Şimdi Ara

WİNDOWS-7 KASMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamın Aleyküm arkadaşlar Ben hurdadan bir sistem topladım.
    Fakat bu sistem kasıyor nasıl diyeyim Bir tarayıcıdan web sitesi açtıgımda çok aşırı kasıyor örn;Youtube felaket kasıyor bu bütün tarayıcılarda(internet explorer vb) aynı hepsini denedim hepsinde kasma oluyor. Genel olarak Bilgisayarımda kasıyor,benim gözümde Orta seviyeli bir bilgisayar olmasına rağmen aşırı derece kasıyor Lütfen bunun bir çözümünü bulalım sinir krizi geçiriyorum şuan
    Bu arada bu ilk konum yanlış yere açtıysam affola

SİSTEM ÖZELLİKLERİ
    Ana kart. ASUS P5G41T-M LX3 PLUS
    İşlemci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Socket 775 LGA
    Ram:8 GB DDR3(2x4) 1600 MHZ
    Ekran Kartı: ATI RADEON 3450 512mb 64 bit
    İşletim sistemi: Win7 Ultimate 64 bit

• gozum ne orta seviyesi pentium 4 diyorsun 14 senelik tek cekirdek islemci. Win 7 islemcinden 5 sene sonra piyasaya cikti.

core 2 quad islemci yada 775 soket modlu xeon islemci ara. anakartina uyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Ekim 2018; 21:54:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Hocam benim için Tarayıcı açsın yeter ben öyle üstün meraklısı değilim işimi görsün yeter.
    Bu arada 2 çekirdekli işlemci, Bu kasmanın sebebi sence ne olabilir hocam ?
  • G4400 vardı, bilen bilir yeni diyebileceğimiz bir işlemcidir.

Ama gel gör ki 2 çekirdekle bile nette dolaşmak işkenceydi. Bu işlemci hiç kurtarmaz. Kusura bakmayın pc niz standart web işlemleri için bile çağın çok gerisinde. Bugün bile tarayıcılar 4 çekirdek istiyor.
  • Suppordle kullanıcısına yanıt
    Peki ne yapmak gerek ?
  • thekodoshow T kullanıcısına yanıt
    işlemci

• İşlemcin çok zayıf İntel Core 2 Duo E8400 işlemciyi araştır anakartına uyumlu ise düşünmeden al farkı göreceksin ben 50 tl ye almıştım yakın zamanda 0 işlemci 4gb ddr2 ram le win10 64bit kullanıyorum sorun yok diğer.bilgisayarıma göre çok zayıf ama senin dediğin gibi de kasmıyor. Win7 kursam uçuşa geçer.herhalde. İşlemci değişiminde muhakkak uyumlu olup olmadığını araştır. Çünkü ben 775 pin olunca uyar diye düşünmüştüm ama öyle değilmiş 775 pin anakart olunca iş bitmiyormuş bios hatası oluyormuş bazı anakartlarda. Kartın desteklediği işlemcileri bilmek lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    4 yıl önce açıldı
    windows xp saat sorunu
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.