Sorunum şu nero 6.0 full var elimde.Fakat veri cd'si yazdırmak istidiğimde sorun çıkıyor.Ss de mevcut.Sistem Nero 6 yı desteklemiyormu,eğer desteklemiyorsa hangi sürümünü kullanabilirim nero'nun ?
eskiden beri hep Nero kullandım, eskisi gibi değil artık nero.. bir sürü ıvır zıvır kuruyor.. hepside normal kullanıcının kullanmayacağı şeyler.. bu yüzden artık nero kurmuyorum bilgisayarlarıma.
Tavsiyem Ashampoo Burning Studio 10 toplam 90MB falan, türkçe, cd,dvd,bluray vs herbir teknolojiyi destekliyor, her türlü yazım, silme vs aklına ne gelirse yapıyor..
nero 8 kullanıyorum gereksiz özelliklerini kaldır kur 8 stabil çalışıyor windows 7 de gerisi boş
Win 7de aynı sorunu nero 8de yaşıyorum işletim sisteminiz güncel değil diyor halbuki tüm günc. Yüklü sebebi nedir acaba?
arkadaşlar ashampoo burning studio kullanın hiç bi sorun yaşamayın hem basit hemde sorunsuz fazla özellikde istemiyo celeron işlemcide bile kasmadan çalışıyo
Win7 uyumsuz olabilir nero.Arkaşında dediği gibi nero kurarken artık fuzuli şeyler kuruyor yanında arkaplanda boş yere çalıştırıp harddiski dolduruyor.Ya farklı bi tane dene ya da nette bak win7 uyumlu nero indir katılımsız.
quote:
Orijinalden alıntı: makarnacanavarı arkadaşlar ashampoo burning studio kullanın hiç bi sorun yaşamayın hem basit hemde sorunsuz fazla özellikde istemiyo celeron işlemcide bile kasmadan çalışıyo