Şimdi Ara

Windows 7 Sağ Tıka Basınca Windows Gezgini Donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize selamun aleyküm arkadaşlar benim sorunum başlıkta belirttiğim şekilde. Bilgisayarda sağ tık yapınca bazen windows gezgini yanıt vermiyor diye hata veriyor ,tabi bunu her zaman yapmıyor ama bazen bu şekilde yapıyor bazen sağ tık yaptığımda dönen teker çıkıyor birkaç saniyeliğine ve bütün masaüstü logoları felan yenile yapmış gibi oluyor ondan sonra sağ tık paneli geliyor. Bazen de hiç böyle bir şey olmuyor ama %70 yazdığım sorunlardan biri başıma geliyor. İnternette bununla ilgili bazı konular buldum ama hiçbir çözüm yolu bir işe yaramadı . Yaptıklarımı sayacak olursam :

*Avast ve Kaskpersky ile tam tarama yaptım , her ikisinde de bir ton virüs felan buldu sildirdim virüsleri düzelmedi.
    *Combofix ile iki kere tarattım.
    *Advenced System Care diye bir program var onunla tarattım.
    *CMD den scannow komutuyla ilgili internette yazılanları uyguladım.
    *Acaba reklam virüsünden mi oluyor diye(zira bilgisayarda reklam virüsü var sanırsam linklere felan tıkladığımda liveadexchanger diye bir site geliyor) Malwarebytes, Adware Cleaner , Iobit Malware Fighter ile tarattım gene olmadı , işin garibi bu liveadexchanger virüsü de gitmedi.
    *CCleaner ile kayıt defteri sorunlarını düzelttim ve temizlik yaptım.

Evet yaptıklarım bunlar arkadaşlar öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum yalnız lütfen format at demeyin durumum format için uygun değil şu anda babama ait bazı önemli programlar var gitmemesi gerekiyor bunların.Şimdiden hepinize teşekkürle arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 8 Eylül 2017; 0:13:57 >

• Up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.