Şimdi Ara

Windows 7 görev çubuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Xp'de görev çubuğu kilidi açılıp,çubuğa yeni simgeler yerleştirildiğinde,simgeler çubuk üzerinde sola doğru kaydırıldıkça gizli hale geliyordu.Windows 7 görev çubuğunda bu özellik yok mu acaba ? Uğraşmama rağmen başaramadım.

• Yok öyle bir şey win 7'de. Simgeleri küçültebilirsiniz ama isterseniz özelliklerden.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• quote:

Orijinalden alıntı: By_PowerKiNq01

Biraz daha açıklarsanız

Yani diyelim ki, başlat simgesinin yanında ve görev çubuğunun üzerinde explorer,windows gezgini ve media player simgeleri var.Biz de görev çubuğu üzerine diyelim 5 adet daha simge yerleştirdik.Bu sonradan yerleştirdiğimiz simgeler,XP'de,gürev çubuğu üzerinde kaydırma yapılarak gizli hale getiriliyordu.Bunları görmek istediğinizde ise,onları temsilen çubuk üzerinde oluşan simgenin üzerine gidince,bu sonradan eklenen 5 simge ayrı bir menü olarak gözüküyordu.
    Ancak galiba dusty_ arkadaşımızın da dediği gibi,bu özellik windows 7 de gitmiş.Tam bir işgüzarlık ve geriye gidiş örneği !

• Anladım.Hızlı başlatın orayı diyorsunuz.Maalesef arkadaşın dediği gibi win7 de bu yok.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.