Şimdi Ara

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun) (326. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.044
Cevap
23
Favori
856.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eLmrCh

Fotolara bakarken renk sorunu yaşayan arkadaşlar muhtemelen LCD monitörün yazılımını Windows Update aracılığıyla indirdikten sonra yazılımın ekran renk kontrol ayarlarını değiştirmesinden kaynaklanıyor. Bende de aynı sorun vardı şu şekilde çözdüm;

Masaüstü sağ click > Ekran Çözünürlüğü > Gelişmiş Ayarlar > Renk Yönetimi Sekmesi > Renk Yönetimi... > Tüm Profiller > (Listedeki) ICC Profilleri > Orada monitörünüzün ismini içeren profili seçip kaldırmak sorunu çözecektir...

bir ara vistada başıma gelmişti. sonra deneme - yanılma yöntemi ile sorunun arkadaşın da dediği gibi windowsun monitörün yazılımını otomatik olarak indirmesinden ve ayarların değişmesinden olduğunu anladım.
  • arkadaşlar windows 7 de benim de bi sorunum var
    hp dv6 1247 kullanıyorum iki tane driver bulamadım ne oldugunu bilen yada daha önce başına gelen varmı?
    1. sinde konumda şu ibare yazıyor Microsoft ACPI uyumlu sistem üstünde
    2.sinde ise Intel(R) ICHM9M LPC İnterface controller 2919 üstünde

2.si için 1 tane sürücü denedim Mobile intel 4 series express yokga seti ailesi graafik sürücüsü
    ama olmadı
    bu 2 driverı nerden bulucam ne oldugunu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: seljuks

kardeş ben aynısını yaptım herşey güzel oldu fakat windowsu tekrar açtığımda hızlı başlat menüsü yok oluyor yaptıklarım hafızada durmuyor neden acaba

arkadaşlar bendede aynı sorun var. Windows 7 Ultimate Original kullanıyorum

"yeni araç çubuğu ekle den %appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch koduylada "

"yeni araç çubuğu ekle belgelerim içinde bi klasör oluturup ona eklememle "

"mevcut olan bağlantılarımın içeriğini değiştirip ekledim"

yukarda yazdığım 3 yöntemle de çubuk ekleniyor ama sorun bilgisayar yeniden başlatıyım veya açık kapansın pc sanki hiçbirşey yapmamış gibi duruyor. bir türlü hızlı başlatı kaydedemedim. ayrıca bişeyin farkına vardım araç çubuğu menüsünde bir tek dil çubuğu çalışıyor diğerlerini açınca çalışıyor ama pc yeniden başlayınca kayboluyor dil çubuğu seçilidği gibi duruyor. Sanırım regedit ayarlarında bir sorun var. Bunu çözümü bilen biri varsa yazsın lütfen vallahi sırf bu yüzden xp ye geri dönücem
  • quote:

Orijinalden alıntı: scamp2935

quote:

Orijinalden alıntı: seljuks

kardeş ben aynısını yaptım herşey güzel oldu fakat windowsu tekrar açtığımda hızlı başlat menüsü yok oluyor yaptıklarım hafızada durmuyor neden acaba

arkadaşlar bendede aynı sorun var. Windows 7 Ultimate Original kullanıyorum

"yeni araç çubuğu ekle den %appdata%\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch koduylada "

"yeni araç çubuğu ekle belgelerim içinde bi klasör oluturup ona eklememle "

"mevcut olan bağlantılarımın içeriğini değiştirip ekledim"

yukarda yazdığım 3 yöntemle de çubuk ekleniyor ama sorun bilgisayar yeniden başlatıyım veya açık kapansın pc sanki hiçbirşey yapmamış gibi duruyor. bir türlü hızlı başlatı kaydedemedim. ayrıca bişeyin farkına vardım araç çubuğu menüsünde bir tek dil çubuğu çalışıyor diğerlerini açınca çalışıyor ama pc yeniden başlayınca kayboluyor dil çubuğu seçilidği gibi duruyor. Sanırım regedit ayarlarında bir sorun var. Bunu çözümü bilen biri varsa yazsın lütfen vallahi sırf bu yüzden xp ye geri dönücem

regeditle fazla oynama çökertirsin bilgisayarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

quote:

Orijinalden alıntı: DiLoN

arkadaşlar 64 bir sürümünü indirdim ama kuramıyorum ..hard diskleri görmüyor ..butün yazıları okumadım ama bir çözüm göremedim ..

kurulum aşamasında böyle bir sorunla karşılaşan oldumu ?

