Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi 7600 16385 sürümünü indirsek ekim de çıkacak full versiyondan çok farkı olur mu?full sürüm çıkınca tekrar format atıp full olanınımı yüklemeliyiz yoksa rtm yi kullansak güncellemelerle full gibi kullanabilirmiyiz.
  • yukarı
  • Windows 7 kullanmak istiyorum ama outlook express olmaması kötü. Ayrıca birçok programda çalışmıyor. Bende Gigabyte DQ-X48T anakart var. Ben Anakarttan Raid 0 kullanıyorum. 3 tane WD 1 TB Black Cavier mevcut. Saniyede 220-250 mb disk okuma performansı alıyorum.

Merak eden arkadaşlara kısaca Raid sistemi anlatayım. Raid 0 her sistemde olmaz. Çünkü Raid sistemi kullanabilmeniz için 2 ve üstü hdd sahip olmanız gerekir. Bu hdd ler aynı büyüklükte olmalıdır. Mümkünse aynı marka olmalı. Raid 0 kullanırsanız bu hdd'ler tek hdd gibi çalışır. Yani 3 hdd aynı anda okur ve yazar, buna bağlı olarakta performans artar. Eğer Raid kart alabilirseniz performansınız coşar. Yani anakart Raid sistemleri pek performans vermeyebilir. Ayrıca kullandığınız hdd'lerde çok önemlidir. WD Velia raptor 10000 rpm hdd'den 4 adet ile raid 0 yaparsanız, okuma ve yazma performansınız tavan yapar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Açılış olarak pek bir hız farkı hissetmedim ama oyun performansı olarak kesinlikle çok büüyük düzeltmeler yapılmış vistaya göre. Oyun performansı en az XP kadar. Yani bir kaç oyun denedim daha XP deki gibi performans aldım.FPS değerleri aynı idi.Ama daha detaylı testler yapınca göreceğim bakalım performansı.Fakat şu bir kesinki Vista ya göre oyun performansı çok daha süper.

ya ben anlamıyorum bu işi.adamlar yeni işletim sistemi çıkarıyor ama hala xp nin oyun performansını yakalayamıyor.bu nebiçim tezatlıktır yaw.

xp sp 3 te crysis war denemesi yaptım win7 64 bit 7600rtm den bariz hızlı.tam niyet ediyom şu xp yi bırakayım diye gene bırakamıyorum.

heralde bi 10 sene daha xp kullandıracak bu microsoft bize
  • cod 4 single playerda sorun yok ama mp den girince böle dio var mı çözümü

Windows 7 RC kullanıma sunuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: lrvtr

Arkadaşlar şimdi 7600 16385 sürümünü indirsek ekim de çıkacak full versiyondan çok farkı olur mu?full sürüm çıkınca tekrar format atıp full olanınımı yüklemeliyiz yoksa rtm yi kullansak güncellemelerle full gibi kullanabilirmiyiz.

Tekrar format atmana gerek yok. Orjinal lisans kodu satın aldıktan sonra kodu işletim sistemine gireceksin ardından update ile full sürüme sahip olacaksın
  • xpden beri yok vhistlerdı yok longhorndu yok vistaydı 9-10 seneyi çöpe attık adam gibi işletim sistemi kullanamadan.. W7 xp gibi efsane olur. biraz fazla iyi...bir daha ara sürüm lisans almakmı Allah korusun..
  • vista da iyi oldu sp2 den sonra hakkını yemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

2,50 ghz'ye 2 gb rem'e 5,5 puan veriyo

daha ne iyi işte panelime bak bu sistemede 5,7 veriyor
  • sp2 çıkana kadar kaç sene geçti, kaldıki w7 sp2li vistadan daha iyi..hayatımda kullandığım en kötü işletim sistemi oldu vista, işletim sistemi demeye bile dilim varmıyor, saçma sapan uyarılar, abuk subuk donanım uyumsuzlukları, çatır çutur hiç kesilmeyen hd sesleri..Yakınından geçmem bir daha
  • Ben Windows 7 Ultimate RTM Build 7600 kurdum notebook ama performans kötü.İnternette sürf felan yaparken bile takılmalar oluyor.Notebook özellikleri T4200-3gbram-intel ekran kartı.Sizce neden iyi performans vermiyor.Driver felan hiçbir şey kurmadım zaten her şeyi otomotik tanımıdı.İntel ekran kartı driverdanmı dedim sitesinden driver indirdim kurulmadı.

Diğer sorum bir türlü türkçe paketi bulamadım link verirseniz sevinirim.

Bir diğer sorum laptopun fanı çok fazla çalışıyor..Mübarek durmuyor gibi.
  • beyler w7de oyunlarla ilgili sorun yaşayan oldumu?

grid ve pes gibi oyunlarda nvidia kartlarda oyunlarda dengesiz bir hızlanma olduğunu gözlemledim..
  • Kuralı 1 ay oldu. Son 1 haftadır resimleri açarken dllhost.exe dosyası işlemciye fena ykleniyor ve acayip kasıyor pcyi. Aynı sorunla karşılaşan var mı? Belki pcsi iyi olanlar farkedemeyebilir. Bende en basit bir resmi bile bi 5 sn sonra görüntülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novalgine_plus

cod 4 single playerda sorun yok ama mp den girince böle dio var mı çözümü

o sorun win7 den degil cod4 ten kaynaklanıyor. başka bir cd key denemelisin.
  • Fiyatın yaklaşık ne kadar olması bekleniyor?
  • MICROSOFT WINDOWS 7 ULTIMATE 7600 16385 RTM X64 RETAIL ENGL
    Burada geçen x64 ibaresi 64 bit mi oluyor?

7600.16385.090713-1255_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD.iso
    Bu sürüm en son çıkan, güncel sürüm müdür?
  • evet.

yazdıklarınızın 2side 64bit

32bit istiyorsanız x86 yazanı indirin
  • Peki 64 bit önerir misiniz? XP kullananlar bile uyumsuzluk sorunları yüzünden 64bit yüklemeye çekiniyor. Daha piyasaya çıkmamış bir işletim sisteminde 64 bit seçmek ne derece doğru olur? Uyum sorunları çekmez miyim? Mesela sürücüler 32 bit'e göre daha mı zor bulunur?
  • ben 1 yıl kadar 64bit vista 4 aydırda 64bit win 7 rc kullanıyorum bir iki driver sorunu dışında problem yaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

ben 1 yıl kadar 64bit vista 4 aydırda 64bit win 7 rc kullanıyorum bir iki driver sorunu dışında problem yaşamadım

program uyumu nasıl. 2 aydır win7 32 bit kullanıyorum programlarda sorun yok ama ondan öncesinde vista 64 bit kullanmıştım. açıkçası istediğim programların bazılarını çalıştıramadım. oyunlarda da sorun oldu
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.