Şimdi Ara

Windows 7 64 Bit home basic nereden indireyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
24.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler laptop var orjinal seriali var win 7 64 bit home basic arıyorum bunu windowsun sitesinden indirebilirmiyiz ?

• BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Windows 7'nin Türkçe Home Basic sürümünde x64 yoktur, sadece x86 olarak piyasaya sürülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambamtusa -- 24 Haziran 2014; 15:30:28 >
  • bambamtusa kullanıcısına yanıt
    Bro 64 bit istiyorum önceden yüklüydü 8.1 kurdum belki kurarım diye indirecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Bro 64 bit istiyorum önceden yüklüydü 8.1 kurdum belki kurarım diye indirecem.

Anladım ama önceden x64 Home Basic yüklü olması teorik olarak mümkün değil?

Türkiye'den almadıysanız bilemem ancak orijinal Türkçe sürümlerde x64 desteği Home Premium ile başlar.
    Türkiyeden aldım bro toshıba marka laptop goldtan.
    Şu linkten bir alıntı yapıyorum:http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows7/products/features/64-bit-support

"Hangi sistemi seçerseniz seçin, Windows 7 hazırdır. Windows 7'nin tüm perakende sürümleri (Home Basic dışında) hem 32 hem de 64 bit yazılım içerir."

Sizinkinin Home Basic olduğuna emin misiniz? Home Premium olmasın?
    Yav hocam home basic.
    Tamam, ben yardımcı olmaya çalışıyordum ama sanırım buna yapabileceğim bir şey yok. Kolaylıklar dilerim.
    Bir yöntem biliyorum açtığım konunun linki

Home basic 64 bit sürümü bu yöntemle kurabilirsin orada indirmek için de ip uçları mevcut ve de orijinal

http://forum.donanimhaber.com/m_92730125/f_//tm.htm#92730125

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 24 Haziran 2014; 17:58:47 >
  • Bro indirme linki yokki
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambamtusa

Windows 7'nin Türkçe Home Basic sürümünde x64 yoktur, sadece x86 olarak piyasaya sürülmüştür.

Bendeki hp . home basic 64 bit (oa mea) olarak geldi nasıl emin olabiliyorsunuz böyle yoktur diyerekten .
    Bulamassın kardeşim servisine göndermen gerekli . recovery'de sildin tabi
    Windows 7 Home Basic Tr Oem 64Bit İşletim Sistemi 250,33. TLKDV Dahil yada satın alıcaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlknbircan -- 26 Haziran 2014; 13:59:51 >
  • Sadece siz değil .yorum yapan arkadaşların çoğu yanlış bilgilerndirme yapmış dikkatimi çekti ve cevaplamak istedim.
    Vardır yanlış bilgilendirme yapmayınız .Korsan olarak bulamamanız normaldir, çünkü korsanlar home Premium ile başlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: vlknbircan

Vardır yanlış bilgilendirme yapmayınız .Korsan olarak bulamamanız normaldir, çünkü korsanlar home Premium ile başlar .

Korsan olarak aramadım, aksine DreamsPark üyeliğinden, TechNet hesabından ve şahsi MSDN aboneliğimden kontrol ettim. Böyle bir Windows sürümü (SKU) son kullanıcının ulaşabileceği herhangi bir formatta (Retail) piyasaya sunulmadı. Bizler OEM üreticileri olmadığımız için haliyle bizde mevcut değil, burada yazan şahısların %99'u da son kullanıcı olduğu için "bulmanız mümkün değil" demek istedim. Verdiğimiz bilgi yoruma açık bir şekilde doğru yani? Ancak sizin söylediğiniz de doğru, mağaza, indirme ve kutulu ürünlerde Windows 7 Home Basic x64 maalesef yok ancak OEM üreticilerinin ve bazı büyük firmaların ellerinde mevcut...

vlknbircan kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_92730125/f_//tm.htm#92730125

Konuyu incele göreceksiniz Home Basic 64 Bit sürümünün nasıl oraya çıktığını ve kurulduğunu ve de birebir orijinal halini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 26 Haziran 2014; 15:20:35 >
  • Bu başlığa yazan tüm yazarlar,

Her şey tamamen bir göz sürçmesi, bir nev'i bakar kör olma durumundan kaynaklanıyormuş. Gözümün önünde kendi açtığım konu ve hatta Windows 7 Home Basic x64'ün kurulabilir olduğu "kendi eklediğim" ekran görüntüsünde de mevcutken tamamen bir yanlış anlama sonucu (bir başka Windows sürümünü inceleme) ısrar ettikçe etmişim. Siz benim kusuruma bakmayın, hepinizden tüm içtenliğimle özür dilerim.

http://forum.donanimhaber.com/m_93617670/f_//tm.htm#93617670

Ben artısını eksisini bilmem. Benim pc hp home 64 bit olarak geldi ve temin edemedim. Microsoftu aradığımda hp servisi yükleme yapabilir yada tekrar satın almanız gerekiyor denildi.ve şuanda googleye windows home 64 bit yazdığınızda orjinal olarak SATILIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlknbircan -- 26 Haziran 2014; 16:05:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.