Şimdi Ara

Windows 7 RC kullanıma sunuldu (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.645
Cevap
1
Favori
122.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • COD4 MP ile ilgili bi sorunda 1.6 ve 1.7 patchi yüklememe rağmen 1.4 olarak kalıyo böyle bi problem yaşayan var mı?
  • Windows 7 de anlamadığım birşey var. İnterneti kablosuz modem ile 3 pc de kullanıyoruz. Bir tek bende Windoes 7 var. Diğer arkadaşlarda XP SP3 yüklü. Ne yaparsam yapayım ağda diğer pcleri göremiyorum. Windows 7 Xp li pcleri pcleri görmüyor. bunu düzeltmenin bir yolu var mı.

Orjinalden alıntı: ArtsN

Windows 7 de anlamadığım birşey var. İnterneti kablosuz modem ile 3 pc de kullanıyoruz. Bir tek bende Windoes 7 var. Diğer arkadaşlarda XP SP3 yüklü. Ne yaparsam yapayım ağda diğer pcleri göremiyorum. Windows 7 Xp li pcleri pcleri görmüyor. bunu düzeltmenin bir yolu var mı.

Windows vistadada Xp yi gormuyor dıye bılıyorum .

Bu arad Call of duty 'yi yukledim pb yide yukledim bır sorun olmadı oyuna gırdım multide oynuyorum gayet ıyı ama ses 2 sanıye sonra gelıyor bırde sol alt kosede 5 satır boyunca pb hatası yazıyor . ama oyunu etkılemıyor.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • Vistada herhangi bir sorun yok. Vista görüyor. Tek sorun Windows 7 de bunu başaramadım.

Orjinalden alıntı: simoney

quote:

Windows 7 de anlamadığım birşey var. İnterneti kablosuz modem ile 3 pc de kullanıyoruz. Bir tek bende Windoes 7 var. Diğer arkadaşlarda XP SP3 yüklü. Ne yaparsam yapayım ağda diğer pcleri göremiyorum. Windows 7 Xp li pcleri pcleri görmüyor. bunu düzeltmenin bir yolu var mı.

Bu arad Call of duty 'yi yukledim pb yide yukledim bır sorun olmadı oyuna gırdım multide oynuyorum gayet ıyı ama ses 2 sanıye sonra gelıyor bırde sol alt kosede 5 satır boyunca pb hatası yazıyor . ama oyunu etkılemıyor.

1.6 ve 1.7 patch leri nasıl yüklediniz?

Orjinalden alıntı: QbLaY!!!

quote:

quote:

1.6 ve 1.7 patch leri nasıl yüklediniz?

Normal tıkladım yukledım bi sorunla karsılasmadım .

------------------------------------------------

Bu arada online oynarken aldıgım cod 4 hatası resımde sol alt kosede sureklı cıkıyor bunu nasl kapatabılıırm.

Windows 7 RC kullanıma sunuldu
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Kurdum şimdi. Yıllardır XP'ye alışmanın verdiği bir zorluk var ama. Alışmak lazım buna da. Ses driverını tanımadı bi. Onu indiriyorum şimdi. Kalan bütün driverları tanıdı sanırım. Aygıt yöneticisinde sorun görünmüyor.

o normal ya bende xp'den vistaya gecişte baya zorlandim. ama alişiyor insan 2-3 gün takilinca sorun ortadan kalkar.
    Buarada Türkçe yapma ve diger konular önceki sayfalarda bilgin olsun
  • quote:

Bu arada online oynarken aldıgım cod 4 hatası resımde sol alt kosede sureklı cıkıyor bunu nasl kapatabılıırm.

Herhangi bi güvenlık duvarı yada antivirüs programından ötürü kaynaklanıyo olabiilr onları kapatıp girmeyi deneyin!

Orjinalden alıntı: McCarty

quote:

Kurdum şimdi. Yıllardır XP'ye alışmanın verdiği bir zorluk var ama. Alışmak lazım buna da. Ses driverını tanımadı bi. Onu indiriyorum şimdi. Kalan bütün driverları tanıdı sanırım. Aygıt yöneticisinde sorun görünmüyor.

o normal ya bende xp'den vistaya gecişte baya zorlandim. ama alişiyor insan 2-3 gün takilinca sorun ortadan kalkar.
    Buarada Türkçe yapma ve diger konular önceki sayfalarda bilgin olsun

Türkçe neden yapmayayım? Yapmıştım bile.

quote:

Orjinalden alıntı: goro1982

bi yardım edin be

Buyur ? yardim edelim sorunun nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 13 Mayıs 2009; 18:46:59 >

Orjinalden alıntı: Amroth.

