. ne yapabilirim? işletim sistemi:windows 8.1 single language 64 bit

• İnternet ile sorunuz nedir açık açık anlatır mısınız?
  • KnowKinq kullanıcısına yanıt
    sorun şu internetle ilgili bi problem oldugu zaman windowsun sorun giderme programı sorun bulmuyor. önceleri bulup onarıyordu şimdi sorun bulunamadı diyip geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimguney

herkese merhabalar. pcde internetle ilgili sorunları gideremiyorum. Sorun gidermeye bastığım zaman internette sınırlı erişim olsa bile sorun yok diyor. formatla uğraşmak da istemiyorum. ne yapabilirim? işletim sistemi:windows 8.1 single language 64 bit

Sırf bu sorundan dolayı sistem değiştirilmez, sık mı yaşıyorsunuz bu durumu ?

Belki modeminizde sıkıntı var çünkü bizde neden olmuyor böyle bağlantı sorunları, sağlıklı bir sistemde olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Nisan 2015; 3:34:01 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    sık sık derken her sorun gidermeye ihtiyacım olduğunda sorun bulunamadı diyor. ama aynı modemde ve aynı işletim sistemine sahip başka bir pcde denediğimde sorun giderme programı çalışıyor ve sorunu giderip internete bağlanmama yardımcı oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    WİNDOWS-7 KASMA SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.