Şimdi Ara

windows 7 beta 64 bit te autocad?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
26.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba arkadaşlar forumda arattım bulamadım, win 7 konusundada sordum fakat cevap alamadım.
    windows 7 beta 64 bite autocad yükleyebilen ve kullanabilen kimse varmı. ben herşeyi denedim autocad 2008 32-64 bit autocad 2009 32-64 bit bu 4 ünüde yüklemeyi denedim fakat olmadı.

• Uyumluluktan vista seçip yuklemeye denedin mi? Ben win 2008 server a yukleyemiyordum . Çözümü portable autocad 2007 kullanarak çözmüştüm..
  • aynı sorunu bende yaşıyorum ve bir çözüm bulamadım.
    bilen arkadaşlar varsa çözümlerini bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkbluehome -- 9 Kasım 2009; 15:40:07 >
  • Ben de Autocad 2010 var Windows 7 64 Bit Ultimate kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Eğer Windows sürümünüz ve işlemciniz destekliyorsa Xp Mode'da yükleyip de kullanabilirsiniz Autocad'i.
  • Eski versiyonlar (2008 ve 2009) Windows 7 desteği olmadığı için çalışmıyordur. 2010 versiyonun 64-bit olanını indirip kurun sorunsuz çalışıcaktır
  • Bende 2009 autocad var. sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: deliboğa

Bende 2009 autocad var. sorunsuz çalışıyor

Windows'unuz 32 Bit mi 64 Bit mi? 32 Bitlerde zaten sorunsuz çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 32 Bit Bilgi Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • win7 64 bit
  • Arkadaşlar win7 64 bit kullanıyorum autocad 2009 64 bit kurulumu sırasında hata veriyor. Kurulum gerçekleşmiyor.
    Autocad 2009 32 bit de mevcut bende, sırf denemek için pc ye win7 32 bit kurdum ve autocad 2009 32 bit kuruluyor sorunsuzca
    yabi sorun 64 bit kurarken oluyor.
    Bilgisayarımda 4gb ram var ondan dolayı win7 64 bit kullanmak istiyorum. Çünkü win7 32 bit de en fazla 3gb ram kullanılabiliyor.

Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
  • arkadaşlar ben 2009 ve 2010 sürümlerini win 7 64 bit de sorunsuzca kullanıyorum özellikle 2010 sürümünü sorunsuz kullanıyorum autocad sürümlerinin yani elinizdeki programların 64 bit olmasına dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gloster

arkadaşlar ben 2009 ve 2010 sürümlerini win 7 64 bit de sorunsuzca kullanıyorum özellikle 2010 sürümünü sorunsuz kullanıyorum autocad sürümlerinin yani elinizdeki programların 64 bit olmasına dikkat edin

ya bende autocad 2009, hem32 hem 64bit var
    32 bit outocad i 32 bitlik win7 işletim sistemine kurdum onda çalışıyor
    64bit outocad i 64 bitlik win7 işletim sistemine kurdum onda kurulum hata veriyo, uyumsuz işletim sistemi hatası veriyo.

acaba bendeki autocad 64 bit setupta mı sorun var anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkbluehome

quote:

Orijinalden alıntı: gloster

arkadaşlar ben 2009 ve 2010 sürümlerini win 7 64 bit de sorunsuzca kullanıyorum özellikle 2010 sürümünü sorunsuz kullanıyorum autocad sürümlerinin yani elinizdeki programların 64 bit olmasına dikkat edin

ya bende autocad 2009, hem32 hem 64bit var
    32 bit outocad i 32 bitlik win7 işletim sistemine kurdum onda çalışıyor
    64bit outocad i 64 bitlik win7 işletim sistemine kurdum onda kurulum hata veriyo, uyumsuz işletim sistemi hatası veriyo.

acaba bendeki autocad 64 bit setupta mı sorun var anlamadım.

yaa yokmu çözüm bulan arkadaşlar

• Arkadaşım ben de yeni bir notebook aldım, işletim sistemi Win 7 home premium 64 bit.

Elimdeki 32 bit Autocad 2009 ile "bu program kullanılan işletim sistemi tarafından desteklenmiyor" uyarısı verip, kurulum yapmadı.

Sağlam bir tane 64 bit autucad 2009 buldum, sorunsuz kuruldu, sanada tavsiyem sağlam bir 64 bit Autocad 2009 bulup kurulumu bununla yapman.
  • slm lar herkese bende win7 64 ultimate kullanıyorum dediğniz gibi olmuyor neereden bulacağız bu autocad 64 bit yaa yardımcı olursanız sevinirim pm atabilirsiniz
  • slm arkadaşlar ben programı hallettim yapamayan arkadaşlar varsa pm atsın yardımcı olayım 2007 autocad full çalışıyor hiçbir sıkıntı yokk
  • Peki sağlam autocad 2010 u nasıl bulcaz :( uĞRAŞIYORUM OLMUYO. Bulamadım indiremedimde öyle kaldım :(
  • valla aynı sıkıntı bendede var.nasıl olacak bu autocad 64bit sorunu
  • bende bir türlü kuramadım autocad.şimdi 2011 indiriyorum bakalım birde onu deneyelim.....
  • arkadaşlar bende okulum gereği autocad 2011 kullanmak zorundayım.windows 7 premium kullanıyorum.laptopum asus k52j 4gb ram 1 gb ekran kartı var ama autocad çalıştrıdığımda örneğin bi çizgi çizdiğimde program donuyo.program dışında bilgisayarımda bi kasma falan yok.ACİLL halletmem lazım önerilerinizi bekliyorum ne yapabilirim..
  • banada lazım.ama bulamadım adam gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.