Şimdi Ara

Windows 7 Bilinmeyen Aygıt Sorunu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarıma temiz Win 7 kurdurttum. Hatta ekran kartını felan da güncelledim. Driver Booster ile gereken bütün her şeyi güncelledim. Ancak Bilinmeyen Aygıt yüzünden bilgisayarım bazen mavi ekran veriyor. Aygıt Yöneticisinden donanım kimliğimidir nedir oradan kodu alıp internete yazdım ve "IUSB 3.0" ile ilgili bir şeyler veriyor!! Ne olduğunu anlamadım? Yardım ederseniz sevinirim aşağıya linki atarım. Attığım linkten görsellere bakarsanız mavi ekran hatasını görürsünüz. Aynı hatayı alıyorum!!

https://www.google.com.tr/search?q=IUSB3\ROOT_HUB30%26VID_8086%26PID_9C31%26REV_0004%26SID_201F1043&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=NwIDVvHXJMmpsgG10L_ACg

• Ve birde NVidia ekran kartı nedense böyle? Bütün güncelleştirmeleri yaptım. Ama halen böyle? Böyle olmasına rağmen 120 FPS te oynuyorum. Sıkıntı yok yani. Ama bişi olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5D5A5D52 -- 23 Eylül 2015; 22:54:39 >

Orijinalden alıntı: gskkaan

Ve birde NVidia ekran kartı nedense böyle? Bütün güncelleştirmeleri yaptım. Ama halen böyle? Böyle olmasına rağmen 120 FPS te oynuyorum. Sıkıntı yok yani. Ama bişi olurmu?

Bayramınız kutlu olsun hocam , performanstaki sorunu çözdüyseniz sıkıntı olmaz görüntüye pek takmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 driver sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.