Bildirim
Windows 7 den Nfret Ediyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Xp isteyen programın adı ne? -
indirdiğin programın adının sonuna birde 7 uyumlu yazarak arat belki bulursun -
sağ tık özellikler ordan uyumluluk modunu açarsan hiç bi sorunun kalmaz -
hocam indirdiğin programın win7 uyumlu olanını indir yada arkadaşların dediği gibi sağ tıkla uyumluluk modunu açmayı dene -
Most Wanted kurmak için gereken program ne oluyor. Daemon Tools gibi bir programsa 7 uyumu var. Most Wantedda 7 ile çalışıyor. Programın ismini söylersen daha rahat çözüm buluruz. -
deamon tools olsa gerek -
Windows 7 Xpden kat ve kat daha iyidir. -
w7 iyidir müdür -
daemon tools evet k.bakmayın cvp geçikti -
uyumluluk ta Wİn 7 yok -
Git Vatan Bilgisayar'dan 10 TL'ye orijinalini al. Oyunun fiyatı bu kadar düşmüşken korsanla uğraşmaya değmez. -
Yada daemon tools lite indir. Emin ol microsofttaki adamlar senden daha zeki oldukları için Xpnin üzerine Win 7'yi çıkardılar. (Visteyı saymıyorum o ara bir işletim sistemiydi). Sana alternatifleri sayayım hatta. Alcohol %120, Daemon Lite, Power ISO(Bundan emin değilim), Virtual Clone Driver. Elimizin altında google varken üşenmemek lazım sanırsam. Daemon Win 7 uyumluluk kelimelerini yan yana koymaya. -
daemon tools w7 ile uyumlu lütfen w7 ye boşuna çamur atmayın ayrıca her oyunu açar.uyumluluk modunu xp yada vistaya ayarlarsan her oyuna girer -
Gereksiz bir konu,keşke bu kadar agresif bir başlık yerine sakince,sadece sorununu anlatsaydın. -
Katılıyorum arkadaşlara.. boşuna laf etmişsin Win 7 ile sorunun olmaz bu konuda..ben deamon ile kurmuştum.. -
Xp varken win7 nin yüzüne bakmam. Oyunlar daha performanslı çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 29 Eylül 2010; 0:47:08 > -
quote:
Orijinalden alıntı: nefes123
Windows 7 Xpden kat ve kat daha iyidir.
sebep ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X