Binbaşı
20 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 46 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhaba dostlarım örneğin bi resim açıyorum onu görünce şu kordinata veya aynı şekilde resme tıklayacak bi program varmıdır?
Merhaba dostlarım örneğin bi resim açıyorum onu görünce şu kordinata veya aynı şekilde resme tıklayacak bi program varmıdır?
Merhabalar son 2 ay içinde pc kasmalar ve donmalar yaşıyorum oyunda (lol) yeteri verim alamıyorum eskisi gibi daha 3 gün önce formatladım makinada birşey olduğunu düşünüyorum 3 yıldan fazladır elimde hiç açmadım şu ana kadar kasayı ne önerirsiniz?

Bilgisayarımdan eskisi gibi verim alamıyorum.

Merhabalar telefonumu wifiye bağlıyorum kablo ile telefondan bilgisiyara bağlıyorum samsung mobile usb remote RNDIS ile bağlanıyorum sorun şu ki elimle ip veremiyorum tüm ip'leri denedim fakat başarısız oldum ipconfig yazınca IPv4 Adresi 192.168.42.158 olarak bi ip geliyor youtubeyi gezdim tüm herkezinki 192.168.1.xxx gibi sayılar bunu nasıl elle ip girerim bi yardımcı olur musunuz?

Edit: modem ip 192.168.1.1 zyxel VMG-3312-B10A

Samsung kablolu ip sorunu

Samsung kablolu ip sorunu
S3 mini uygulamalara basınca page1 of 2 - page2 of 2 diyor nasıl çözebiliriz?
Merhaba arkadaşlar soyadımı değiştirmek istiyorum bana soyad söyler misiniz?
Örn. Hiphoplife
Örn. Kaf-Kef
Gibisinden arkadaşlar bekliyorum.
Merhaba daha yeni launcher yükledim ve arka plan (wallpaper) resmini çok beğendim o dosyayı nasıl bulurum?
Merhaba bayiye gidip belirli bir fiyata imei attırmak suç mudur? belirli bir cezası varmı daha sonra?
Merhaba arkadaşlar internette çok araştırdım rom v.s yükleyin (garanti dışı kaldığı için hiç kurmadım kurmanızı önermem) gibisinden yazılar okudum.

Sorun Şuymuş: bi zamanlar imei adresi kopyalanmıştı amcama verip geri açtırdık ve şu soruyu sordular "bu telefonu hangi numara kullanacak" bizde eski hat'ınkini verdik.

O Yüzden böyle sorun varmış Aldığınız mağazaya gidip imei'm klonlanmış klonunu açar mısınız diyeceksiniz numarayı vereceksiniz açılacak.

Kolay Gelsin.
Hakkında
Meslek: MS Access Veritabanı & Visual Basic (VBA) Programl
Hakkımda:
MS Access Veritabanı & Visual Basic (VBA) Programlama & Dreamwear
Sistem ve Tercihleri
Notebook
Casper
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.462
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.873 (Bu ay: 375)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.