Arkadaşlar win7 yi deamon tools gibi sanal sürücü oluşturarak kurabiliriz degilmi ? DVD ye çekemiyorum da ben

kurabilirsin.

"Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Arkadşalar soru sormuştum cevap alamadım yardım pls

benim ekran kartım ASus 7600 gs ile XP de iken sorunsuz TVout ile tv den görüntü alabiliyorum fakat VİSTA ya geçtiğimde son nvidia driveri kurmama rağmen tv out kısmında tv görünmesine rağmen TV de görüntü yok bunu nasıl düzeltebilirim Teşekkürler yardım lütfen w7 vistadan farklı ise(xp tabanlı diye okumuştum) son nvidia driverleri ile w7 tv out verebilirmi
    birde
    @xweser arkadaş yukarda 64 bit w7 kullanmak için 4gb ram mi olmalı benimki 2 gb kngstn hyperx ,p d 950 ,asus p5nd2 anakart acaba 64 bit için uyumlu olurmu

64bit için 4 GB ram şart. 2 GB olursa zaten 64bit boştayken 1 GB'tı alip götürüyor. işlemlerde yavaş kaliyor.
    yanı 64bitin bi kac özelligi dısında pek bi esprisi yok bana göre.

ilk sorun karişik geldi. Pc'de mi tv izliyordun yoksa pc'Den tv'ye mi görüntü aktariyorsun ?
    bunu yapan programlar mevcut (eger 2.cisi ise.) TvTool gibi.
    Birde Vistada çalişmayan programlari Win7 tanıyor (xp uyumluktan hallederek) ama bazi istisnalar mevcut.

quote:

benim ekran kartım ASus 7600 gs ile XP de iken sorunsuz TVout ile tv den görüntü alabiliyorum fakat VİSTA ya geçtiğimde son nvidia driveri kurmama rağmen tv out kısmında tv görünmesine rağmen TV de görüntü yok bunu nasıl düzeltebilirim Teşekkürler yardım lütfen w7 vistadan farklı ise(xp tabanlı diye okumuştum) son nvidia driverleri ile w7 tv out verebilirmi
    birde
    @xweser arkadaş yukarda 64 bit w7 kullanmak için 4gb ram mi olmalı benimki 2 gb kngstn hyperx ,p d 950 ,asus p5nd2 anakart acaba 64 bit için uyumlu olurmu

64bit için 4 GB ram şart. 2 GB olursa zaten 64bit boştayken 1 GB'tı alip götürüyor. işlemlerde yavaş kaliyor.

ilk sorun karişik geldi. Pc'de mi tv izliyordun yoksa pc'Den tv'ye mi görüntü aktariyorsun ?
    Birde Vistada çalişmayan programlari Win7 tanıyor (xp uyumluktan hallederek) ama bazi istisnalar mevcut.

acerın 6935g modeli laptop sahibiyim win7 kurmak için 64 bit sürümünü indirdm 3 gb ram var makinamda birazdan 64 bit win7 yi kurucaktım fakat yazınızdan sonra acaba diyorum sizce 3 gb yetersiz mi kalır 64 bit için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 13 Mayıs 2009; 19:23:23 >

.gif'leri nerde oynatıyor bu?
    İE'de açtı. Windows fotoğraf görüntüleyicisinde açayım dedim. Oynatmıyor gifleri.
    Bir de bu masaüstündeki ikonlar çok büyük yahu. Küçültemiyo muyuz bunları? Biraz kurcaladım. Daha da büyütebiliyorum ama küçültmeyi bulamadım.

İkonları küçültmek için, CTRL + Mouse tekerleği kombinasyonu ile çözebilirsin.
    bu durum oluşursa crack vs çıkarmı full yapabilirmiyiz

ben kalıcı bir sistem kurmak istiyorum yani xp gibi yıllarca

mccarty TV out derken pc den tv ye bağlanıp dvd izliyorum XP de tvtool kullanıyorum ama vistada tvtool yada tv out çalışmıyor win7 de acaba çalışırmı xp tabanlı ise gerçi vista tabanlı ise tv çıkışından pek ümidim yok tşkrlr

Orjinalden alıntı: teknofobi

quote:

quote:

birde

acerın 6935g modeli laptop sahibiyim win7 kurmak için 64 bit sürümünü indirdm 3 gb ram var makinamda birazdan 64 bit win7 yi kurucaktım fakat yazınızdan sonra acaba diyorum sizce 3 gb yetersiz mi kalır 64 bit için?

bence en az 4gb olmadan 64 bit e geçme çünkü 64 bitteuyumlu flash player yokmuş nette gezinirken sorun oluyormuş birde driverler sorunlu ses kartı vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 13 Mayıs 2009; 19:30:48 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.