Şimdi Ara

Windows 8 hayal kırıklığı ve tıpış tıpış 7 ye dönüş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
1
Favori
10.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

artı recoveryy de yani hdd de saklı olan windows 7 programına zarar vermiyor değilmi
  • Dün akşam artık daha fazla dayanamayıp Classic Shell başlangıç menüsünü kurdum ve "oh be, dünya varmış" dedim. Bu yazılım sayesinde windows açıldığında direkt masaüstü ekrana geldiğinden artık o başlangıç ekranı denen saçmalığa uğramak zorunda da kalmıyorum. Bir de Aero'yu açabilecek bir yazılım olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert25

Windows 8 hakkında buraya yazılanları okuduktan sonra baya endişelendim, kararsız kaldım. Fakat yine de akşam windows 8 i laptopuma kurdum. Şükürler olsun burada yazılan hiçbir hata ile karşılaşmadım. Kamera hariç diğer sürücülerin hepsini tanıdı. Windows 7 ye göre çok değişik geldi. Hatta bilgisayarı nereden kapatacağımı bulamadım. Yine de denemek çok güzeldi.

benimde kamera sürücüsü gitti
  • Vay arkadaş kurdum ben hiç bir sorunla karşılaşmadım 2-3 hafta olcak çat diye açılıyor çat diye kapanıyor adobe'de biraz hatalar veriyor okadar onuda adobe halleder artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pj_romeo

cuma günü 29 tl ye satın aldım win 8 i ve ssd li samsung chronos laptopa kurmayla uğraşıyorum bi sürü sorun, mavi ekranlardan sonra karar verdim 7 ye dönüyorum, 8 şu an kesinlikle hazır değil ne uygulamalar nede driverlar tam uyumlu değil. karşılaştığım en büyük sorun msahci yüklemek için intel ahci driver iastor u kaldırmaya kalktığımda mavi ekrana düşüyor ve kesinlikle masaüstüne gelmiyor formattan başka çare kalmıyor, laptopta ayrı 8 gd ssd var hızlı başlat için ancak samsungun uygulaması görmediği için hızlı başlat yapamadım, açılış win 7 ye göre çok geç açılıyor, birde uygulamalar .net framework 3.5 istiyor illa web den indirttiriyor çok saçma geldi koskoca microsoft bunu nasıl görmemiş anlamadım, birde güç ayarlarında yüksek performansı seçtiğimde ekran kararıyor bu sorun çok kişide var allahtan bende samsung için özel güç ayarı vardı ekran parlaklığı normale döndü ama bu seferde performans düştü, kısacası win8 kesinlikle hazır değil promosyondan 29 tl ye aldım duruyor ne zaman adam ederler o zaman kurarım o zamana kadar 7 ye devam

çok beklersin... Windows isim değiştirir... 12 versiyonu çıkar 8 düzelmez... boşuna 3. millenium faciası dememişler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Dün akşam artık daha fazla dayanamayıp Classic Shell başlangıç menüsünü kurdum ve "oh be, dünya varmış" dedim. Bu yazılım sayesinde windows açıldığında direkt masaüstü ekrana geldiğinden artık o başlangıç ekranı denen saçmalığa uğramak zorunda da kalmıyorum. Bir de Aero'yu açabilecek bir yazılım olsa...

Bu kadar uğraşacağına kur windows 7' yi bak keyfine... Windows 8' den bir cacık olmaz...
  • Bende mavi ekran hatası yoktu lakin saçmalamaya başladı Idle da %70 işlemci çalıştırıyordu bende sinirlendim w7 yükledim
  • Sanırım Bu yorumlardan Sonra biraz Daha Beklemek Gerekecek Win 8 e Geçmek için :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutarba

