Windows 7 Bluetooth sorunu

-
-
daha önce algılıyor muydu..kulaklık model.. bilgisayar model
-
-
Bu videoyu denedim fakat sorun sanırım bilgisayarımda. Eski bir model olmasından kaynaklanıyor olabilir -
-
Bilgisayarım samsung ama yine de teşekkürler hocam -
o programı denedin mi
-
istersen birtane win10 iso indir. indirdikten sonra isoyu bu programa göster WinToUSB İndir - Gezginler... ...yani kurulum yapılmayacak ... hazır kurulu açılacak.ordan kulaklığı denersin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 16 Şubat 2021; 19:6:35 > -
bu senin sorununun cevabı değil. ben bilip de çok kasma diye yazıyorum.
windows 7de bluetooth kulaklık kullanmak eziyetten farksız. 1 yıl kadar çok sevdiğim windows 7 üzerinde airpodslarımı kullandım ve hayattan soğudum resmen. windows 10 ile airpodslar o kadar verimli çalışıyor ki kutusundan çıkarıp kulağıma götürmeden bağlanmış oluyor o derece.
-
Bu kurulumu yapacak kadar bilgisayara hakim değilim maalesef. @KayaMk nın dediği gibi artık kablolu kulaklıkla devam edeceğim mecburen. -
quote:
Orijinalden alıntı: KayaMkbu senin sorununun cevabı değil. ben bilip de çok kasma diye yazıyorum.
windows 7de bluetooth kulaklık kullanmak eziyetten farksız. 1 yıl kadar çok sevdiğim windows 7 üzerinde airpodslarımı kullandım ve hayattan soğudum resmen. windows 10 ile airpodslar o kadar verimli çalışıyor ki kutusundan çıkarıp kulağıma götürmeden bağlanmış oluyor o derece.
Laptopların dahili alıcısı ile nasıldır bilmiyorum ama, ben masaüstünde bluetooth dungle ile kullandım sorunsuz. Modeli tam olarak hatırlamıyorum ama https://m.n11.com/urun/wozlo-usb-20-mini-bluetooth-wireless-dongle-adaptor-2037254] şöylebişeydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 17 Şubat 2021; 8:0:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizde de aynı sorun mu vardı? Yani aygıt bulamama sorunu? Ona göre almayı düşünüyorum. Windows 7 de işe yarar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojişler -- 17 Şubat 2021; 10:29:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: teknolojişler
Sizde de aynı sorun mu vardı? Yani aygıt bulamama sorunu? Ona göre almayı düşünüyorum. Windows 7 de işe yarar mı?Akşam bakayım. Bendeki aygıtın w7 driverı varsa, yazarım modeli. Yoksa bendekini bi Windows 7de deneyip haber vereyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam zahmet etmeyin ben internetten araştırırım. Yardımınız için teşekkür ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Efe Yakup KarahanlıLaptopların dahili alıcısı ile nasıldır bilmiyorum ama, ben masaüstünde bluetooth dungle ile kullandım sorunsuz. Modeli tam olarak hatırlamıyorum ama https://m.n11.com/urun/wozlo-usb-20-mini-bluetooth-wireless-dongle-adaptor-2037254] şöylebişeydi.
Alıntıları Gösterben de masaüstü sistemde kullanıyorum. ugreen marka bluetooth adapter ile windows 7de bir türlü randıman alamadım ama aynı bluetooth adapter ile windows 10da bir yılı aşkın süredir kullanıyorum ve hiç sıkıntı çıkarmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: teknolojişler
Hocam zahmet etmeyin ben internetten araştırırım. Yardımınız için teşekkür ederim.eyvallah hocam..
-
quote:
Orijinalden alıntı: KayaMkben de masaüstü sistemde kullanıyorum. ugreen marka bluetooth adapter ile windows 7de bir türlü randıman alamadım ama aynı bluetooth adapter ile windows 10da bir yılı aşkın süredir kullanıyorum ve hiç sıkıntı çıkarmıyor.
Alıntıları Gösterwindows 10 nispeten daha iyi evet..
-
Tp-link bluetooth 4.0 adaptörünü aldım ve xiaomi kulaklığımı win7 de çalıştırdı. Aynı sorunu yaşayanlar için paylaşmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknolojişler -- 23 Şubat 2021; 13:48:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X