Şimdi Ara

Windows 7 SP1 22 Şubat'ta çıkıyor, İşte kurulum için yapılması gerekenler! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
1
Favori
26.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten format atmam gerekiyor da, bunun ultimate entegreli olup microsoft'tan indirilecek olanı varsa pm ile linki atan olursa çok makbule geçer
  • @raver
    rica etsem bana da linki pm atarmısın
  • seed ettikten sonra da bir pm de ben alabilir miyim
  • Arkadaşlar elinde msdn sp1 entegreli 64bit home premium olan varsa pmle link yollayabilir mi?Teşekkür ederim.
  • Windows Update zaten otomatik olarak sp1 i bulup yukluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katafalk101

SP1 İle Gelen Yenilikler / Düzenlemeler;

- Yayımlanmış tüm güvenlik güncellemeleri
    - Geliştirilmiş HDMI ses cihazı performansı
    - Daha etkin güç tüketimi
    - Kurumsal ayağa dönük gelecek ve uzaktan bağlanan kullanıcılara daha iyi bir 3D grafik deneyimi sunacak olan Remote FX özelliği
    - Yine kurumsal kanattan, bellek kullanımı üzerinde kontrolümüzü arttıracak olan Dinamik Bellek teknolojisi
    - Wi-Fi ve Bluetooth güncellemeleri
    - USB 3.0 desteği

kurucaz ama tırişkadan şeylermiş, maksat güncel olsun

%19 da takıldı kaldı

Kullanıcı ayarlarında ve dosyalarda en ufak bir değişme oluyormu acaba? Yoksa hiç kurmamış gibi aynı kalacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 23 Şubat 2011; 5:16:42 >
  • Bende de %74 te kaldı.Bende resimdeki yerden indirdim hiç bir sorun yok. Değişiklikte yok.
    Yanlız "devam" a tıkladığınız takdirde test diye bişey çıkıyo evet derseniz orjinallik kontrolü yapıyor hayır derseniz tekrar aynı sayfaya yönlendirip her linkin yanına download butonu bırakıyor.

Windows 7 SP1 22 Şubat'ta çıkıyor, İşte kurulum için yapılması gerekenler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15AD41DB8 -- 23 Şubat 2011; 8:19:18 >

• bende indiriyorum ve gerçekten hızlı bu yoğunlukta bu kadar hızlı olacağını tahmin etmiyordum ama tahminimce yayınlamadan önce sitenin altyapısını geliştirmişlerdir.
    Nede olsa milyyonlar aynı anda dosya indirecek.
    Şimdilik hız 488 Kb/s
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxartistxxx

bende indiriyorum ve gerçekten hızlı bu yoğunlukta bu kadar hızlı olacağını tahmin etmiyordum ama tahminimce yayınlamadan önce sitenin altyapısını geliştirmişlerdir.
    Nede olsa milyyonlar aynı anda dosya indirecek.
    Şimdilik hız 488 Kb/s

Arkadaşa katılıyorum bende dün akşam indirdim. 800 - 900 den aşşağı düşmedi 10 - 15 dk da indirdim.
  • HER SERViCE PACK çıktığında zaten forumlarda felaket topicleri açılır hatta bir de özel güvenlik falan çağırın diye yazsalar daha iyi olcakmış :)
    bu da onlardan biri
    Dont panic
    Windows bana uyarı verdi SP1 var diye
    Hiç orda burda yazdığı gibi bir uyarı yok açıklama kısmında

Program kurmak kadar kolay
    Ölüm dışında her derdin çaresi vardır mutlaka...
  • az evvel kurulumu yaptım , sorunsuz şekilde güncellendi.
  • Büyütülen şey bu kadar işte. Yükledik bitti. Hadi geçmiş olsun herkese forum silinebilir
  • yükledikten sonra performans farkı gözlemleyen oldumu ve windows derecelendirmesi puanları değiştimi
  • beyler ben kurdum. kullanımda birşey farkedemedim şimdilik.

yalnız merak ettiğim şey laptop un içindeki recovery dosyasına entegre olmadı şimdi bu değil mi?

bugün recovery yapsak sanırım windows update tek tek güncellemek yerine direk sp1'i yükler? hepsini içeriyormuş sonuçta..
  • Evet recovery den sonra ne kadar güncelleme varsa hepsini tekrar yüklemek zorunda kalıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont
    bugün recovery yapsak sanırım windows update tek tek güncellemek yerine direk sp1'i yükler? hepsini içeriyormuş sonuçta..

Acronis veya benzer programla C nin image almak en doğrusu olacaktır
    5 - 6 senedir format atmayı unuttum valla
    Benim image dosyasını başka PC ye bile kurup bir iki hareketle operasyonu tamamlıyorum
    Win kurmak ve ayarları ve programları kurmak / yapmak için saatlerimi harcayamam valla
    Siz de öyle yapın zaten yapanlar vardır bu foruma girdiğine göre ..
  • Herkese hayırlı olsun sp1'li türkçe windows 7'ler de gelmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yelkowan -- 23 Şubat 2011; 12:12:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Evet recovery den sonra ne kadar güncelleme varsa hepsini tekrar yüklemek zorunda kalıyorsun.

sp1 olarak alacak hepsini değil mi? ama boyutu büyük olacaktır diye tahmin ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont

Acronis veya benzer programla C nin image almak en doğrusu olacaktır
    5 - 6 senedir format atmayı unuttum valla
    Benim image dosyasını başka PC ye bile kurup bir iki hareketle operasyonu tamamlıyorum
    Win kurmak ve ayarları ve programları kurmak / yapmak için saatlerimi harcayamam valla
    Siz de öyle yapın zaten yapanlar vardır bu foruma girdiğine göre ..

dediğiniz yöntem tabiki çok daha zahmetsiz. ama şu an işletim sistemim kurulalı çok oldu ve mutlaka kurulmuş sıfır bir windows durumundan uzaktadır. image almamın bir yararı olmaz yani. bir defa recovery yapıp, ayar program vs hallettikten sonra alacağım image ı

• Forumda da neredeyse 5 kişiden 1 i orjinal kullanıyormuş. Onlarda da kesin işletim sistemi yeni aldıkları bilgisayarla gelmiştir benim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rascon

Forumda da neredeyse 5 kişiden 1 i orjinal kullanıyormuş. Onlarda da kesin işletim sistemi yeni aldıkları bilgisayarla gelmiştir benim gibi.

şu an 3 tane orjinal key var bende.eski sattığım notebookların keyi de duruyor. masaüstünde de bios modladım microsoft değil feriştahı gelse anlayamaz bütün işletim sistemlerim orjinal anlayacağın

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.