< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 12 Nisan 2025; 14:25:56 > |
Windows 11 de Windows 10 Açma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
ürünün lisanslı mı? lisanslı ise vm üzerine win10 ve bunun üzerine de autocad kurduğunda, sana yeni bir lisans gerekir görünüyor. yani vm kurdun mu zaten cpu, bios, hdd, mac no felan sanal cihazlar kullanır durumuna geleceksin. lisansın yoksa
ben bilmem. normal bilgilerini vm üzerinde taklit etmen mümkün olabilir görünüyor sanki ama başka araçlar da kullanmak gerekiyor görünüyor. yani zor iş gibi. uğraşmaya değmez. win11 uyumlu sürüm kullan sen de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 14 Nisan 2025; 8:4:54 > -
Win 11 sürüm autocad yok. Kiralıyorlar artık autocad i, fena para alıyorlar. Bendeki lisanslı autocad, tek sefer alıyordun eskiden, ömür boyu sendeydi.
Windows da lisanslı bu arada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iki şey geldi aklıma. lisansını kullanmaya devam edecek olman ilk seçenek ve çözüm üretiyor. ikinci seçenek de çözüm üretmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 24 Nisan 2025; 19:32:58 > -
Ne demek istediğini anlamadım.
Lisanslı autocad 2015 lisanslı win 11 de çalışmıyor. Win11 den formatlayıp tekrar win10 a döndüm. Ama adamlar illa win11 e geçeceksin diyor. Autodesk de eski lisansını bilmem gel kucağıma otur diyor.
Neyse anladığım 3 5 sene daha bi makineyi win10 da tutacam 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şunu denediniz mi?
Basitçe Autocad 2016 LT Windows 11 araması ile çıktı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X