A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD,DVD or USB flash drive, please insert it now. Note: İf the windows installation is in the CD/DVD drive, you can safely remove it for this step"

nasıl çözeceğim bunu ..

en düşük hızda yeni bir dvdye çekin çözülecektir.

teşekkür ederim deniyeceğim hemen ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: raverss

quote:

Orijinalden alıntı: NemesisR3

Windows 7 -ANA KONU- (Tanıtım-Kurulum-Sorun)

windows 7 de dosya kopyalarkenki hızınız ne kadar?
    benim hızım çok düşük geldi bana, harddisk mi bozuldu yoksa windows 7 mi yanlış gösteriyor

Demiştim bir ay kadar önce vistadada aynısı olmuştu sp1 ile düzelmişti 1 hafta anca dayandım xp ye döndüm sanırım win7sp1 çıkana kadarda win7 kurmayacağım.

46 mb internette download ypsa süper olur kopyalarken kb la kopyalamıo ki dikkat edin mb yazıo orda bnce normal zaten xp de ne kadar hızla kopyaladığna bakabilio musnz :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

quote:

arkadaşlar 64 bir sürümünü indirdim ama kuramıyorum ..hard diskleri görmüyor ..butün yazıları okumadım ama bir çözüm göremedim ..

kurulum aşamasında böyle bir sorunla karşılaşan oldumu ?

A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD,DVD or USB flash drive, please insert it now. Note: İf the windows installation is in the CD/DVD drive, you can safely remove it for this step"

nasıl çözeceğim bunu ..

en düşük hızda yeni bir dvdye çekin çözülecektir.

teşekkür ederim deniyeceğim hemen ..

arkadaşlar 4x le yazırdım yine olumsuz :S

indirdiğim sürüm bu Microsoft.Windows.7.Official.MS.Gold.RTM.OEM.x86.x64.36.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiLoN -- 7 Eylül 2009; 20:09:35 >
  • Arkadaşlar ilk testi şimdi yaptım. Memnun kaldığımı söyleyebilirim. Biraz daha kullandıktan sonra kesin kararı mı vereceğim.

Bir sorum olacak. Benim wireless i otomatik tanımadı. Bende vista da kullandığım driver ı yükleyeyim dedim. Onda da uyumsuzluk oldu ve yüklemedi. Bende dosyanın üstünde sağ tıklayı uyumluluk modundan vista service pack 2 yi seçerek yükleme yaptım. Ve yüklendi.

sorum şu olacak. şimdi bu driver vista altında mı çalışıyor oluyor.

atıyorum aynı sorunu nero da yaşadık ve uyumluluk modundan vistayı seçtik. fakat vistadan memnun değildik. şimdi nero vista performansında mı yoksa win7 performansı ile mi çalışıyor..
  • 22 ekim'i bekliyorum
  • 22 beklemek için hiç bi sebep kalmadı türkçe iso şuan var
  • arkadaşlar win7 ye geçmek istiyorum önerirmisiniz ve bir arkadaş "Windows 7 otomatik güncellemeler yapabiliyormu yanı beta 7000 sürümünü kullanırken güncellemeler ile 7022 ,7048 geliyormu yoksa yenıden mı download yapılmalı " demiş 7000, 7022, 7047, 7048 nedir acaba?
  • Konu hakkında yardım rica ediyorum.

Elimde Win7 RTM 7600 sürümü var. Sata DVD den boot ediyorum, Pc de tek HDD var ve oda sata. Win7 dosyaları kopyalıyor ve grafik ekrana geçince orda kalıyor. Ekranda sadece bir mouse var birde mavi üzerinde sarmaşılkarın olduğu duvar kağıdı.

Bu sorunu aşamadım bir türlü.

Farklı bir sabit diskimde XP kullanıyorum. Acaba XP içindeyken ISO Win7 dosyam ile başka bir sabit diske Win7 kurulumu yapabilirmiyim? Nasıl?
    Yol gösterir yada link verirseniz çok sevinirim.
  • quote:

benim hızım çok düşük geldi bana, harddisk mi bozuldu yoksa windows 7 mi yanlış gösteriyor

bence sistemle alakalı birşey. 500gb seagate 7200.12 serisi 2 hdd arasındaki kopyalama hızım. hep bu civarda

• airties 2410 wireless adaptörü bir türlü tanıtamadım 64 bitlik win 7 başka hiç bir problemim yok yardım edebilcek arkadaş varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruxxx -- 8 Eylül 2009; 6:14:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruxxx

airties 2410 wireless adaptörü bir türlü tanıtamadım 64 bitlik win 7 başka hiç bir problemim yok yardım edebilcek arkadaş varmı?

