Şimdi Ara

Windows 8.1 bilgisayar geç açılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı windows 8.1 e güncelledikten sonra 2 dk açılırken bekliyorum,1.5 dk da masaüstündeki programların felan tam oalrak yüklenmesi değişik bir gecikme oluyor,yardım edebilecek var mı ya çok saçma sapan bir şey oldu windows 7 e geri yükleticem,kurtarma yapmama rağmen geç açılıyor,boşu boşuna bir de kurtarmayı kullandım programlarda yok.

• Başlangıcta neler calisiyor bi resim alip atarmisin bizde bi bakalim cunku virus yada agir program baslangicta aciliyorsa yavas acilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlankPage

Başlangıcta neler calisiyor bi resim alip atarmisin bizde bi bakalim cunku virus yada agir program baslangicta aciliyorsa yavas acilir.

Windows 8.1 bilgisayar geç açılma sorunu

bu kurtarmamadır format mıdır nedir sonraki hali

• Btpreload.exe virus olmasi lazim neymis nerdeymis o dosya bir aratırmısın sistemde

• quote:

Btpreload.exe virus olmasi lazim neymis nerdeymis o dosya bir aratırmısın sistemde

Bulamadı bir yerde napıyım kaldırıyım mı bluetoothun içindeymiş sildim ama .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XT9 -- 9 Kasım 2014; 1:08:58 >
  • Hm tarama yapalim bi combofix,mcafee ve cccleaner ile temizlermisin. Taramalar uzun surebilir iptal etme tarasın bulamazsa tekrar duruma bakarız. Wundows deffender var denetim masasinda onuda kullanabilirsin

• quote:

Hm tarama yapalim bi combofix,mcafee ve cccleaner ile temizlermisin. Taramalar uzun surebilir iptal etme tarasın bulamazsa tekrar duruma bakarız. Wundows deffender var denetim masasinda onuda kullanabilirsin

Kurtarmadan öncede vardı bu yalnız ccleaner felan bulmuyordu bir deniyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hm tarama yapalim bi combofix,mcafee ve cccleaner ile temizlermisin. Taramalar uzun surebilir iptal etme tarasın bulamazsa tekrar duruma bakarız. Wundows deffender var denetim masasinda onuda kullanabilirsin

Bilgisayarın açılması hızlandı açıldıktan sonra programların gelmesi hala yavaş :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

Bilgisayarın açılması hızlandı açıldıktan sonra programların gelmesi hala yavaş :(

Orası normal olabilir RAM yükseltmesi yaparsan oda düzelir. Açılış hızlandıysa demekki gelişme var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

Orası normal olabilir RAM yükseltmesi yaparsan oda düzelir. Açılış hızlandıysa demekki gelişme var

i7 kullanıyorum,1600 mhz lik 16 gb ram var ama neden böyle sebebini anlamış değilim ben gene de rahatsızım bu durumdan win 7 e düşürücem ya.

• Mcafee performanslı değil onu kaldırıp avast free kur önce güncelle sonra full system scan başlat.
    btpreload exe nün üstüne sağ tıklayıp dosya dizini aç veya open file location(ikinci sıradaki) a tıkla ardından o dosyayı masaüstüne kopyala ve virustotale yükleyerek tarattır bütün antivürslere
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.