Şimdi Ara

WINDOWS 8 ENTERPRISE-N RTM X64 kurayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar N surumu sanırsam wmp sız versıyonuydu degıl mı? bırde uretıcı fırmalara verılen surum bu bunu kurarsam sııkıntı yasarmıyım? anakart drıver destegı vs drıverlar nasıl olacak kafamda soru ısaretı hep

• N sürümde windows media player yok sadece, bana kalırsa media player zaten gereksiz yani problem yaşamazsınız. Sizan sürüm ekim ayında satışa sunulucak sürüm olmak ile beraber stabil driverları halen yok (üreticiler ekim ayına kadar sürücüler üzerinde çalışacak) sürücü konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Kendisi sürücüleri tanıyor olsa bile sadece tanıyor yani stabil olarak çalıştırmıyor. Ekran kartında tutunda anakarta kadar yüksek sicaklıklarla boğuşabilirsiniz. Windows 8 sürücüleri tam anlamıyla çıkana kadar beklemek en iyisi bence ama sadece deneme amaçlı kullanmak istiyorum diyorsanız deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 5 Ağustos 2012; 12:46:49 >
  • windows media player olan sürümü de çıktı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

windows media player olan sürümü de çıktı .

pm gönderebilirisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

N sürümde windows media player yok sadece, bana kalırsa media player zaten gereksiz yani problem yaşamazsınız. Sizan sürüm ekim ayında satışa sunulucak sürüm olmak ile beraber stabil driverları halen yok (üreticiler ekim ayına kadar sürücüler üzerinde çalışacak) sürücü konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Kendisi sürücüleri tanıyor olsa bile sadece tanıyor yani stabil olarak çalıştırmıyor. Ekran kartında tutunda anakarta kadar yüksek sicaklıklarla boğuşabilirsiniz. Windows 8 sürücüleri tam anlamıyla çıkana kadar beklemek en iyisi bence ama sadece deneme amaçlı kullanmak istiyorum diyorsanız deneyebilirsiniz.

Windows7 de çalışan/uyumlu yeni nesil bir PC/Notebook vb. cihazlar win8 de bu tip bir sorun kolay kolay yaşamaz.
    (istisna durumlar tabiki olacaktır.)

Şahsen ben dünden itibaren Win8RTM kullanmaktayım Dell 5420 cihazımda hissedilir derecede daha uzun batarya ömrü çok daha az fan sesi duymaktayım.

• Arkadaşlar cs 1.6 oynayan ve windows 8 kuran birisi varsa sxe hatası aldı mı? ben 1 haziranda çıkan sürümü kurmuştum ve sxe not defteri hatası almıştım, ondan sonra tekrar windows 7 ye döndüm, eğer aynı hata devam ediyorsa kurmayacağım da.
  • Kurdum ama hd6950 ekran kartinin driverini yukleyemedim display driver fail yaziyor siteden win8 preview 64 bit drriverini indirmistim acaba win7 driverimi denesem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WINDOWS 8 ETKİNLEŞTİRME SORUSU
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

Kurdum ama hd6950 ekran kartinin driverini yukleyemedim display driver fail yaziyor siteden win8 preview 64 bit drriverini indirmistim acaba win7 driverimi denesem

ben ati mobility hd 5650 win7 driver ı ile yükledim.win 8 sanırım rc sürüm içinmiş.bende de hata verdi.fakat uyumluluk win 7 yapın
  • pro rtm yayınlandı zaten, onu kur.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

pro rtm yayınlandı zaten, onu kur.

aynen ama bana kalırsa driverleri çıkartmadan yükleme sıkıntı oluyor
  • Klasik start butonu koymak istedim ama regedit te RPEnabled girdisi yok arkadaslar nedendir ayrica hd6950 icin win7 x64 driver indirdim uyumluluk win7 sectim ama yine yuklemede hatalar aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

Klasik start butonu koymak istedim ama regedit te RPEnabled girdisi yok arkadaslar nedendir ayrica hd6950 icin win7 x64 driver indirdim uyumluluk win7 sectim ama yine yuklemede hatalar aldim

O olay Developer Preview ve bir de yanılmıyosam Consumer Preview'de yapılabiliyodu. Release Preview sürümüyle beraber kalktı.
    Bir de şöyle bişey var ama denemedim ben:http://forums.mydigitallife.info/threads/35189-Windows-7-explorer-for-Windows-8

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.