Şimdi Ara

windows 7 tüm güncellemeler yüklenmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hafta sonu t7200 core 2 due @2.00 ghz 2gb ram 160 gb @7200 rpm hdd özellikli bilgisayarıma x86 win 7 ultimate kurdum. Ancak tüm güncelleştirmeleri kurdukça bilgisayar yavaşladı. Özellikle de ilk açılışta ve açıldıktan sonraki ilk işlemlerde. 4gb'lik bir usb'yi ready boosta atadım. Ama o da pek yararlı olmadı. Acaba yavaşlamasının nedeni tüm güncelleştirmeleri yüklemem mi? Bu bilgisayarda professional kursam fark eder miydi? Normalde win 7 xp'ye göre daha hızlı olacak diye düşünüyordum ama öyle değil şu an...

• 1 haftada falan düzeliyor kendi kendine nedense, diski falan birleştir birde.Ready boots da kullanma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prinergy

1 haftada falan düzeliyor kendi kendine nedense, diski falan birleştir birde.Ready boots da kullanma bence.

Niçin ready boost kullanmamalıyım sizce? Herhangi bir sorun mu yaratıyor acaba?
  • Problem yaratmaz 2gb üstü ram varsa zaten readyboost kullanmaya gerek yok. Farkı anlamazsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Problem yaratmaz 2gb üstü ram varsa zaten readyboost kullanmaya gerek yok. Farkı anlamazsınız.

ram maalesef 2 gb üstü değil. tam 2 gb :)
  • Sistem geri yükleme ile güncellemeleri yüklediğiniz tarihin evveli bir tarihe yükleme yaparsanız sisteminiz eski hızlı haline geri döner....
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Sistem geri yükleme ile güncellemeleri yüklediğiniz tarihin evveli bir tarihe yükleme yaparsanız sisteminiz eski hızlı haline geri döner....

Evet bunu ben de düşünüyorum, ancak sormak istediğim bu güncellemeleri yapmazsam işletim sisteminde bir eksiklik, hata veya stabilite sorunu vs. olup olmayacağı. Veya bazılarını seçmek mi gerekir acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncellemelerin çoğu güvenlik güncellemeleridir herhangi bir stabilite sorunu yaşamassın ama viruslara veya trojanlara ya da kötü niyetli kişilere bilgisayarın açık kalabilir... O yüzden güncellemelerin kurulması önerilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Güncellemelerin çoğu güvenlik güncellemeleridir herhangi bir stabilite sorunu yaşamassın ama viruslara veya trojanlara ya da kötü niyetli kişilere bilgisayarın açık kalabilir... O yüzden güncellemelerin kurulması önerilir...

Anladım, teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.