Şimdi Ara

100 Mbps hız ile 24 saatte kaç gb download yapılabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
17.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar . Turkcell superonline turbo kampanyası ile 24 saatliğine 100Mbps hız almak istiyorum. Merak ettiğim konu ise 24 saatte aralıksız 100Mbps ile kaç gb download yapabilirim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürediyorum.

Bu benim hesabım . Yanlışmı yapıyorum ?

Şuanda 20Mbps kullanıyorum ve saniyede 2.5 mb download hızım var.

5x20Mbps=100Mbps , yani 5x2.5Mb=saniyede 12.5 mb

60.Sn.x.12.5mb=Dk.750mb

60.Dk.x.750mb=Sa.45000mb

24.Sa.x.45000=1080000mb Yani 24 saatte 1TB nin üstü .

100 Mbps hız ile 24 saatte kaç gb download yapılabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeufeL-07 -- 2 Mayıs 2013; 0:56:21 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

100 Mbps Hızlı İnternet ile 24 Saatte Kaç GB İndirilebilir?

100 Mbps internet hızı, şu anda ev ve işletmeler için yaygın olarak kullanılan yüksek hızlı bir internet bağlantısıdır. "Mbps", "megabit başına saniye" anlamına gelir ve internet bağlantısının veri aktarım hızını ölçer.

100 Mbps hız, 1 saniyede 100 megabit veri indirebileceğiniz anlamına gelir. Bu, 24 saatlik bir süreye yansıtıldığında oldukça önemli bir miktar indirme kapasitesine dönüşür.

100 Mbps İnternet ile 24 Saatte İndirilebilecek GB Miktarı:

100 Mbps internet hızına sahip olduğunuzda, 24 saatte aşağıdaki miktarda veri indirebilirsiniz:

• 100 Mbps = 12,5 megabayt/saniye (MB/saniye)
    • 12,5 MB/saniye x 60 saniye/dakika = 750 MB/dakika
    • 750 MB/dakika x 60 dakika/saat = 45 GB/saat
    • 45 GB/saat x 24 saat = 1080 GB/gün

Bu, 24 saatlik bir süre içinde 1080 GB veya yaklaşık 1,08 terabayt (TB) veri indirebileceğiniz anlamına gelir.

İndirme Hızınızı Etkileyen Faktörler:

Gerçek indirme hızınızın, bağlantınızın kalitesinin yanı sıra aşağıdakiler gibi çeşitli faktörlerden etkilenebileceğini unutmamak önemlidir:

• Sunucu hızı
    • Ağ tıkanıklığı
    • Cihazınızın özellikleri
    • İnternet servis sağlayıcınızın (ISS) kapasitesi

Yine de 100 Mbps internet hızıyla, çoğu durumda yüksek hızlı ve güvenilir indirmeler yapabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hız düşmeleri, yoğunluk vb. faktörleri hesaba kadarsak en az 800 gb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: j500ist

Hız düşmeleri, yoğunluk vb. faktörleri hesaba kadarsak en az 800 gb.

Hesaplamamda bir yanlışlık yok yani doğrumu ?
  • Aynen, hesabınız doğru
  • Arkadaşlar cevaplayan herkese teşekkürederim. Bu arada 100mbps ile sorunsuzca indirebiliyorum :D

Buda hız testim :)

http://img43.imageshack.us/img43/4425/superonlne100mbpshiztes.jpg
  • Kampanyayı biraz açar mısınız? Bu arada güzel bir seed ile çok güzel download yapılır.
  • daha resim eklemeyi pek beceremiyorum ama inşallah doğru eklemişimdir  100 Mbps hız ile 24 saatte kaç gb download yapılabilir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PostMortem

Kampanyayı biraz açar mısınız? Bu arada güzel bir seed ile çok güzel download yapılır.

Superonline 20 mbps 50gb akn 49 tl kampanyasındayım. 50gb akn den sonra hızım 3mbps ye düşüyor ve bu süreç sadece 12 saat sürüyor. Yani ayın birinde akn sıfırlanıyor 12 saat aralıksız downloadda akn doluyor ve 1 ay sürünüyorum. Telefonuma gelen turbo kampanya sms ini araştırdım ve çok hoşuma gitti. TURBO Yazıp 0532 752 20 00 a sms atıp 24 saatliğine 9.90 tl den üye oldum. Kampanya şu şekilde işliyor. 24 saat boyunca 100mbps den limitsiz download yapabiliyorsun. Akn yok. Yani 24 saatte 1 tb indirebiliyorsun ve akn ne etki etmiyor. 24 saat dolduğunda 20mbps den devam ediyorsun. Böylesi çok daha karlı benim için. Bilgisayarım 1 ayda 380 tl yakıyor hiç kapanmadan download yaparsam. Antalyanın sıcak yaz günlerinde evime verdiği sıcak etkiyi ve gürültüyü eklemiyorum. Böylelikle 9.90 tl ye hem 24 saatte 1 tb download yapmış oluyor , hemde 380 tl elektirik faturası ödememiş oluyorum.

• 1.8 TB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 saat elektrik kesintisi olmasın :) Aman şom ağzımı açmıyayım :) Güzel kampanyaymış. Hesabınızda dogru sayılır 800gb 1tb arası indirme yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

24 saat elektrik kesintisi olmasın :) Aman şom ağzımı açmıyayım :) Güzel kampanyaymış. Hesabınızda dogru sayılır 800gb 1tb arası indirme yapabilirsiniz.

Yaşadığım memleket çok sıcak olduğu için klima memleketi . Elektiriklerdede sıkıntı var. Malum 3 psu yaktıktan sonra ups aldım. Evimdede jeneratör var. İşim garanti yani :) Teşekkürler.

Bu arada evet hesabım doğruymuş 1tb download yaptım 24 saatte :)
  • Merakımı mağzur gör ama 1 TB ne indirdin Allah aşkına
  • türkiyede 100mbs kullanan saygın insan
  • Hocam mazur gör dikkatimi çekti sanırım her gün bişeyler indiriyorsun
    Peki bi insan 1tb lik ne indirebilir 1 günde hem kesintisiz nasıl indiriyon yav:)
  • arkadas microsoftun server una sizmis galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki o kadar indirmeyi nereye depolayacaksınız ? koyacak yeriniz varmı internetten indirme işi bitmez milyonlarca dosya var insan daha cok şey istiyor ama yer bulamıyor.

4 tb hdd var elimde 3.5 dolu hepsi bluray flim 1 flim 25 gb 30 gb en kötüsü 8 gb cd depolasanız cok para harcarsınız
  • off bu kampanya akar tam da agaogluna tasınıyoruz gelecek ay umarım orda hız sorunu olmaz.( kiracıyız henüz orda daire alacak kadar çapımız yok :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.