Şimdi Ara

Windows 8 Key ile yeni bilgisayarda windows 10 kurulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, şu anda windows 8 key ile windows 10'a yükseltilmiş bir bilgisayar kullanıyorum. Yeni bilgisayar alacağım. Bu key ile yeni bilgisayara windows 10 kurabilir miyim?

• Eğer satın aldığınızda Windows 8 yüklü ve otomatik lisanslı idiyse ve siz bunu Windows 10'a yükselterek kurduysanız, bu lisans büyük ihtimalle OEM lisansdır. Maalesef bu lisans başka bir bilgisayara taşınamaz. Ancak 35 TL gibi cüzi bir miktara Windows 10 Pro satın alabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Scalh

Eğer satın aldığınızda Windows 8 yüklü ve otomatik lisanslı idiyse ve siz bunu Windows 10'a yükselterek kurduysanız, bu lisans büyük ihtimalle OEM lisansdır. Maalesef bu lisans başka bir bilgisayara taşınamaz. Ancak 35 TL gibi cüzi bir miktara Windows 10 Pro satın alabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ederim. Muhtemelen dediğiniz gibi çünkü o şekilde bir şey hatırlıyorum. 35 TL gibi bir fiyata bulamadım. Microsoftun kendi sitesinde home 499, pro 859 TL olarak görünüyor. Nerden alabilirim acaba o şekilde?

Edit: Bu arada bilgisayarım freedostu. Win 7 yüklemiştim sonra 8 çıkınca lisans alıp daha sonra 10'a yükseltmiştim hatırladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahkehkah -- 4 Temmuz 2017; 18:11:51 >

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=windows+10+pro&sra=hpa

Orijinalden alıntı: djcool

Ben 6 ay önce yaptım. 2014'de aldığım laptop da win8 yüklü idi. Sonra win10'a yükselmiştim. 6 ay önce freedos bir laptop daha aldım. Aslında win7 yükleyip daz loader ile etkinleştirdikten sonra win10'a yükselterek de lisanslı bir win10 unuz oluyor ama yeni çıkan laptoplara kurulamıyor win7. O yüzden elimdeki win8 keyi ile win8 kurdum ve win10'a yükselttim. İki bilgisayarda aktif olarak 6 aydır win10 yüklü çalışıyor. Win7 kurabiliyorsanız o yolu da izleyebilirsiniz.

Aynı durum hocam o zaman kullanabilirim ben de. Free doslar malum daha uygun. Free dos alıp deneyeceğim. Çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.