Şimdi Ara

Windows 7'den 10 yükseltmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde win 7 lisansı var ama dreamspeak'in dağıttığı öğrenciler için olan win 8.1 kullanıyorum. Bu sürümle win 10 yükseltmesi alamıyorum. Sizde yükseltme için win 7'ye geri döneyim mi? Ayrıca bu yükseltmeyi temiz kurabilecekmiyiz? Direk isodan formatlayarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows 7 orijinal lisanslı isen onu kurman gerekir; dreamspark dan alınan windowslara güncelleme gelmiyecek... Yükseltmeyi ister temiz kurulum şeklinde ister eski dosyalarını koruyarak yapabileceksin windows 10 lisansın ömür boyu geçerli olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Windows 7 orijinal lisanslı isen onu kurman gerekir; dreamspark dan alınan windowslara güncelleme gelmiyecek... Yükseltmeyi ister temiz kurulum şeklinde ister eski dosyalarını koruyarak yapabileceksin windows 10 lisansın ömür boyu geçerli olacak...

windows 8.1'den sonra çok performans kaybı yaşarmıyım hocam win 7 ile?
  • Yok canım yaşamassın fazla fark yok performans açısından ; zaten 1 ay sonra windows 10 geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Yok canım yaşamassın fazla fark yok performans açısından ; zaten 1 ay sonra windows 10 geliyor...

Ne zamana kadar rezervasyon alma sansimiz var hocam?

• 29 Temmuz' a kadar alınabiliyor sanırım son tarih konusunda açık birşey yok...
  • Windows alt sürümlerinden Windows 10 a geçişte windows 10 kısıtlamalar ile geliyor ( piyasaya 27 temmuzda sürülecek, şu an için deneme sürümleri mevcut ). Bilgisayarımda ki 4 ad. HDD içinden birinde, ilk çıkarılan sürümünden bu yana sürekli yenisiyle güncelleştirip takip ediyorum.
    Genel anlamda beğensem de henüz nazik bir yapısı var ve kolaylıkla çökmekte.

İnternet hızı tüm diğer windows sürümlerine fark atıyor ( kablolu ve çeşitli chip setli wireless adaptörleri ile denedim ).

Piyasaya çıkacak asıl oturmuş sürümleri yayımlanmadan bir şey söylemek için henüz erken.

Yükseltme konusunda bunu yapmayı düşünenleri iyi araştırmasını ve tam olarak nelerin kısıtlandığını öğrenmelerini öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde sorularım var yeni bir konu açıp forumu kirletmek istemedim.
    1-Driver bulma sıkıntısı olur mu ?
    2-Nasıl yükleyeceğiz format atmak gerekir mi ?
  • Hocam 10 yükseltmesi her Sürüm için varmı acaba yoksa belli Başlı win7'ler için mi geçerli?

• Windows 10 yükledikten sonra Windows 7 ye geri dönülebilecek mi? Windows 10 yükleyince Windows 7 ürün anahtarımızın iptal olması gibi bir durum var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorulara cevap vereyim:
    1-)Windows 7 SP 1 veya 8.1 üzerinden güncelleştirme olarak gelecek format gibi bir şey söz konusu değil. Sadece indirip update yapacaksınız.

2-)Güncelleştirme olarak geldiğinden driver kurmanıza gerek yok. Ayrıca hiçbir programınızı da kaybetmeyeceksiniz.

3-)Sadece belirli işletim sistemleri için update yayınlanıyor. Buna göre Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium veya Windows 8 / 8.1'in normal sürümlerini kullananlar, Windows 10 Home'a 1 yıl boyunca ücretsiz olarak geçebilecekler. Windows 7 Professional, Windows 7 Ultimate veya Windows 8 / 8.1 Pro'yu kullananlar ise Windows 10 Pro'ya ücretsiz geçiş hakkında sahip olacaklar. Windows'un kurumsal veya eğitim sürümlerini kullananların geçişi, Microsoft'la yaptıkları sözleşmeye göre olacak.

4-)Windows 10 yükledikten sonra tekrar eski işletim sistemine geri dönmenin tek yolu format atmaktır.

Ek Bilgi: Eğer orjinal lisansınız varsa Windows 10'a yükseltme yaptıktan sonra hiçbir ücret ödemeyeceksiniz. Ancak Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium veya Windows 8 / 8.1'in normal sürümlerini kullananlar bir yıl içinde yükseltme yapmalıdır. Aksi takdirde yükseltme yapmak için ücret ödemeleri gerekir.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scalh -- 3 Temmuz 2015; 14:17:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.