Şimdi Ara

Windows 7 SP1'li ISO Dosyası Hazırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
7.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Windows 7 SP1'li ISO Dosyası Hazırlama

Üst solda flash diskteki Win7 SP1 x64 sağdaki ise ISO kalıp dosyası halinde alttakilerde SP1'siz x64 ve x86 ISO kalıplarım.

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki Servis Pack 1 internete sızdırıldı ve bir kaç gün içinde de resmi sürümü piyasaya çıkıcak.

Bilgisayarına format attıktan sonra birde üzerine SP1 kurmak istemiyorsanız vericeğim linkteki kaynaktan yararlanarak SP1 içeren ISO kalıp dosyası hazırlayabilirsiniz.

Orjinal x64 ISO kalıp dosyası hazırladım ve Windows 7 USB DVD Download Tool kullanarak Flash diskime sorunsuzca yazdırdım.

Umarım sizlerde yapıp kullanabilirsiniz. Takıldığınız yerlerde sormaya çekinmeyin elimden geldiğince yardım etmeye çalışıcam.

How To Slipstream Windows 7 SP1 Into Installation DVD ISO (Kaynak ingilizcedir. Resimlere baka baka yapmaya çalışabilirsiniz)

Not: Oluşturduğum yeni ISO dosyasıyla format atıp deneme yapmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 16 Ocak 2011; 20:50:02 >

• vistadaki gibi sorunlar oluşuyor olabilir, bilindiği üzere vistada sp entegre edilirken sistemde birçok şey bozuluyordu bu yüzden en sağlıklısı kurulumdan sonra kurmak ya da entegreli msdn sürümü kurmaktı
  • evet aynen... formatlı makinaya sp1 kurmak en sağlıklısı.. entegreli olarak msdn de çıktıktan sonra mydigitallife ta da çıkar indiririzz :)
  • vistaya sp1 i entegre etmiştim herhangi bozulma olduğunu görmedim bunuda deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

vistadaki gibi sorunlar oluşuyor olabilir, bilindiği üzere vistada sp entegre edilirken sistemde birçok şey bozuluyordu bu yüzden en sağlıklısı kurulumdan sonra kurmak ya da entegreli msdn sürümü kurmaktı

vistanın kendisi sorundu zaten hocam
  • Burada Türkçe anlatımıda var.

http://alternatifblog.com/2011/01/16/service-pack-1i-windows-7-dvdsine-entegre-edin/

Edit: 2 defa denedim ama hata verdi.

Bendeki Win7de x86 ve x64 + Türkçe + İngilizce dil + Tüm sürümler mevcut, sebebi bu olabilirmi acaba? Gerçi orda seçenekleri var sürüm soruyor programdada Türkçe dil seçildiği belli oluyor ama olmadı hata verdi. Acaba RT 7 Lite (32-Bit) v2.6.0 beta sürüm denedim onunmu etkisi oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 18 Ocak 2011; 11:53:16 >
  • Hem x86 hemde x64 versiyonlar aynı ISO dosyasında oldugu için hata vermiş olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Neyse olmadı peki şöyle birşey yapabilirmiyiz X86 ile X64 sürümlerini bir DVD de birleştirmek mümkünmü tek dvd yapmak istiyorumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 18 Ocak 2011; 14:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Neyse olmadı peki şöyle birşey yapabilirmiyiz X86 ile X64 sürümlerini bir DVD de birleştirmek mümkünmü tek dvd yapmak istiyorumda.

Windows 7 Aio yazarsan bulursun bişeyler
  • Buradan hallettim, bakalım deneyeceğim.

http://www.tnctr.com/topic/102135-windows-7-x86-x64-nasyl-birlethtirilir/

Edit; 32bit sürüm sorunsuz kuruldu çalıştı, yarında 64biti deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 19 Ocak 2011; 16:54:09 >
  • Slipstream Service Pack bu seçenek gelmiyor bende :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

Slipstream Service Pack bu seçenek gelmiyor bende :S

rt7lite programının 2.6.0 beta versiyonunda o özellik var. Siz hangi versiyonunu kurdunuz?
  • Bilgi için teşekkürler @MRT_. Bugün entegre edip yükleme yaptım sıfırdan, hiçbir sorun çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F@ruk

Bilgi için teşekkürler @MRT_. Bugün entegre edip yükleme yaptım sıfırdan, hiçbir sorun çıkmadı.

Rica ederim @F@ruk. Hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

Slipstream Service Pack bu seçenek gelmiyor bende :S

rt7lite programının 2.6.0 beta versiyonunda o özellik var. Siz hangi versiyonunu kurdunuz?

hım..öyle diyince tekrar indirme sayfasından kontrol ettim 1.7 iymiş altlardaymış 2 sürümü teşekkürler.
  • vistadan beri servis paketlerinin entegre edilmesinde sorun oluşuyor, gözle görülen bir durum değil ama forumda anlatılmıştı çok kez detayları, bu yüzden msdn sürümlerinin çıkmasını bekleyin
  • Malum ortamlarda BIE'nin Service Pack 1 eklenmiş release'i var. Onu kullanın, kendiniz vakit harcamayın boşuna.
  • evet sp1 i eklemesi çok uzun sürüyor. enterprise lar dolanıyor piyasade bolca.
  • Birkaç gün önce SP1'i eklediğim Windows 7 kurulum CD'siyle bugün formatı attım ve tüm sürücüleri programları kurdum, herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ancak herhangi bir fark da göremiyorum zira Windows XP'den beri Microsoft adam gibi Servis Paketi çıkarmaz oldu. Hep Windows Update'te yayınlanan güncellemeleri toplayıp SP diye kullanıma sunar oldular. Eskiden SP'lerle birlikte Windows'a yeni özellikler gelirdi, şimdi çoğunlukla yamalar geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

vistadan beri servis paketlerinin entegre edilmesinde sorun oluşuyor, gözle görülen bir durum değil ama forumda anlatılmıştı çok kez detayları, bu yüzden msdn sürümlerinin çıkmasını bekleyin

Konunun linkini bulamadım? İki şekilde de denedim, hem entegreli hemde temiz windows'un üzerine kurulmuş şekilde açıkcası hiçbir fark ya da problem yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.