driver mevcut ise setup dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk sorununu giderden halledebilirsiniz..
  • Merhaba arkadaşlşar,

Vista yüklü makinamın ayrı bir partitionuna Windows 7 kurdum. Açılırken hangisinden istersem başlatabiliyordum. Son günlerde ise windows 7 yi seçerek başlatmak istediğimde önce herşey normal gidiyor, admin parolamı yazıyorum ancak malesef ekranda Hoşgeldiniz yazısı dakikalarca kalıyor ve windows 7 başlamıyor. Güvenli modda başlatabiliyorum win 7 yi ancak normal olarak başlamıyor. 10 denememden 1 tanesinde başlatabiliyorum tesadüfen. Makinayı resteleyemiyorum ve mecburen power düğmesine basılı tutup kapatıyor ve tekrar açıyorum. Sizce neden olabilir?

Kullandığım makina Lenovo Y530 ideapad serisi. Orjinalinde vista 32 bit yüklü home premium var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 8 Eylül 2009; 9:18:19 >
  • quote:

bu hız tek kelimeyle muhteşem arkadaşım saniyede 46 mb çok iyi bence neresi kötü anlamadım. vistada 30-35mb yi geçemezken win 7 de 46 yı bende gördüm. xp de zaten bakamıyoduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissente

quote:

Orjinalden alıntı: sissente

quote:

Orjinalden alıntı: kcbilir

quote:

Orjinalden alıntı: sissente

Arkadaşım dediği şekilde kurmuş fakat bende aynı problem devam ediyor. Ben winrarı iso kabul edip dvd ye öyle yazdırdım. Yani image i dvd ye yaz seçip rarı direk gösterip o şekilde yazdırdım ama kurulumda arkadaşın dediği mesaj aynen çıkıyor. Ayrıca winrarı açıp tekrar içindekileri ayrı bir dvd ye yazdırdım. Onunla kuruluma mesaj verdiği yerden devam ettim o da yemedi. Bütün dvd leri 4x yazdırdım ve 2 ayrı dvd writer kullandım ama ben hala arkadaşın dediği yerde takılmış durumdayım. driver isteyip duruyor

Hatırladım yaa senin sorunun bios'tan kaynaklanıyor. Boot seçeneklerinin ilk sırasına dvd sürücüyü getirip denermisin bi, büyük ihtimal ilk sırada floppy falan var ondan sonra dvd sürücü var. Vista'da da yapıyordu bi zamanlar bunu. Fakat bunu yaptıktan sonra makinenin baından ayrılma, kurulumun ortasında bir yerinde pc'yi yeniden başlatacak, o esnada bios'a girip bu sefer hdd'yi ilk sıraya al, yoksaa loop'a girer kurulum.

Yok dostum onuda denedim. Hatta biraz önce iso yu usb diske attım dvd writwri iptal ettim kurulumu usb den başlattım oradada aynı soruyu sordu. Ne bahtsız adamım ben yav

Dostlar selam

O kadar kastıktan sonra 64 bit yüklemekten vazgeçtim. Yükleme esnasında cd/dvd driver ı istemesini bir türlü aşamadım. Halbuki gidip yeni bir dvd writer bile almıştım

Baktım o kadar takla atmama rağmen kurulmuyor ben de 32 bit yükledim ve onu kurdum. 32 bit sorunsuz kuruldu. 64 bit için uyumlu program bulma zorluğunuda düşünerekte 64 e kasmama kararı aldım. Bu win7 den memnunum. Bill mühendisleri değiştirmiş sanırım

Sevgiler

Arkadaşım günlerdir aynı çileyi çekmekteyim ..64 bit kutmak neredeyse imkansız makinada.Anlamadığım şey 32bit nasıl kurdun .Sanırım onda bir hata vermedi.Sanırım Anakartla ilgili bir problem olsa gerek bu.Ben jumper ayarlarını bile değiştirdim yine olmadı .Bir yabancı sitede okumuştum.Hala çabalarım devam ediyor.Saygılar ..sevgiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiLoN -- 8 Eylül 2009; 12:13:21 >
  • arkadaşlar bu sürümler nedir okuyorum konuda şu sürüm falan diyorlar anlamadım bir türlü. şuan en iyi sürüm nedir ve 32bit ile 64bit nedir? bana şunu indir şuan en iyisi bu diyecek va rmı?
  • 7600 16385 090713-1255 bu sürüm son sürümmü arkadaşlar.bunu indiriyorum şuanda.sonra dil paketi yüklemeyi düşünüyorum. 64bit ingilizce versiyonu bu.Bi sorun yaşarmıyım?
  • 
Sayfa: önceki 324325326327328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.