Şimdi Ara

Windows 11 de Windows 10 Açma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Autocad 2016 LT kullanıyorum ve sağolsun autodesk win11 e destek vermiyor.

Win11 e geçtikten sonra virtual olarak win 10 kurup içine autocad kurabilir miyim?

tavsiye edebileceğiniz program / yöntem var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 12 Nisan 2025; 14:25:56 >

• ürünün lisanslı mı? lisanslı ise vm üzerine win10 ve bunun üzerine de autocad kurduğunda, sana yeni bir lisans gerekir görünüyor. yani vm kurdun mu zaten cpu, bios, hdd, mac no felan sanal cihazlar kullanır durumuna geleceksin. lisansın yoksa  ben bilmem. normal bilgilerini vm üzerinde taklit etmen mümkün olabilir görünüyor sanki ama başka araçlar da kullanmak gerekiyor görünüyor. yani zor iş gibi. uğraşmaya değmez. win11 uyumlu sürüm kullan sen de.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 14 Nisan 2025; 8:4:54 >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Win 11 sürüm autocad yok. Kiralıyorlar artık autocad i, fena para alıyorlar. Bendeki lisanslı autocad, tek sefer alıyordun eskiden, ömür boyu sendeydi.
    Windows da lisanslı bu arada.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • uchihaitachi kullanıcısına yanıt

iki şey geldi aklıma. lisansını kullanmaya devam edecek olman ilk seçenek ve çözüm üretiyor. ikinci seçenek de çözüm üretmiyor.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 24 Nisan 2025; 19:32:58 >
  • haykoatmaca kullanıcısına yanıt
    Ne demek istediğini anlamadım.
    Lisanslı autocad 2015 lisanslı win 11 de çalışmıyor. Win11 den formatlayıp tekrar win10 a döndüm. Ama adamlar illa win11 e geçeceksin diyor. Autodesk de eski lisansını bilmem gel kucağıma otur diyor.
    Neyse anladığım 3 5 sene daha bi makineyi win10 da tutacam 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Bilgisayar Kapanmıyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.