Sanırım Bu yorumlardan Sonra biraz Daha Beklemek Gerekecek Win 8 e Geçmek için :)

boşa bekleme Windows 8 fiyaskosundan bir hâyır gelmez... unut onu 9 çıkamayabilir yakında MS batacak mı batmıyacak mı belli olur...
  • Yazılanların aksine, ben hiçbir sorun yaşamadım w8'de. Ama lisanslı antivirüs programımı çalıştırmadığı için, güvenlik gerekçesiyle tekrar w7'ye dönüş yaptım. Şimdi başka bir antivirüs programıyla tekrar w8 kurulum programını çalıştırdım bakalım hata vermezse geçeceğim w8'e yine

edit: ve şimdiki antivirüs programımda hata vermedi, tekrar geçiyorum w8'e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALONSO_06 -- 9 Kasım 2012; 15:22:24 >
  • pj_romeo önce benim microsoft adına falan çalışmadığımı bilin

Size yardımcı olmaya çalışıyorum uslüba bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizeli55

Şahsi kanaatim Microsoft, Windows 8 ile PC leri dev boyutlu cep telefonuna çevirdi...Gene şahsi kanaatim Windows 7 kadar çok tutulmayacak...Windows 8 in formatı geleneksel PC kullanıcısının alışkanlıklarına uymuyor bence tabi ki...

Aynen, eski alışkanlıkları uymaması konusunda size katılıyorum. Microsoft, Win 8 ile yeni bir tarz yeni bir hava oluşturmak istiyor, Metro arayüzü, kare arayüz simgeler vs. vs.. Yani ufak tefek dayatmalar var.. Bu yüzden hala da Win XP kullananları yadırgamayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

peki nerden kapattın bilgisayarını

artı recoveryy de yani hdd de saklı olan windows 7 programına zarar vermiyor değilmi

Ben windows 8 i iade ettim.

Ancak kullanırken eski alışkanlıklarımı kullanıp masa üstünde alt+F4 ile kapatıyordım.

Ayrıca metro arayüzüne geçip, sağ da açılan menünün altından da kapatılıyor. Ancak eski yöntem daha kolay geliyordu bana.
  • tek kelıme ıle mukkemmel bır ısletım sıstemı olmus. Performans tavan yaptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

tek kelıme ıle mukkemmel bır ısletım sıstemı olmus. Performans tavan yaptı

rc surumlerinden beri kullanıyorum henuz bir sorun yaratmadı ,gerçekten sorunsuz sağlam bir işletim sistemi olmuş bencede

tek eksiği start menu onunda çözümleri forumda mevcut zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

bende toshiba cosmo F60 var işletim sistemim altta windows 7 64 bit home premium kullanıyorum
    8 i alsam laptopuma sorunsuz kurabilirmiyim tavsiye edermisiniz

intel core tm i5 cpu m450 2.40ghz 2400mh 2 çekirdek 4 man..ram 4gb

yoksa hiç macera aramyımmı durup durduk yerde

HP ve Dell olmak üzere iki cihaza kurdum, Dell bilgisayardaki Amd ekran kartı haricinde sorun yaşamadım. Fakat sürücüler çıkmış, onun da sorun olmaktan çıktığını sanıyorum. Kurabilirsin bence
  • aldığımız cd yi takıp kuruyoruz herhalde başka bir şey değiştiriyormuyuz bıosa falan girmeye gerek varmı
    eskiden biosdan cd rom un yerini değiştirip formatlardık ya onu sordum

birde windows 8 i kurarsam pc nin recoverideki windows 7 yi silmişmi olurum
    bu önemli benim için gerçi recovery nin yedekleride var ya
  • Hata yaşayanlar sanırım upgrade yaptıkları için sorun yaşıyorlar , driver yüklenmemiş windows 7 üzerinden yükseltme yapmak sorunları azaltabilir düşüncesindeyim. Ağustostan beri kullanıyorum tek mavi ekranı laptopum windows 8 driveri çıkardığında eski sürücüleri kaldırırken almıştım .
  • Bugun lısanslı wın 8 kurdum msn beyenmedim cam acamadım asus maksımus anakartımla thx gomulu muzık sıstemını acamadım drıver uyum sorunu yasadım rahatını bozmak ısteyen wın 8 yuklesın alt tarafı ınternete girip gezincez bu kadar gereksız doldurulmazkı wın 7 pratıklık gıtmıs karısıklık gelmiş şu an wın 7 yuklu laptopumdan yazıyorum resmen oh be dedim.
  • AverMedia Trinity A707 tv kartını windows 8 64 bit de çalıştırabilen arkadaşlar varsa lütfen paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.