Şimdi Ara

Windows 7’ye DirectX 12 desteği geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
5.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yoo aslında baya rahat hocam. Mint, manjaro deepin gibi dağıtımları denememiş sin anlaşılan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geliştiriciyim ve şuan Windows 10 kullanmak zorundayım. Windows 10 kullanmasam bile mutlaka Windows 10 yüklü olan bir bilgisayarım olmak zorunda.

    Neden mi? Adobe uygulamaları Linux ortamında doğrudan ve sağlıklı bir şekilde çalıştırılamıyor. İşlerim için hayati önem taşıyan Adobe Experience Design programı Windows'da ise sadece W10 üzerinde çalışıyor.

    Sonuç olarak ya +15.000₺ verip Mac almam lazım (asla)
    Ya da Adobe'un yeni nesil yazılımlarını kullanabilmek için Windows 10 kullanmam lazım ( Win7'de uyumsuz diyerek yüklenmiyor bile)

    Yani bence bir kesim seçim şansı kısıtlı. En son yıllar önce bilgisayar oyunu oynadım. Yeni nesil oyunların adını bile bilmem ancak Windows'un oyun boyutundan çok şirketlerin üretim süreçlerinde gösterdiği öncelik daha önemli.
  • Windows 10'u 2. bilgisayarımda kullanıyorum. En son gelen güncellemenin boyutu 2,5 gigabyte.
    Yeniden işletim sistemi mi kuruyoruz. Böyle bir şey olamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kul Ahmet -- 14 Mart 2019; 11:43:6 >
  • loradona kullanıcısına yanıt
    en azindan okul hayatimda linux ile hasir nesir olmak durumunda kaldim (genelde ubuntu ve mint) ve acikcasi gunluk kullanim icin -sahsi olarak soyluyorum bunu- windows'un rahatligini bulamadim. ve en basitinden gunluk olarak kullandigim adobe urunleri yok. (wine ile performansli calismiyorlar) ve hadi biz teknolojiden anlayan insanlariz bir sekilde kullaniriz de normal insanlarin mint de olsa rahat kullanabileceklerini pek zannetmiyorum acikcasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen windows7 kuralım madem. Taş gibi işletim sistemi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

    Hocam sallayin Windows 7 yi Windows 10 Ltsc kurun mis gibi tertemiz. Sonra gelin bana dua edin.

    Alıntıları Göster
    ltsc nedir, nerden bulunur artıları eksileri nedir?
  • Sabahtan beri hala gülüyorum.

    Sen tut dx12 daha ana rahmindeyken(2014) "Windows' 7" ye gelmeyecek diye kestirip at, son cikan isletim sistemine" altın " tepside sun, kullanıcıları windows 10 geçirmek icin adeta tacizlerde bulun, korsan windows sürümlerine bile beleş lisans dağıt, hiçbir özellik güncellemesi sunmadigin windows 7'yi kullanim oranlarında ancak yakala..

    Diğer yandan, sürekli özellik ve güvenlik guncellestirmeleri verdiğin işletim sistemini büyük çoğunluğa begendirememe, telementry ile bbg evine cevirdigin skandalı patlasın, mobilde iflas ettiğin arayüzü bilgisayar kullanıcılarına dayat, 4.5 yıldır bunun icin uğraş

    Ama günün sonundaki en değerli ürününü, tükürdüğünü bir guzel yalayacak sekilde 10 yıl önce çıkan, seneye desteğini komple keseceğin isletim sistemine verme kararı al.

    Başta teknopad'in recebi olmak üzere adeta "galaksinin en iyi işletim sistemi" ilan edilen, diğer windows 'lara hic bir sekilde destek vermediğin muritleri, ssd reizler ise taca çıksın

    Microsoft'un ne kadar kötü yönetildiginin bir baska kanıtı
    İbretlik resmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hemen çok bilmişler dalmış. Hele bir de kişisel veriler çalınıyor demişler. Beyler yıl 2019. Siz şuan windows 7 kullanırken bilgisayardaki verilerin guvende olduğunu mu saniyosunuz? Microsoft windows 10a nerdeyse her hafta güvenlik güncellemesi yolluyo. Buna rağmen adamlar güvenlik açıklarını kapatamiyolar. 2010 öncesinden kalma, allah bilir kac ayda bir güvenlik güncellemesi alan windows 7 mi koruyacak sizi spectreden? Windows 7nin revaçta olduğu zamanlarda spectre tarzı açıklar kolay kolay oluşamıyordu. Neden derseniz bu aslında biraz da donanımla alakalı. Donanimlar gittikçe güçleniyor ve guclenen donanimlarda bu açık dosyalarının depolanması çok daha kolay. W10 hem güncel hem güvenli. Ha hic mi eksigi yok tabi ki var. Hem de çok fazla. Ama güvenlik güncelleştirmesi almasi çok önemli bilgisayarın. Kayıtlı bir kredi kartinizla hayatınızı karartabilirler. W10a geçmedim diye ağlarsınız ondan sonra. Adam gibi güvenlik güncellemesi alsalar ne 7si ben gider xp kurarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her ay gelen Win7 update/güncellemeleri zaten Ocak 2020'ye kadar devam edecek anladık, peki bu DX12 yine Win7 update üzerinden seçimli olarak mı sunulacak (Önemli/Önerilen) nasıl kurulacak bu konuda bir bilgi göremedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 18 Mart 2019; 10:6:36 >
  • İlk çıktığı günden bu yana Windows 7 Ultimate kullanan biri olarak sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. Bu işin içinde bi iş var diye düşünüyorum.. Öyle bi oyun geliştiricisi istedi diye Koskoca microsoft "ee ii tamam yapalım" diyeceğini sanmıyorum.. Windows 7'nin directx güncellemesi ayağına fişini çekip "bakın Windows 7'ler artık kullanılmaz" demeye çalışabilirler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sedat. kullanıcısına yanıt
    Destek zaten 14 ocak ta bitecek önümüzde ki yıl. Adamlar ne güzel dx12 vermiş. Dx12 ön şartlı Oyunlarda oynanabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Sanmam şuan her kullanıcıya hitap edip her donanımda en iyi çalışan işletim sistemini yapıyorlar. Sadece oyunlar da yok bu işin içinde. UNIX'te veya MacOS'ta olmayan bir sürü uygulama var. Kullanım kolaylığı var. Yaptıkları her ne kadar berbat işler olsa da durum bu.
  • quote:

    windows 7 mi koruyacak sizi spectreden?

    Bu dediğin açık intel işlemcilerde keşfedilen donanımsal bi açık adamlar bilgisayar donanımlarını açık kapılar ile üretmeye başladılar yazılımda ise win 10 ile sen istemesen bile bu güncellemeleri yükleyeceğim diyen bir işletim sisteminin daha güvenli olduğuna inanalım mı?

  • güzel zamanlama win7 nin desteğini çekileceği zaman dx12 desteği :)

  • Dx 12 win 7 için link var mı ?
  • tokatli6061 T kullanıcısına yanıt
    O güncellemelerle atlattı intel bu açıkları. Başka da bişey demiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncelleme ile dx12 veririlerse ozamn tama derim oyun yamasıyla felan ugraşılmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selmand

    ltsc nedir, nerden bulunur artıları eksileri nedir?

    Alıntıları Göster
    Ltsc Microsoft'un işletmeler için geliştirdiği en hafif ve en stabil olan sürümdür. Güncellemelerin %90'ını almaz. Sadece önemli güvenlik güncelleştirmeleri alır. Standart Windows 10 a göre çok ama çok daha stabildir. Oyunlarda en az 6-7 fps farkeder. İnternette iso olarak bulabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.